Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Co to PiS 18 września będzie płacił , na kontach ma być kasa tak jak było zeszłym roku na węgiel tylko ile to nie wiem .

Do wyborów bardzo potanieją paliwa poniżej 6 zł ma być .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
17 godzin temu, jacus napisał:

ale ciebie sie chyba nic nie nalezy-przeciez ty tanio nawozy upiles ,ponizej ceny referencyjnej  z listy ministerstwa.

Oczywiście że tak jednak fosforan amonu trzeba było dokupić -A dopłacie nie można dać się zmarnować wy walczycie wieszając psy ja odbierając pieniądze każdy ma inny sposób .Wiesz że paliwo też kupuję żeby akcyza nie zdechła 

7 godzin temu, galan99 napisał:

Nie wierzę ta cała unia wypowiedziała wojnę handlową Chinom .

Europa musi z tym walczyć". UE idzie na wojnę handlową z Chinami — może oberwać się również niemieckim markom

Rywalizacja między Unią Europejską a Chinami przybiera nową odsłonę. Przewodnicząca Komisji Europejskiej stwierdziła wczoraj, że chińskie samochody elektryczne zalewają globalne rynki i zagrażają interesom wspólnoty, zapowiadając wszczęcie dochodzenia w tej sprawie. Choć deklaracja ta została przyjęta w Europie z entuzjazmem, może ona sprawić, że rykoszetem oberwą szczególnie niemieckie marki.

znowu hitlerowcy i od razu można coś zrobić żeby gebelsom pasowało a nam napierdolić zboża i ciul

Edytowane przez v11
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, v11 napisał:

wy walczycie wieszając psy

Wieszanie psów jest nieludzkie, Są inne sposoby na pozbycie się Reksia,:lol:

A poza tym na przeciwnika to nie działa, Lepiej przyłożyć artylerią,:lol:

1 godzinę temu, marks50 napisał:

Oni tego Wawrzyka gotowi w kosmos wysłać byle by uciszyć aferę .

Tylko że wcale wyżej wymieniony Wawrzyk nie musi być głównym winowajcą, W zasadzie to PiS chyba sam się władował we własne sidła, a raczej chęć dogodzenia Prezesowi a raczej uwiarygodnienia bredni, które opowiada do spółki z Panem ( oby Allach miał go w stałej opiece) Premierem,

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)
17 godzin temu, Ulman napisał:

To że wszędzie widzisz sPISki można łatwo wytłumaczyć. Po wódzie masz fobie  i schizy a chleje się u was najwięcej Tak wygląda alkoholowa mapa Polski. Zobaczcie, gdzie pije się najwięcej - o2 - Serce Internetu

ej a ty się do pisu zapisałes? z takimi sondażami czy badaniami z d*py. przecież wiadomo, że na ścianie wschodniej to bimbrownicy, więc skąd paragony miałyby być poza tym musi być więcej paragonów w WLKP niż na podkarpaciu jak prawie 2x więcej ludności do tego ukraińcy też wolą pchać się na zachód polski niż zostawać na wschodzie.

Już pominę, że od razu widać gdzie mieszkają patrioci co wspierają budżet państwa a w alkoholu podatków najwięcej:P

Edytowane przez Takeda
Opublikowano

ile rocznie produkujesz ???

czy u nas sa jeszcze jacys bimbrownicy ??

odkad jeden zglosil na policje ze mu aparature koledzy ukradli, to chyba juz nie ma - mam tak pole i nie wiedzialem czemu tam policja urzedowala... nie moglem uwierzyc ze gosc to zglosil- zawsze tam pelno alkoholikow sie krecilo. rowery lezaly po krzakach-bo to daleko od wsi bylo..

Opublikowano

mirro napisał:

13 minut temu, jacus napisał:

ile rocznie produkujesz ???

Jam tylko smakosz, Produkcja odpada,

A ja naiwny penis myślałem że w Twoim kodzie biogazownia to właśnie taki aparacik...

racyl napisał:

Eee wcale nieee. Ja też lubię Mercedesy do dłuższej, statecznej, średnio szybkiej jazdy.

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, Takeda napisał:

ej a ty się do pisu zapisałes? z takimi sondażami czy badaniami z d*py. przecież wiadomo, że na ścianie wschodniej to bimbrownicy, więc skąd paragony miałyby być poza tym musi być więcej paragonów w WLKP niż na podkarpaciu jak prawie 2x więcej ludności do tego ukraińcy też wolą pchać się na zachód polski niż zostawać na wschodzie.

Już pominę, że od razu widać gdzie mieszkają patrioci co wspierają budżet państwa a w alkoholu podatków najwięcej:P

Tłumaczysz się tak samo jak Roman🍻

Przeczytaj to jeszcze raz uważnie i wtedy wrócimy do tematu. 

Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

Wieszanie psów jest nieludzkie, Są inne sposoby na pozbycie się Reksia,:lol:

A poza tym na przeciwnika to nie działa, Lepiej przyłożyć artylerią,:lol:

Moim zdaniem największa kara zabrać kasę ,A ciekaw jestem jak opozycja przerżnie wybory jak to nagle większość stanie się zwolennikami pis -u nas jak wybory burmistrza to ci co najbardziej szczekali przed wyborami  przeciw obecnemu dziś się ściskają i piją razem z burmistrzem taka to odmiana 

Opublikowano
20 minut temu, DTaras napisał:

Ja też lubię Mercedesy do dłuższej, statecznej, średnio szybkiej jazdy.

O właśnie, właśnie,

1 minutę temu, v11 napisał:

A ciekaw jestem jak opozycja przerżnie wybory jak to nagle większość stanie się zwolennikami pis -u

Pis to samo złoooooooo,:lol:

Opublikowano
48 minut temu, v11 napisał:

dla Brukseli ważniejsza jest Ukraina niż my -kur wa trzeba wspomóc Putina bo zdechniemy 

Polskie rolnictwo ma się bardzo dobrze stać na nawozy i paliwa bidy nie ma .

Opublikowano

Te łajze brukselskie swoimi gierkami chcą napuścić rolników na PIS nieważne że wszyscy na tym stracą -bo jakie inne wytłumaczenie niech sobie wożą do niemiec francji czy gdzie chcą nie najlepiej tu zeby nam dowalić 

Opublikowano
4 minuty temu, v11 napisał:

A ja szukam przyczyny podaj inną żebym zmienił zdanie -moja teza trzyma się kupy jest przyczyna cel i oczekiwany efekt 

Tobie sie wydaje że PIS jest centrum galaktyki i wszystko się wokół niego kręci? Decyzja UE powinna wręcz zadziałać na korzyść PISu który utrzyma embarg Kaczor bedzie mógł się ustawić w roli obrońcy polskiego rolnika i poprawić poparcie na wsi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v