Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Panie ja nie wiem. Som odpowiednie służby to wiedzom. Ja widzę ile mam teraz a ile miałem za tuska. Jedyny podatek to wczoraj zapłaciłem sołtysowi i za tuska też płaciłem a nic mi nie dał.

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Dublin napisał:

Panie ja nie wiem. Som odpowiednie służby to wiedzom. Ja widzę ile mam teraz a ile miałem za tuska. Jedyny podatek to wczoraj zapłaciłem sołtysowi i za tuska też płaciłem a nic mi nie dał.

Na tym właśnie polega że nie masz pojęcia jak cie ruchają bo uważasz za podatek tylko podatek bezpośredni. PIS takich głupków potrzebuje bo nie potrafią liczyć i można im wmówić że coś dostają. 

Opublikowano
8 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Tylko PO może zdegalizowac pis jako układ przestępczy i, pozbawić majątków wedle ustawy" "zero "🤭🤣🤣🤣

Więc uj tam warto głosować na PO.. 

"To znaczy wiadomo, że to nie jest prawda, ale co, kto będzie te pieniądze zwracał? Ja wiem, jak jest, kontrole robiliśmy po to, żeby wyszło, że jest dobrze. A jest źle, ale to są setki milionów złotych."
Elżbieta Bieńkowska
Platforma Obywatelska
grzechy-platformy-elzbieta-bienkowska-150x150.jpg

Elżbieta Bieńkowska o karach wobec Polski: Unia nie ma ...

Opublikowano (edytowane)

Czego dotyczy ta wypowiedź Bieńkowskiej?

Masz już Roman dane które potwierdzą że 10 na 6 osób ma problemy z ortografią.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

nowe taśmy afera podsłuchowa co sie robiło jak sie kradło 

a kogo starocie takie...

o willi plus coś napisz może? 😄

Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

nowe taśmy afera podsłuchowa co sie robiło jak sie kradło 

Ale czego to konkretnie dotyczy? Jaki jest kontekst?

nie mam 

To czemu kłąmałeś?

1 godzinę temu, Roman176 napisał:

czyli 10 na 6 to lenie .......   niestety to bd wy mieć problem oni używają tego 

........i jak może być że 10 na 6 osób to lenie ?  Możesz jakoś to rozrysować albo jakkolwiek wytłmaczyć, bo jak dla mnie to nie jest to możliwe

Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

Ale czego to konkretnie dotyczy? Jaki jest kontekst?

pytanie było dlaczego nie kradniecie jak pis 

1 minutę temu, Ulman napisał:

To czemu kłąmałeś?

bo lubię 

Opublikowano

no jasne tylko kiedy 

No nie wiem. Już jak tam uważasz 

1 minutę temu, Roman176 napisał:

Bo PiS jest w tym niedościgniony 

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Bo zamiast dzieciak dostać pasem w 4 litery, to mamusia mu wymyśla jakieś dys-, a w większości przypadków to po prostu albo zwyczajny debil, albo leń. W klasie maturalnej miałem 2 dysfunkcyjnych na 34 osoby, teraz syn kuzynki podchodzi do matury to na 34 uczniów 22 osoby mają jakąś dysfunkcję. Nawet na matematykę jest jakieś wyjaśnienie na debila, że niby cyfr nie odróżnia xD Młody do niej przyszedł, że może by poszli do psychiatry, to jak wypisze jakieś zaświadczenie, to będzie miał młody dodatkowe minuty na maturze ...

za moich czasu też tak było szczególnie pod tym względem dzieci nauczycieli mieli wszystko pozałatwianie  

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

bo lubię 

Czyli nie wiesz jaki był kontekst ale tak cie wytresowali że sobie sam dopowiedziałeś  a  jak walnąłeś 10 na 6 to się nawet nie połapałeś że to idiotyzm. Echhh bystrzacha z ciebie🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Bo zamiast dzieciak dostać pasem w 4 litery, to mamusia mu wymyśla jakieś dys-, a w większości przypadków to po prostu albo zwyczajny debil, albo leń. W klasie maturalnej miałem 2 dysfunkcyjnych na 34 osoby, teraz syn kuzynki podchodzi do matury to na 34 uczniów 22 osoby mają jakąś dysfunkcję. Nawet na matematykę jest jakieś wyjaśnienie na debila, że niby cyfr nie odróżnia xD Młody do niej przyszedł, że może by poszli do psychiatry, to jak wypisze jakieś zaświadczenie, to będzie miał młody dodatkowe minuty na maturze ...

za moich czasu też tak było szczególnie pod tym względem dzieci nauczycieli mieli wszystko pozałatwianie  

Opublikowano
7 minut temu, Ulman napisał:

i jak może być że 10 na 6 osób to lenie ?  Możesz jakoś to rozrysować albo jakkolwiek wytłmaczyć, bo jak dla mnie to nie jest to możliwe

Jak to w pisie.

Prezes coś gadał o 274 chyba % poparcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v