Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj 5.29 było . Ale @ZetorMisio rudy nie powiedział ile za te 5,19.może będzie 5.19 ale w ojro lub 5.19 za pół litra?. U mnie Orlen Kałuszyn ON 9.94 po drodze do stolicy w dużo miejsc taką cenę widziałem 

Edytowane przez PAN88
Opublikowano
PAN88 napisał:

Dzisiaj 5.29 było . Ale @ZetorMisio rudy nie powiedział ile za te 5,19.może będzie 5.19 ale w ojro lub 5.19 za pół litra?. U mnie Orlen Kałuszyn ON 9.94 po drodze do stolicy w dużo miejsc taką cenę widziałem 

gdzie masz te prawie 10zł za litr 🤔🤭🤦

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, robert1226 napisał:

To co 9,94 masz paliwo ?

No nie ale po 5.19 też nie ma. Pisałem że teraz rudemu bez różnicy ile będzie on teraz 4 lata przy korycie. 9.94 to nie jest dwukrotność 5.19. dwukrotność w tym przypadku to 5.19×2 to wychodzi 10.38

A co będzie to się zobaczy 

Na razie żadna z 100 obietnic na 100dni rządu nie jest wprowadzona. I wcale nie bronie tym wpisem wodza Jarosława

Edytowane przez PAN88
Opublikowano

Zerknąłem do paliwa ON TIR kupowane z pół roku temu, i  w wiaderku nie widać różnicy pomiedzy b7, wydaje mis ie że powinno byc bardziej  zielono-niebieskie a ono  klarowne ale jakby ktoś opału dolał 1l na wiadro , u was jaki ma kolor   On tir

Opublikowano
Marcinrolnik2022 napisał:

ON 7.09, BP Przasnysz. Nieważne jaki,jest i koniec.

A miało wszystko być po 5,19

To miało być 0,5 litra po 5,19 pewnie.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Dnia 28.02.2024 o 15:45, Marcinrolnik2022 napisał:

ON 7.09, BP Przasnysz. Nieważne jaki,jest i koniec.

Tusk spełnił obietnicę z przed chyba 12 lat po wyborach ,,teraz paliwo może być po 7 złotych"😅

Jeśli w takim tempie będzie spełniał swoje obietnice-przenośne , to ja nie dożyję nawet do połowy tych zapowiadanych 100 konkretów.😆

Edytowane przez witejus
  • Haha 1
Opublikowano
14 godzin temu, GABBER85 napisał:

Zerknąłem do paliwa ON TIR kupowane z pół roku temu, i  w wiaderku nie widać różnicy pomiedzy b7, wydaje mis ie że powinno byc bardziej  zielono-niebieskie a ono  klarowne ale jakby ktoś opału dolał 1l na wiadro , u was jaki ma kolor   On tir

To jest to samo B7. Tylko instrybutor z napisem on tir ma większą wydajność żeby nie stać pół dnia przy tankowaniu tysiąc litrów do ciężarówki. I przewód i pistolet grubszy. Do kanistra to ta faja chyba nie wlezie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v