Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uderz w stol a onuce zasmierdza.

to konfederacja jeszcze istnieje ??? jako plankton czy inny malo  istotny byt ??

tego goscia od podpalenia juz zamkneli.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Pafnucy12 napisał:

Roman, a tak z ciekawości tylko... jakie masz wykształcenie?

technikum 

1 godzinę temu, jacus napisał:

to konfederacja jeszcze istnieje ??? jako plankton czy inny malo  istotny byt ??

tego goscia od podpalenia juz zamkneli.

on kłamie ze ich popiera teraz maja dużo fajnych spotów ze za***ali nam lasy polska traci suwerenność przez zdrajców a jemu to nie po drodze 

5 godzin temu, mirro napisał:

Przecież to nie polityka tylko PiSowskie zabawy z Pegazusem.🤣

ja byłem mały też miałem pegazusa 

20+ memów - pegasus najlepsze śmieszne memy i demotywatory facebook -  pegasus

4 godziny temu, DTaras napisał:

Noo toś mnie Panie teraz zniszczył... nie pozbieram się z tego..

nie wiem jak ty ale ja luloka nie wkładam w nieznane 😛

5 godzin temu, Ulman napisał:

Roman już nie szukaj, wszystko masz poniżej. Czemu ty tak bezczelnie kłamiesz? 

Dnia 3.03.2023 o 13:37, Roman176 napisał:

propo kopalni jest wykształcenie wymagane minimum technikum za wysokie progi jak na ciebie 

6 godzin temu, Roman176 napisał:

prawie dobrze ale na odwrót 

wyraźnie napisałem ze na dole po techniku znowu d*pa cię boli ze fiole lepiej wykształceni od ciebie ? 

dalej nie rozumie ......  chyba nie myślę ześ taki głupi ? 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano

Nie bądź żałosny i nie próbój wybrnąc z kolejnego samozaorania. No chyba że bardzo chcesz się ośmieszać to możesz objaśnić jak to jest że na kopalni muszą być po technikum ale tak w zasadzie to nie muszą😅😂🤣

Opublikowano (edytowane)

Czy ty to napisałeś? 

Dnia 3.03.2023 o 13:37, Roman176 napisał:

propo kopalni jest wykształcenie wymagane minimum technikum za wysokie progi jak na ciebie 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
Roman176 napisał:

hmm górnik ślusarz i elektryk tak dołowce 

Ślusarz technik? Coś podobnego... W normalnym świecie jest technik mechanik. Ale może pod ziemią Wam tam odpierd...a po całości.

Opublikowano

Julia, młoda rolniczka zarządza chlewnią na 2 tys. świń. A jeszcze nie ma matury!

Maturzystka Julia zapał do pracy i rolnictwa łączy z nauką i pasjami. Najważniejszym wyzwaniemmłodej rolniczki jest prowadzenie chlewni na 2 tys. świń, ale dzięki dobrej organizacji znajduje czas dla siebie i przyjaciół.  

https://www.agrofoto.pl/articles/organizacja-produkcji-swin/julia-mloda-rolniczka-zarzadza-chlewnia-na-2-tys-swin-a-jeszcze-nie-ma-matury/

Co ma dać jej matura , bez niej też potrafi .

Opublikowano

Da jej to, ze będzie umiała żyć w współczesnym świecie poruszać się w urzędach załatwiać sprawy. Będzie umiała szukać informacji szkoleń zdobywać dalszą wiedze i się rozwijać. A jak gdzieś pojedzie w świat to będzie umiała się porozumieć z ludźmi i to na jakimś sensownym poziomie. Czasy gdy rolnik nie musiał mieć żadnej szkoły dawno minęły. Ale widać wielu tu takich zostało.

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Matura i studia to młodość, radość zabawa. Jak ktoś tego nie jarzy, tylko od razu ląduje w oborze, to w pizdu z takim życiem.

Proces studiowania jest najfajniejszy.😂

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano

Trzeba nauki pobierać od pejsatych i w życiu będzie się wiodło .

15 minut temu, hubertuss napisał:

Emerytka odpowiada na pytanie ile wynosi zadłużenie kraju.

https://joemonster.org/filmy/122326/Elektorat_PiS_w_najczystszej_postaci

Elektorat PiS w najczystszej postaci

Jak bardzo zadłużony jest kraj? Czym jest i skąd się bierze inflacja? Skąd rząd bierze pieniądze, które rozdaje? Ją to nic nie obchodzi. Liczy się tylko to, że „PiS daje". A to, że niejedno pokolenie Polaków będzie musiało za to słono zapłacić, już ją kompletnie nie interesuje.

TAK UWAŻA 90 % POLAKÓW .

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

Trzeba nauki pobierać od pejsatych i w życiu będzie się wiodło .

A pewnie , pobieraj nauki i jeszcze idź sie obrzezać. Będziesz miał powodzenie.😂

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Takie to prawdziwe z życia wzięte , wielu studia pokończyło i rolę obrabia za marne grosze .

Teraz posłuchaj czy to nie prawdziwe .

Kabaret Smile - Piosenka absolwenta

Edytowane przez galan99
Opublikowano
mirro napisał:

2 minuty temu, galan99 napisał:

Matura i studia to młodość, radość zabawa. Jak ktoś tego nie jarzy, tylko od razu ląduje w oborze, to w pizdu z takim życiem.

Proces studiowania jest najfajniejszy.😂

Bo studia są po to aby dyplomem pokazać iż delikwent jest samodzielny, zdolny podjąć się zadania i je ukończyć oraz że ma na tyle oliwy w zwojach aby mienia za miliony nie spierniczyć. Ale w trakcie jest przyjemnie...

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v