Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

@Mariusz2903 po prostu przedawkował TVP INFO xD 

13 godzin temu, jacek1296 napisał:

Ty się martw, aby ci d*py nie rozsadzili. Co za idiota.

Taka jest narracja mediów to piszę . Czyli mur tak jak wasi lewicowi pupile chcieli był nie potrzebny bo przecież wagnerowcy to to też ludzie i jakby sobie z 1 000 ich przylazło to co tam , posłuszne baranki . Ile w Syrii ludzi wymordowali ?

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Czyli mur tak jak wasi lewicowi pupile chcieli był nie potrzebny

A co to za przeszkoda dla Wagnerowca? Mur był robiony pod cywili a nie najemników. Teraz płot ma zatrzymać wszystkich i pewnie jeszcze ruskie czołgi.

Edytowane przez mirro
Opublikowano

ja w ramach pokuty za grzechy ogladam kurwizje od rana do wieczora nawet teraz..

dla ludzi ktorzy nic nie wiedza nic nie widzieli to idealne zrodlo informacji-oni klamst i manipulacji nie wykryja..

wiec nie dziwcie sie mariuszowi ze jego obraz swiata jesl wybiorczy-skad on ma czerpac informacje jesli ma kiepska antene i dvbt tylko odbiera ..

14 godzin temu, thor1984 napisał:

przeglądając dziś fb  napotkałem nowe znaczenie słowa PiS:   Przeproś i Spierdalaj 😄  

to juz pare lat ma

13 godzin temu, ws71 napisał:

Naprawdę tam sa kolportowane takie informacje?, rozumiem że takie informacje w bratnich telewizjach[białoruskiej,rosyjskiej,ukraińskiej] mogą być na porządku dziennym ale u nas???

a o czym ja pisze stale ?? to sa wiadpmosci prosto z tvp-info

Opublikowano (edytowane)

Weście sobie do serca raz na zawsze ze czasy się zmieniają ale poglądy zostają te same .

Czasy się zmieniają a Pan zawsze jest w komisjach .

Stać na straży odnowionej demokratycznej Polski .

Zawsze do samego końca jej ...

Bezapelacyjnie, do samego końca. Mojego lub jej."
Czyli Franz Maurer przed komisją weryfikacyjną 😎
Najlepszy tekst głównego bohatera "Psów" to..
Czy coś się zmieniło , czy nadal tak nie jest , zawsze będzie powiązania ludzi polityki będą zawsze .

To coś na  Wagnerowców  .

Jak umierały Twierdze - Bogusław Wołoszański.

To już 2 LATA od premiery  jeśli ktoś przeoczył - zapraszamy na krotki, bo 22 minutowy, ale treściwy - seans zachęcający do odwiedzin :) Przy okazji pozdrawiamy red. Bogusław Wołoszański 

https://www.facebook.com/fwkg.grudziadz/videos/501146680802052

Edytowane przez galan99
Opublikowano
46 minut temu, Tomasz0611 napisał:

A amerykance ile ludzi w Wietnamie Korei Afganie czy Iraku zabili to już zapomniałeś ??

Chłopie jesteś słaby z historii , Wietnam , Korea , Irak pominę lepiej było nic nie robić i czerwona zaraza by tam panowała , dobrze że USA uratowały pół Korei to są światowymi tygrysami a w północnej szukają pożywienia w śniegu , Wietnam też jest otwarty na świat 

Zobacz Białoruś nikt tam nie wjechał i co do ZBIRu należą i tron ma być dziedziczony .

35 minut temu, jacus napisał:

ja w ramach pokuty za grzechy ogladam kurwizje od rana do wieczora nawet teraz..

dla ludzi ktorzy nic nie wiedza nic nie widzieli to idealne zrodlo informacji-oni klamst i manipulacji nie wykryja..

wiec nie dziwcie sie mariuszowi ze jego obraz swiata jesl wybiorczy-skad on ma czerpac informacje jesli ma kiepska antene i dvbt tylko odbiera ..

Oglądanie Platformy i Lewicy w TVN i innych mediach lewackich internetowych jest super przyjemne .

PO = PZPR czyli Polska Zjednoczona Platforma Obywatelska = Partia Oszustów i Złodziei .

• Haha 1
Opublikowano

nie ogladam tvn-u wiec nie wiem czy jest przyjemne.

pis -przepros i spierdalaj.. a gdzie jest wiecej czlonkow pzpr w po czy w pis-ie- nawet ty znasz odpowiedz . sekretarka prezesa zaczynala kariere na poczatku lat 80 w radzie ministrow, jego skarbnik byl tajnym agentem sb..

co chwile mowia ze tvn zalozyli agenci sb ale nie uslyszalem kto zalozyl tvp ??? 

to wlasnie przekaz dla takich jak ty mariusz-kto zalozyl tvp wiesz ??🤣

Opublikowano
18 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Chłopie jesteś słaby z historii , Wietnam , Korea , Irak pominę lepiej było nic nie robić i czerwona zaraza by tam panowała , dobrze że USA uratowały pół Korei to są światowymi tygrysami a w północnej szukają pożywienia w śniegu , Wietnam też jest otwarty na świat 

Zobacz Białoruś nikt tam nie wjechał i co do ZBIRu należą i tron ma być dziedziczony .

