Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Też miałem 100 kolejnych banknotów 100 i 200 złotowych.

Ponoć są idioci gotowi za coś takiego zapłacić.

No za te 100 banknotów 100 złotowych bym Ci zapłacił z 6 tysięcy a za te 200 złotowe 10 tysięcy. Tylko musiały by być po kolei ułożone 

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

No za te 100 banknotów 100 złotowych bym Ci zapłacił z 6 tysięcy a za te 200 złotowe 10 tysięcy. Tylko musiały by być po kolei ułożone 

O, I w ten sposób  udowadniasz że nadajesz się do rządu.

Będziesz skubał społeczeństwo lepiej niż Tusk i morawiecki razem wzięci🤣

Opublikowano (edytowane)
46 minut temu, DTaras napisał:

Gdy Twój porucznik otrzymał Twoje uprawnienia bez zdegradowania Cię i przy normalnej Twojej dyspozycji to jak byś postąpił?

Pod warunkiem że ponosiłby też moją odpowiedzialność.  Inaczej piznąłbym pagonami o ziemię i poszedł do domu.

A tak po prawdzie to raz prawie to zrobiłem, kiedy "stary" zaczął dowodzić mi dowódcami plutonów. 

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)

tylko nie rozwalajcie pomnikow jp II-bo to moj znajomy odlewal, a w tamtym roku swirus go zabral- pluca mial zjechane od roboty na odlewni metali kolorowych.

razem z moim sasiadem-z cmentarza,najprawdopodobniej kolo niego bede lezal- ktory zrobil  pierwotna forme, natrzaskali ponad 100 pomnikow.

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114873,2665573.html

mozna nizej upasc ?? sodomita,narkoman, cudzoloznica...

3V3k9kuTURBXy9mY2IxYTU1ZS1jYjBlLTQzZTEtY

Edytowane przez jacus
Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

razem z moim sasiadem-z cmentarza,

🤔🙆‍♂️🙆‍♂️

Opublikowano

sie przez chwilę zastanawiałem, czy Jacus z za grobu napisał... 👻

Opublikowano

facet sobie juz za zycia postawil pieknie odlana maryje z rozancem, wiec widoki bede mial piekne  🤣. kurna sprobuje pozniej na grobonecie znalezc zdjecie.

Opublikowano

Taa, zwłaszcza jak krocionogi i wije od spodu oglądał będziesz. Tylko nie kichaj jak po nosie chodzić będą, bo gotów kto z żywych na zawał zejść.

Opublikowano

Desperaci będą groby otwierać  nie w pogoni za złotymi zębami a wypasionymi robakami.

Czarny rynek handlu robactwem rozkwitnie

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

no Agrest... sie bym nie spodziewał po Tobie

A czego konkretnie?

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

Desperaci będą groby otwierać  nie w pogoni za złotymi zębami a wypasionymi robakami.

Temu Wuje dziś kremowali 🤭

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

A czego konkretnie?

Tak czarnego humoru...

Z tymi robaczkami...

Opublikowano
9 minut temu, Agrest napisał:

Tam to szybciej zupę z trupa znajdą, niż robaki...... 

Opublikowano

Temu trzeba czytać daty na płycie. I mieć przepis od grabarza w jakim okresie co znaleźć można

Opublikowano

mnie zjedza czy ja je zjem -wsio rawno byle byl ruch w interesie 🤣.

w piwnicy betonowej podobno najgorzej sie cialo rozklada..

kurna to nie maryja chyba jest. ale widok ladny tylko ze ja z tylu,zreszta od tylu zawsze lubilem za zycia....

Brak

Opublikowano

A co Panowie Szlachta sądzicie o rewelacjach szefa NBP? Według tego szaleńca mamy zbić 10% inflacji w 9 miesięcy. Nie wiem czy w historii światowej ekonomii ktokolwiek zbił inflację bez drastycznej terapii szokowej a nasze społeczeństwo jest na tyle ciemne ze ich takie bzdury nie ruszają. Każdy kto ma jakiekolwiek pojęcie o ekonomii wie że z inflacji wychodzi się latami jeśli chce się wyjść z tego w miarę bezboleśnie. Do tego mały komunista na konwencji wyborczej obiecuje że płaca minimalna dużo wzrośnie. Czy ich elektorat to tacy kretyni którzy w to uwierzą?  Przecież te dwie sprawy się kompletnie wykluczają i są sprzeczne. Jednak Kurski miał racje ze ciemnota wszystko kupi. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v