Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, v11 napisał:

Gdzieś mam obserwowanie innych ale ty masz problem -czepiasz się i prowokujesz po kolei więc pytam  gdzie już tym autokarem byłeś Los Angeles, Las Wegas ,Mombasa Kair i cały Egipt pół Turcji ,Włochy i jeszcze wiele innych miejsc ?  człowieku co daje hotel 3 gwiazdki -różnicę w poziomie która dla wieśniaka jest niezauważalna -czym się chełpisz i chwalisz Ja wspominam najlepiej pobyt na sawannie w Kenii tam hotel chyba w ogóle był bez gwiazdek prąd od 8 do 22 bo z agregatów  pod oknami słonie na korytarzu małpy woda do mycia ze strumienia i to kosztowało naście tyś a ty za przykład podajesz hotel 3 gwiazdki ? litości 

konie kuja  a zaba kopyto podklada...

to nie bylo do ciebie ani o tobie..to chyba jednak nie tomus od rana daje w palnik..

za to bylem w danii gdzie uff- a produkuja 🤣

29 minut temu, witejus napisał:

A ty za CK Franciszkiem Józefem?

nie znam goscia..🤣

jeszcze po ponad 100 lata widac roznice.. 

gdyby nie on polska byla by zupelnie inna a ukrainy by niebylo wcale.

kuzyn  byl na safarii, pare razy go gazikiem przewiezli a tak to siedzial w cieniu i wodke all-inclusive pil..

jesli chce sie dowiedziec jak naprawde wyglada podrozowanie. to tylko od takich jak ja -szczerych do bolu a nie bajkopisarzy.

• Haha 2
Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał:

za to bylem w danii gdzie uff- a produkuja 🤣

i wielki błąd bo nie produkują a to produkt poprodukcyjny i na dodatek w Norwegi a w Dani jest firma która zajmuje się dystrybucją (niby utylizacją pod adresem  Bistrupvej 176, 3460 Birkerød, Denmark ale to pewnie wiesz jak tam byłeś autobusem w hotelu 3 gwiazdkowym 

image004.jpg

Opublikowano

to albo przybędzie drugie tyle łąk i pastwisk albo utrzyma się podział na działeczki i budownictwo lub jakieś parę dróg...

w sensie tych 2500 ha romka

kurcze, zera nie weszły...

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

a ty kupiles odpad jako nawoz 🤣.

kazdy mial taki polew ze az konto musiales zmienic. 

wdychanie oparow tego mocznika to az takie szkodliwe jest ??  

gówno wiesz w d*pie byłeś a filozofujesz żeby zabłysnąć czy się dowartościować -nie wiem co głupsze .A w Dani byłeś autobusem ze świńkarzami żeby powąchać tamtejszego smrodu? a piszesz o gwiazdkach hotelowych podczas gdy tacy sypiają w osobówkach byle było tanio   jeżeli stać ich na paliwo 

Opublikowano
3 godziny temu, v11 napisał:

różnicę w poziomie która dla wieśniaka jest niezauważalna -czym się chełpisz i chwalisz Ja wspominam najlepiej pobyt na sawannie w Kenii tam hotel chyba w ogóle był bez gwiazdek prąd od 8 do 22 bo z agregatów  pod oknami słonie na korytarzu małpy woda do mycia ze strumienia i to kosztowało naście tyś

Tu masz rację, dla wieśniaka, bo niby kim jesteś jak nie wieśniakiem?No rzeczywiście atrakcje niesamowite, hotel lepiony z krowiego gówna, co prawda ten ,,hotel" miał więcej gwiazdek niż wszystkie hotele,wszelkich kategorii, na Ziemi ale tylko wieczorem i w nocy przy bezchmurnym niebie. Następna atrakcja, słonie pod oknami, zwłaszcza jak się zesrają, małpy na korytarzu jak się zesrają, sranie po krzakach gratis, jadowite węże, pająki, skorpiony w butach i to za naście tys, litości, za darmo bym nie pojechał.

