Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Wynajem czego? Przecież mi by przypadła tylko chałupa. To nawet dla siebie by nie starczyło.

No to dzierżawa tym bardziej by się opłacała 

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

No napewno. Ty uparty jak...uparty.

Ale szczerze mówiąc, to nie bardzo mnie to obchodzi.

Udaj chociaż że się umartwiasz. To go wspomoże w terapi 

• Haha 2
Opublikowano
4 godziny temu, gregor1284 napisał:

A był tu taki co wyskoczył pysk otworzył i w ciszy gdzieś tam chyba Niemca uglaskuje 

4 godziny temu, gregor1284 napisał:

Narażasz się jak ja ostatnio. Tylko ten mądrala gdzieś mi zaginął a liczyłem na dyskusje 

Już my nie raz dyskutywali ale chyba sam tego niemca zbyt często głaszczesz bo pamięć nie ta. 

Opublikowano

Ano dyskutowali my. Musiałem Cię jakoś podjudzić żebyś wrócił 😁

1 minutę temu, tomek222 napisał:

Już my nie raz dyskutywali ale chyba sam tego niemca zbyt często głaszczesz bo pamięć nie ta. 

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Nadal mam problemy z udawaniem i pisaniem nieprawdy...

Czekaj tylko Rysiek do reszty zdurnieje... maniek z jahoo konsekwencje wyciagna...

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, 6465 napisał:

Ile kosztuje kurs i egzamin to teoretyczny i praktyczny?

Małżonka mnie wysyła na D. 

4200 koniec grudnia było, teraz nie wiem. Z egzaminami już w cenie. I autobus na egzaminie z OSK na którym jeździłeś. 

Pod warunkiem że masz C. Ja to tak z dvpy zrobiłem bo była okazja, nie myślę iść na autobusy, ale papier jeść nie woła, a nigdy nic nie wiadomo....

Ale mi bokiem wyszło zdawanie na naszym bo qtas instruktor nie sprawdził światła 

19 minut temu, gregor1284 napisał:

Bez co?

200445030885b64zawsze_mialem_leb_do.jpg

No jak kurna bez co...

Pojazd niesprawny nie ma zdawania. Egzaminator mówi gdyby przynajmniej jedno było to pal licho. A to gdzieś w instalacji się poyebało. 

Zadzwoniłem po szefa z ośrodka bo już co mogłem to przejrzałem. Żarówki dobre. Ten zajechał, grzebie, cuduje, a egzaminator wyciąga fajki,  mówi chodź zapalimy, bardzo dobrze się spisałeś 🤣 

Edytowane przez pedro2
  • Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, pedro2 napisał:

4200 koniec grudnia było, teraz nie wiem. Z egzaminami już w cenie. I autobus na egzaminie z OSK na którym jeździłeś. 

Pod warunkiem że masz C. 

Ale mi bokiem wyszło zdawanie na naszym bo qtas instruktor nie sprawdził światła 

No jak kurna bez co...

Pojazd niesprawny nie ma zdawania. Egzaminator mówi gdyby przynajmniej jedno było to pal licho. A to gdzieś w instalacji się poyebało. 

Zadzwoniłem po szefa z ośrodka bo już co mogłem to przejrzałem. Żarówki dobre. Ten zajechał, grzebie, cuduje, a egzaminator wyciąga fajki,  mówi chodź zapalimy, bardzo dobrze się spisałeś 🤣 

No mam C. Nie myślałeś iść jeździć do flixbusa ? Mają zapotrzebowanie na kierowców. A i kasę fajna płacą. Kuzyn tam pracuje.

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ano dyskutowali my. Musiałem Cię jakoś podjudzić żebyś wrócił 😁

Czekaj tylko Rysiek do reszty zdurnieje... maniek z jahoo konsekwencje wyciagna...

U mnie kadet odpalał i jeżdził ccałą zimę tylko i wyłącznie na gazie bo grama bęzyny nie palił , Do minus 16 palił ,przy 17 ni hu ,hu ...       Tak czytam i czytam ,w co Cię chcą wplątać ,toć ty byś pojechał jego ,czyli właściciela kultywatory ,czy tam na kultywatory diaksa położyć . Za co tu .            Tamten z kabanem po lesie łaził ,no jaka kara .🤷‍♀️

Opublikowano
3 minuty temu, kizak napisał:

U mnie kadet odpalał i jeżdził ccałą zimę tylko i wyłącznie na gazie bo grama bęzyny nie palił , Do minus 16 palił ,przy 17 ni hu ,hu ...       Tak czytam i czytam ,w co Cię chcą wplątać ,toć ty byś pojechał jego ,czyli właściciela kultywatory ,czy tam na kultywatory diaksa położyć . Za co tu .            Tamten z kabanem po lesie łaził ,no jaka kara .🤷‍♀️

Andrzej i tak by uniewinnił 

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

No mam C. Nie myślałeś iść jeździć do flixbusa ? Mają zapotrzebowanie na kierowców. A i kasę fajna płacą. Kuzyn tam pracuje.

U mnie faster jeździ lokalnie i też szukają, 5tka na rękę niby. Ale to nie dla mnie. Za duża odpowiedzialność, użerać się z ludźmi i nudna robota w uj. 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

No z tej drugiej strony to trochę inaczej toto wygląda 

Oj chyba ten mój ziomek wdowcem zostanie. Zaś mu karetka tą żonę wywiozła, był przed chwilą to mówił że teraz jak wyjdzie to odrazu notariusz 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Karol6130 napisał:

Tak 

Jelito 

Jak nic zaraz I ja się wyłożę 

Ej no co ty, ty to masz teraz być ten silny, za dużo jeszcze masz w życiu do zrobienia 

U ciebie mama u mnie brat dzwonił dzisiaj że ojciec guz trzustki , widzisz nie zna się dnia ani godziny 

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
  • Sad 3
Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Żebyście tylko później nie wpadli na pomysł zrobienia sobie samobójstwa 🤔

Świetnie się składa. Zmierz ten wycinak po zewnątrz, tą bieżnie 

Obwód bieżni po zewnątrz 3500, szerokość bieżni zewn 60, wewn 50, szerokość wycinaka po zewnątrz bieżni 1500, głębokość 900

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v