MF 255 nie odpala
Przez
ŻakowskiSławomir, w Massey Ferguson
-
Podobna zawartość
-
Przez slavo666
Witam
Będzie szykował mi się remont silnika mf . Jeśli znacie jakieś zakłady gdzie można oddać czesci do regeneracji woj. Małopolskie/śląskie to podeślijcie. Możecie napisac ile wam policzyli. Wiadomo chodzi o pompę z wtryskami, głowice, i blok. Z góry dzieki
-
Przez Kuczyniak
Witam mam prośbę o pomoc w sprawie, mam taki problem pacjent massey ferguson 8110, wymieniłem w skrzyni cały nowy kompletny synchronizator rewersu przód tył. Wszystko zalałem olejem i robie próbę No i do tyłu jak wbijam rewers to jest okej ciągnik jedzie ale jak wbije do przodu rewers to chwile jedzie i wyskakuje nie mam pojęcia co to może być proszę o pomoc pozdrawiam wysztkich.
-
Przez wojtekz95
Witam, jak wymienić wałek wom w mf294s? Trzeba zaglądać do skrzyni, czy wystarczy odkręcić pokrywę z tyłu i wyciągnąć wałek? Nie spadną wtedy te dwa koła zębate?
Pozdrawiam
-
Przez ROLL
Witam wszystkich potrzebuje katalogu części do Massey Ferguson 250, potrzebował bym parę. Posiada może ktoś?
-
Przez katopo
Witam,
podpowie ktoś jak mogę sprawdzić ciśnienie w skrzyni DYNA-VT. Ciągnik nie ma ani monitora ani ekranu na prawym słupku. Ewentualnie co można sprawdzić w MF 74XX z sinikiem Perkinsa.
-