Opublikowano

Sranie po krzakach? Było takie miejsce blisko Lublina po sąsiedzku ze Starościnem, gdzie sranie odbywało się pod gwiazdami, wśród ku temu specjalnie zapuszczonych krzewów... Nie trzeba daleko jechać jak widać.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Eee tam marudzisz. Egzotyka taka po prostu jest.  

standardowo biedaki chwalą się  zagranicznymi wycieczkami, bo nie stać ich na  dwutygodniowe all inclusive w hotelu nad polskim Bałtykiem bo za drogo

Opublikowano
54 minuty temu, DTaras napisał:

Sranie po krzakach? Było takie miejsce blisko Lublina po sąsiedzku ze Starościnem, gdzie sranie odbywało się pod gwiazdami, wśród ku temu specjalnie zapuszczonych krzewów... Nie trzeba daleko jechać jak widać.

czyli u was brakuje tylko węży małp i słoni ... 

Opublikowano
6 godzin temu, DTaras napisał:

Było takie miejsce blisko Lublina po sąsiedzku ze Starościnem,

Toż jakąś dalszą rodzinę man w Starościnie, bo mama z tamtych stron pochodzi, to może i krzaki znajome,

Opublikowano
14 godzin temu, DTaras napisał:

Bzdet. Rosja nie podjęła takiego samego wysiłku jak w 16 toku abi nie jest w tamtym położeniu. Dlatego reszty tejstu niema co czytać.

Wojna w Afganistanie też nie pochłonęła milionów ofiar, ale dla ZSRR była nie do udźwignięcia gospodarczo i społecznie. To nie ilość zabitych decyduje tylko siła gospodarki, a obecna Rosja jest jeszcze słabsza niż za cara.

Opublikowano
8 godzin temu, witejus napisał:

Tu masz rację, dla wieśniaka, bo niby kim jesteś jak nie wieśniakiem?No rzeczywiście atrakcje niesamowite, hotel lepiony z krowiego gówna, co prawda ten ,,hotel" miał więcej gwiazdek niż wszystkie hotele,wszelkich kategorii, na Ziemi ale tylko wieczorem i w nocy przy bezchmurnym niebie. Następna atrakcja, słonie pod oknami, zwłaszcza jak się zesrają, małpy na korytarzu jak się zesrają, sranie po krzakach gratis, jadowite węże, pająki, skorpiony w butach i to za naście tys, litości, za darmo bym nie pojechał.

Przykro że nie potrafisz zrozumieć tekstu który na dodatek nie jest do ciebie adresowany  i jeszcze komentujesz -nawet autorów mylisz co kto napisał -to brak wykształcenia czy nadmiar obowiązków . Może być nawet gnój ale w kupkach niech jest ład i porządek ale czego oczekiwać po takim poziomie .Krytykę uzasadnioną  znoszę bez problemu ale na chamstwo odpowiadam adekwatnie do poziomu .Jest przysłowie tyczące co niektórych "Bóg nie dał świni rogów bo by bodła " i to jest wypisz wymaluj w co niektórych wpisach .pier**li się we łbach ze chciwości mam nadzieję że sytuacja rynkowa co niektórych wyprostuje i da do myślenia choć nie każdą chorobę da się wyleczyć 

Opublikowano (edytowane)

Ale chamstwo opozycja atakuje PIS że organizuje pikniki a J . Owsiak za pieniądze że zbiórek publicznych i datków organizuje festiwal Poland Rock o zabarwieniu politycznym , cały TVN  tam występuje . Muzykę wymieszali z polityką i to mają być standardy europejskie ?

Edytowane przez Mariusz2903
Opublikowano

Gdzie, co jak? W jaki sposób, transmitują to gdzieś? Czerwone paski w tvp czy audycje radiowe przerywają?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v