Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
9 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

Już lepiej niech w polskim sejmie siedzą Niemcy i Żydzi niż miało by tam być 460 Januszy Kowalskich xD

No Targowicą mi zajechało , nie zależy ci pod jakim panem byś był aby tonie był by PIS .

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Mariusz2903 napisał:

nie zależy ci pod jakim panem byś był aby tonie był by PIS .

Ooooo widzę że Kolega myśli o zabawach związanych z dominacją. Pejczyki, jakaś chłosta, te sprawy.:lol:

Opublikowano

No to szkoda tego Morawieckiego, Młody chłop i już nie może.:lol:

1 minutę temu, Mariusz2903 napisał:

Jak na razie to obniżył im wiek emerytalny z 67 lat na 60 lat .

Czyli biorą się za młodsze?

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał:

pis to jednak wie jak wyprowadzić ludzi opozycji na ulicę.

No widzisz, a taki Kałownia z Kamykiem-Tygrysem ledwie z 30 ludzi na trawnik wyprowadzili🤣

Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Błąd, powinieneś napisać wodą zabarwianą sokiem z aronii z dodatkiem smaku maliny ;) 

glowny skladnik to cukier a nie woda..

Opublikowano
50 minut temu, Mariusz2903 napisał:

TVN i opozycja PO znaleźli kolejną męczennicę panią Joannę która chciała się otruć i policja ją uratowała , media mówią że PIS jej zabronił aborcji na życzenie .

Jak policja ratuje przed otruciem? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v