Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

muszą uprzątnąć miasta i w imię ekologi trzeba dowalić na tyle by ludzie sami oddali swoje gruzy. 

Opublikowano

Opozycja jeszcze nie doszła do rządów, a już przekonuje, że z części obietnic trzeba będzie zrezygnować. Pojawiły się głosy, że część obietnic może nie być realizowana. Wszystko oczywiście ze względu na brak pieniędzy, których „niema i nie będzie”…

Obawiam się, że ten taniec Donalda Tuska na parkiecie nie będzie przyjemnym widowiskiem dla Polaków dlatego, że nie zrealizują tych zapowiedzi programowych, które zapowiedzieli

– mówił dziś rzecznik rządu.

Opublikowano
5 minut temu, sakala napisał:

Opozycja jeszcze nie doszła do rządów, a już przekonuje, że z części obietnic trzeba będzie zrezygnować. Pojawiły się głosy, że część obietnic może nie być realizowana. Wszystko oczywiście ze względu na brak pieniędzy, których „niema i nie będzie”…

Obawiam się, że ten taniec Donalda Tuska na parkiecie nie będzie przyjemnym widowiskiem dla Polaków dlatego, że nie zrealizują tych zapowiedzi programowych, które zapowiedzieli

– mówił dziś rzecznik rządu.

a ktory wyborca po na to liczyl ???? obsawiam ze zaden..

Opublikowano
10 minut temu, racyl napisał:

Widzę, że się setnie nudzisz.

Pasożyty zostały za płotem a kwota wzrosła z tuskowych 3 tys do 30. Podobnych odpowiedzi mogę Ci udzielić na 20 innych pytań np. dotyczących niższego vat, waloryzacji emerytur, frankowiczów. Na parę nie znam odpowiedzi, co nie znaczy, że tego nie ma. Zobaczymy ile Tusk spełni. Jego obietnice są bardzo konkretne i łatwe do zweryfikowania. PIS z takich oczywistych wywiązał się, że wszystkiego.

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, sakala napisał:

Na razie nie mogą się dogadać

Po pierwsze to maliniak jeszcze nie wyznaczył nikogo na kandydata na premiera.

A co powiesz na to:

https://www.money.pl/gospodarka/rzad-wyslal-do-brukseli-pismo-w-ktorym-musial-odkryc-karty-uderzajace-6956475690289696a.html

25 minut temu, Hascak napisał:

Gdzie są moje 100 tys wolne od belki?

Zapytaj pinokia. On jest premierem.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jacus napisał:

wyborca pis-u przewaznie z wyksztalceniem podstawowym ma zupelnie odwrotnie,cos 67 % po podstawowce i psychiatryku jeszcze wiecej..

moja ciotka dyrektor szkoły pis dyrektor megaer wujek pis  a nie studia precypała na łopacie peło 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano

Jak  czytam  te  posty to    praktycznie  na okrągło  to samo ile  dadzą  do  koryta   a ile zabiorą  , dla mnie   pieniądze są  sprawą  drugorzędną  a że  nie głosowałem na  pokurcza i jego bandę  przeważyła  pogarda z jaką  odnosili się do  ludzi o innej  orientacji  politycznej   ,   światopoglądowej  ,  seksualnej   itp   a najgorsze  że  wykorzystywali  do  tego  ludzi w  podeszłym  wieku  którzy   są  łatwowierni  już nie  wspomnę o   lizaniu  d....py    lucyferowi  z  Torunia jak i  całemu  klerowi .  Te  fałszywe  facjaty   ujadające  jak  kundle a za  chwilę  pokaz  w  kościele  jacy  pobożni i  prawi  ohyda .

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Pablos_1970 napisał:

pogarda z jaką  odnosili się do  ludzi o innej  orientacji  politycznej   ,   światopoglądowej  ,  seksualnej 

czyli ? 

Przed chwilą, GABBER85 napisał:

KTO wygrał wybory?

konfederacja 

Opublikowano
1 minutę temu, Pablos_1970 napisał:

wykorzystywali  do  tego  ludzi w  podeszłym  wieku  którzy   są  łatwowierni  już nie  wspomnę o   lizaniu  d....py    lucyferowi  z  Torunia jak i  całemu  klerowi .  Te  fałszywe  facjaty   ujadające  jak  kundle a za  chwilę  pokaz  w  kościele  jacy  pobożni i  prawi  ohyda .

wole jemu niż Niemcom 

niż pół polski sprzedanej Niemcom 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v