Nie no w Afganistanie i Iraku to teraz mają wielki dobrobyt xD

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Nie no w Afganistanie i Iraku to teraz mają wielki dobrobyt xD

Co do Afganistanu to nie wiem po co czy ZSRR czy USA tam interweniowali , Irak , obalenie dyktatora który dokonywał ludobójstwa , atakował ZEA i innych sąsiadów . Pewnie powiesz że o ropę chodziło , USA ma nadwyżki własnej ropy .

Opublikowano
19 minut temu, galan99 napisał:

Tylko Amerykanie jak napadną to przeproszą .

Zaś ZSRR NIE PRZEPROSIŁO ZA 40 LAT .

Przeciwnicy PIS drwią z ich  dobrych stosunków militarnych z USA twierdząc że sojusz tylko z Europą tak jak w 1939 z Francją i Anglią .

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

jak manipulują ?

Opublikowano
59 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Co do Afganistanu to nie wiem po co czy ZSRR czy USA tam interweniowali , Irak , obalenie dyktatora który dokonywał ludobójstwa , atakował ZEA i innych sąsiadów . Pewnie powiesz że o ropę chodziło , USA ma nadwyżki własnej ropy .

Straty wsród ludnosci cywilnej podczas  ponad 20 letnich rzadów Saddama ok 30 tys ludzi,straty po interwencji koalicji i rzadów tam ustanowionych przez koalicjantów  ok1mln osób i Ty bredzisz coś tutaj o ludobójstwie Saddama??.Saddam jak i Kadafi wpadli na genialny pomysł aby własną walute oprzeć na złocie i rozliczać się przy pomocy niej za eksportowaną ropę w tym momencie wkroczyły USA doprowadzając do rozpierduchy w całym regionie[jak nie wiadomo o co chodzi to na pewno chodziło o  kasę] https://www.sport.pl/pilka/7,64946,30024071,skandal-na-meczu-ekstraklasy-kibice-rozwiesili-antyukrainskie.html#s=BoxOpImg5

Opublikowano
45 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Przeciwnicy PIS drwią z ich  dobrych stosunków militarnych z USA twierdząc że sojusz tylko z Europą tak jak w 1939 z Francją i Anglią .

Nikt nie drwi z dobrych stosunków militarnych. Dobre stosunki militarne to są kiedy siedzisz pod ogniem a przylatuje A 10 i ro***erdala wszystko co do Ciebie waliło. PiS może mieć dobry stosunek ale chyba z wielbłądem

2 minuty temu, ws71 napisał:

rozliczać się przy pomocy niej za eksportowaną ropę w tym momencie wkroczyły USA doprowadzając do rozpierduchy w całym regionie

Błędem Saddama było czepianie się Kuwejtu. A to już dało USA wolną rękę.

Opublikowano
50 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Radziłbym dokładnie przestudiować warunki sojuszu podpisanego pomiedzy Polska a W Brytanią,Francją , do czego między innymi zobowiązywała sie Polska, praktycznie 8 września Polska nie była wstanie  już sie wywiązać z sojuszniczych zobowiazań

Opublikowano
4 godziny temu, jacek1296 napisał:

To miej swój rozum i przestań te durne media oglądać.

Ty popierasz PO ja głosowałem na PIS od kiedy zmienili nazwę z Porozumienia Centrum . A tak nawiasem mówiąc to skąd to wiedzę czerpać ? od sąsiada , z odpustów , jarmaków ?

4 godziny temu, ws71 napisał:

Straty wsród ludnosci cywilnej podczas  ponad 20 letnich rzadów Saddama ok 30 tys ludzi,straty po interwencji koalicji i rzadów tam ustanowionych przez koalicjantów  ok1mln osób i Ty bredzisz coś tutaj o ludobójstwie Saddama??.Saddam jak i Kadafi wpadli na genialny pomysł aby własną walute oprzeć na złocie i rozliczać się przy pomocy niej za eksportowaną ropę w tym momencie wkroczyły USA doprowadzając do rozpierduchy w całym regionie[jak nie wiadomo o co chodzi to na pewno chodziło o  kasę] https://www.sport.pl/pilka/7,64946,30024071,skandal-na-meczu-ekstraklasy-kibice-rozwiesili-antyukrainskie.html#s=BoxOpImg5

Nie bredzę i wolał bym aby Husajn rządził Irakiem do tej pory , a Afryka Północna żeby było tak jak w latach 90tych .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v