Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Niczego, ale państwo nie powinno utrzymywać takich ludzi ...

widzę, że znaczna część nie rozumie, że dopłaty dla rolników to nie socjal dla nich, tylko socjal dla tych z miaste, żeby mieli co do garna włożyć

rolnik może wyprodukować  pszenicę bez dopłat, tylko wówczas szybko zdechnie rolnictwo w UE, a wtdy pszenica przyjedzie z Brazylii czy UA już nie po 700, ale po 2 tys/tona

Bo jak nie masz swojego zarcia, kupisz czyjeś drożej

Tylko wówczas chleb będzie nie dokupienia przez mieszczuchów, a ci, co produkowali żywność pójdą po zasiłki i w rezultacie państwo wyda kilka razy więcej niż obecnie na dopłaty do rolnictwa

• Thanks 1
Opublikowano
7 minut temu, jahooo napisał:

widzę, że znaczna część nie rozumie, że dopłaty dla rolników to nie socjal dla nich, tylko socjal dla tych z miaste, żeby mieli co do garna włożyć

rolnik może wyprodukować  pszenicę bez dopłat, tylko wówczas szybko zdechnie rolnictwo w UE, a wtdy pszenica przyjedzie z Brazylii czy UA już nie po 700, ale po 2 tys/tona

Bo jak nie masz swojego zarcia, kupisz czyjeś drożej

Tylko wówczas chleb będzie nie dokupienia przez mieszczuchów, a ci, co produkowali żywność pójdą po zasiłki i w rezultacie państwo wyda kilka razy więcej niż obecnie na dopłaty do rolnictwa

Dlatego my prawdziwi rolnicy spokojnie obejdziemy się bez socjalu dla rolnictwa, problem mają dziady co utrzymują się z dopłat a nie produkcjii

3 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Wprowadzam hasło 7 gwiazdek czyli jebać po .

Opublikowano
12 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Serce się raduje jak pisiorki mają trudne dni 😁😁😁

Trudne dni mają nie powiem kto .

Będą wyli z braku socjalu w rolnictwie zobacz kto wyłaził na drogę utrudniać życie ludziom blokadami . Kto liczył wagony  na granicy .

Opublikowano
12 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Serce się raduje jak pisiorki mają trudne dni 😁😁😁

Nie powinni szukać nikogo do rządzenia , wystarczy im te 8 lat , mają rządzić tylko sami bo cała reszta to oszuści i złodzieje .

• Haha 2
Opublikowano

A kto do tego doprowadził?

Tak z ciekawości...

1 minutę temu, galan99 napisał:

Trudne dni mają nie powiem kto .

Będą wyli z braku socjalu w rolnictwie zobacz kto wyłaził na drogę utrudniać życie ludziom blokadami . Kto liczył wagony  na granicy .

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Dlatego my prawdziwi rolnicy spokojnie obejdziemy się bez socjalu dla rolnictwa, problem mają dziady co utrzymują się z dopłat a nie produkcjii

Co to prawdziwy rolnik jaki on jest ?.

Moja odpowiedz pierwszy jest na drodze pierwszy kwiczy że nie ma kasy i tylko płacze to sa prawdziwi rolnicy .

Opublikowano

Prawdziwi rolnicy to tacy co na etacie i w pracy piszą 😁😁😁

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Tak właściwie, to co zmienia u ciebie ta zmiana partii? Czego się boisz że tak rozpaczasz?

Nie boje

Dam radę z każdymi

Ale na Tuska mam slergie

Jak go widzę to mnie skręca 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Prawdziwi rolnicy to tacy co na etacie i w pracy piszą 😁😁😁

Nie boje

Dam radę z każdymi

Ale na Tuska mam slergie

Jak go widzę to mnie skręca 

To masz teraz zajęcie. Nie musisz nieszczęść u sąsiadów wyglądać.

Opublikowano
3 minuty temu, tracker napisał:

Okazało się że jest olbrzymia dziórka budżetowa i nie da się zrealizować obietnic Donalda T., piniendzy nie ma i nie będzie:D

Jak ta banda oszustów rządzi to zawsze mają kryzys lub dziurę w budżecie 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v