Skocz do zawartości

Ceny bydła 2024

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, macius11157 napisał:

To troche poszyly do gory waga twoja czy handlarza ?

Waga handlarza, stały odbiorca Kościesza,  średnia waga 740kg, przy średnim wieku 17miesiecy.

Edytowane przez michal_19
Opublikowano
3 minuty temu, michal_19 napisał:

Waga handlarza, stały odbiorca Kościesza,  średnia waga 740kg, przy średnim wieku 17miesiecy.

No powiem że nieźle w takim wieku taka waga. Jeżeli to prawda to było dużo białka 

Opublikowano

Fakt białka miały dobrze od samego początku i cielaki były po największych gabarytowo krowach z gospodarstwa, ten 17 miesięcy miał i był najcięższy, 16 miesięczny mieszaniec 720 kg ważył 

IMG_20240202_120203.jpg

• Like 1
Opublikowano

Ja tam nie wiem co on ma za uczucia,tylko pytam ,bo do nich jak dzwonisz to u nich zawsze .......Panie! cena spada

HF86 napisał:

A wiary nie masz że tak można 🤔

Handluję z nim już kilka lat,waga się zgadza ,bo czasem przeważamy na swojej,ale mimo wszystko,ystko ,to zawsze handlarz.🫢

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, zachodnihobbysta napisał:

propozycja od pośrednika na dziś krowa ładna do 7.5 byk hf 10.5 i jalowki w R 11-11.5 ceny netto i mówił że 80 groszy byki na wbc spadly....

Słabo

Edytowane przez Szwargu
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Przez soltys48
      Zapraszam do dyskusji na temat cen bydła w 2025r

• Dodaj nową pozycję...
v