Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie włączałem jeszcze telewizora i np. na TVP Info nie ma nic o marszu ? W mediach prawicowych od miesiąca mówili i pisali że ma być to jakim cudem jak idzie nic o tym nie gadają .

Wulgaryzmy , krzyki i brak kultury oraz osiem gwiazdek to pokłosie tego marszu .

Edytowane przez Mariusz2903
Opublikowano
4 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Nie włączałem jeszcze telewizora i np. na TVP Info nie ma nic o marszu ? W mediach prawicowych od miesiąca mówili i pisali że ma być to jakim cudem jak idzie nic o tym nie gadają .

Bo sekta PIS jest tak wytresowana że innych źródeł informacji nie używa ewentualnie z automatu uważa za kłamliwe. Lud jest nauczony że jak się o czymś nie mówi to znaczy że tego nie ma . W drugą stronę też to działa i można masom wmówić wszystko nawet jeśli to nie istnieje. Właśnie na to idą te 2 mld pompowane w TVPis.

Opublikowano

Bo to zawsze jest swoista loteria. W katalogu PISowskichj usprawiedliwień jest Tusk, ruscy , niemcy , UE, tajne służby, układ, obcy kapitał, żydzi , masoni, lewaki, LGBT czy ekolodzy. Pewnie mirro był ciekawy co się tym razem wylosowało😂

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Obraz

Stare dziady pobierające 13 14 stki , małe dzieci od 500 + wszyscy Jebać PIS .

Przecież od razu widać że to jacyś PiSowscy prowokatorzy działający na zlecenie TVPINFO. A w kaczki to sam bym chętnie postrzelał xD

1 minutę temu, Mariusz2903 napisał:

Kto ma rację ile było osób na marszu TVN - 500 000 osób TVP -100 000 osób .

Nie wiem ile było, ale na pewno sporo więcej niż 100.000

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
11 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Przecież od razu widać że to jacyś PiSowscy prowokatorzy działający na zlecenie TVPINFO. A w kaczki to sam bym chętnie postrzelał xD

Nie wiem ile było, ale na pewno sporo więcej niż 100.000

To wszyscy wyborcy PO te ponad 100 000 ?

Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

To miał być żart, sarkazm czy może na serio  pytaszO.o

Ci co dziś maszerowali to w imię protestu że wszyscy Polacy mają już to co oni a oni nie mogą się z tym pogodzić .

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Wysoko filozoficzne jest to, że znowu nie będzie tydzień padać bo dzisiaj pryskam xD

Nie wiem czy śmiać się z ciebie czy płakać że nie będzie padać . 

Przed chwilą, Ulman napisał:

No to łaskawie rozwiń tą wybitną myśl bom ciekaw o co ci chodziło

Na pewno ci się nie spodoba .

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

No to łaskawie rozwiń tą wybitną myśl bom ciekaw o co ci chodziło

Za rządów PIS ludzie są na podobnym poziomie co pseudo elity 3 RP i to boli tych z marszu Tuska .

Opublikowano (edytowane)

Jedyne co PIS skutecznie zrobił to wmówił ciemnym masom że są ważni i istotni. Taki sam mechanizm wykorzystał Lenin a jakim burdelem się skończyły rządy proletariatu wszyscy z historii wiedzą.

Edytowane przez Ulman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v