Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Ulman napisał:

Z tobą Roman to mogę się założyć o karton wina marki Mamrot.

wiesz ześ głupi

Skoro przyjmują tylko po technikum to po co kształcą górników w zawodówce? Gdzie oni znajdują pracę?

jpr czytać nie umiesz wiesz co to przeróbka ?  

Opublikowano
2 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

nie o to zapytałem.

ciekaw jestem tylko, jak po tylu oszustwach, złodziejstwie i ciągłych kłamstwach można jeszcze ich popierać?

napisz za co ich jeszcze doceniasz?

za to ze doceniaja takich nieudacznikow jak on- znaczy gardza takimi ale udaja ze ich kochaja ...

🤭😁 no jak Jacek... no autorytet... mam wszystkie jego filmy...

na yt jestem na paru..

slask i malopolska weszla w krag cywilizacji zachodniej 100 lat przed piastami

już jest . w reklamówkach forsę na wczasy nosi. 🤭

dolary z zimbabwe .

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

na yt jestem na paru..

a poka który to Ty?

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Roman176 napisał:

No co takiego i gdzie jest o tym napisane?

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Opublikowano

pewnie nie ale co to ma za znaczenie wobec tego że pisałeś........

7 godzin temu, Roman176 napisał:

propo kopalni jest wykształcenie wymagane minimum technikum za wysokie progi jak na ciebie 

...... więc nie próbuj teraz z tego kłamstwa pokrętnie wybrnąć.

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał:

mamy najniższy socjał w starej unii  a ci co maja mniejsi są biedniejsi ?  

czyli według ciebie można jeszcze zwiększać socjal?

Czy jest niejaka różnica między nami krajem na dorobku, a taką Francją czy Niemcami? Jak myślisz czy jak Francuzi, Niemcy czy Skandynawowie inwestowali w infrastrukturę dekady temu to mieli taki socjal? a no i dodaj jeszcze, że w socjalu jest też ujęta służba zdrowia i tak

Polska wydaje 6,6% PKB na służbę zdrowia

Francja  9%

Niemcy 13,1%

Ze służby zdrowia korzystają wszyscy obywatele, zwłaszcza Ci produktywni, patusy wolą +

Opublikowano
2 minuty temu, Takeda napisał:

Czy jest niejaka różnica między nami krajem na dorobku, a taką Francją czy Niemcami? Jak myślisz czy jak Francuzi, Niemcy czy Skandynawowie inwestowali w infrastrukturę dekady temu to mieli taki socjal? a no i dodaj jeszcze, że w socjalu jest też ujęta służba zdrowia i tak

Niemcy mieli w latach 80 wysokie socjał ... czy my mamy zwiększyć raczej nie 

2 minuty temu, Takeda napisał:

Ze służby zdrowia korzystają wszyscy obywatele, zwłaszcza Ci produktywni, patusy wolą +

rolnicy też pasożytują na nfz 

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

zobacz relacje z tour de pologne- zawsze jestem na poboczu,

a to Ty tam stałeś? a to wiem... 👍

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

zawsze pisalem ze to populista wiekszy niz lepper..

Potem idzie w Polskę, że rolnicy takich popierają..... Chociaż pewnie część popiera.... 

Opublikowano
Pafnucy12 napisał:

1 minutę temu, Roman176 napisał:

inwestuj wnuki 

nie ma potrzeby. maja kasy 10 razy tyle co ja.

ja mogę dlatego wydawać na głupoty... może se trzeci motur kupię. jaki joper tera..

Neowingiem jest ciekawy...

Opublikowano

tu jest link potwierdzający co media takim idiotą jak @Ulman wpajają ze związki są be socjaliści i nieroby ......... otóż tak 

https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-rolnicy-sparalizowali-bruksele-blisko-3000-traktorow-na-ulic,nId,6633021

wniosek znowu bd się mieć lepiej niż my ...... a idiota bd dalej żył w swoim przekonaniu  coś niewygodnego dla władzy Anusz trza ludzi zaprogramować pod siebie  😆

tymczasem polska 

Protest rolników w woj. lubelskim, 2 lutego 2023 roku /Krzysztof Radzki /East News

3 godziny temu, Ulman napisał:

Większość to idioci więc to może chwycić.😁

tak jak tusk powiedział ze dzisaj wygra jutro nie bd inflacji ropa bd po 4 zł 😆 jakoś nie piszesz ze idiota

Opublikowano
Roman176 napisał:

Z tobą Roman to mogę się założyć o karton wina marki Mamrot.

wiesz ześ głupi

Skoro przyjmują tylko po technikum to po co kształcą górników w zawodówce? Gdzie oni znajdują pracę?

A o czym Wy dyskutujecie? Na wuja technicy jako operatorowie? Po co tytuł technika i matura człowiekowi od przekładania wajch? Z drugiej strony patrząc miałem wciąż do czynienia ze specjalistami od materiałów wybuchowych bez tytułu technika. Ta cała dyskusja szkodzi tylko technikom...

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v