Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Będzie się działo ..rzeźnia na pisowskich złodziejach dopiero się rozkręca 😲

Została im tylko ulica i zagranica 🤣🤣🤣🤣

Niech się żrą. Z połowa tego tałatajstwa się wytłuc powinna. Liczysz ze na ten marsz jakaś znaczna ilość osób pójdzie?  

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Tak, wreszcie nie ma szczucia i plucia w telewizji publicznej, a na Republikę mam wyjebane, niech sobie tam gadają co chcą, a jak niektórzy nie chcą się tam reklamować to nie mój problem.

Te pedalstwo tam nie potrzebne 

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Tak, wreszcie nie ma szczucia i plucia w telewizji publicznej, a na Republikę mam wyjebane, niech sobie tam gadają co chcą, a jak niektórzy nie chcą się tam reklamować to nie mój problem.

jęsli ty była nieprawda tusk mógł oddać do sądu sprawę teraz jak bd kraść to co ?  polsat cos tylko reaguje a tak cisza  na 20 ministrów  12 ma zarzuty teraz to baja 

Opublikowano (edytowane)

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Niech się żrą. Z połowa tego tałatajstwa się wytłuc powinna. Liczysz ze na ten marsz jakaś znaczna ilość osób pójdzie?  

Myślę że nie... bo co ludzi obchodzi że pisowskie świnie koryto straciły 

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Te pedalstwo tam nie potrzebne 

Wiesz, mniejsze mam obrzydzenie oglądając LGBT przez kilka minut, niż całodniowe plucie i szczucie na drugą stronę ...

1 minutę temu, Roman176 napisał:

jęsli ty była nieprawda tusk mógł oddać do sądu sprawę teraz jak bd kraść to co ?  polsat cos tylko reaguje a tak cisza  na 20 ministrów  12 ma zarzuty teraz to baja 

Poczekaj, PiSowscy ministrowie też za chwilę będą mieli zarzuty, a jeden jest już nawet ukarany prawomocnym wyrokiem xD 

Opublikowano

przeciez oni jeszcze dobrze tv nie przejeli a zaczynaja propagande w druga strone, wiec nie wiem jak mozna mowic ze teraz jest wszystko ok :)

nie rozumiem osob ktore wysmiewaja potencjalnych uchodzcow. przeciez to sie dzieje tu i teraz,  francja, szwecja , niemcy i pewnie pare innych krajow. ma z tym badziewiem problem,  to nie jest zaden s-f tylko fakty.   teraz bogate kraje ue beda rozsylac to na polse litwe rumunie bulgarie zeby zdjac z siebie troche tego dziadostwa ......

nie rozumiem jak mozna to wysmiewac .......  a jezeli ktos mowi ze musimy przyjac kogos w ramach solidarnosci to przeciez juz trzeba byc skonczonym debilem....  mamy wzgledny spokoj , a zaraz mozemy miec osiedla z odpadem..... jak mozna sie z tego smiac ??

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Roman176 napisał:

w tym kraju nigdy nie bd dobrze jaki lud taka władza 

Władza ciemnego ludu czyli twoja  tera kwiczy 😁

Takie zmiany romus 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
15 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Jakubiak coś za mocno Ci wszedł ...

mi nic nie weszlo , tylko taka ignorancja jaka reprezentujesz doprowadzi ze  bedziemy  mieli tu burdel na wlasne zyczenie ....      ale czego nie rozumiesz?  dlaczego uwazasz ze nie ma zadnego ryzyka ? 

Opublikowano

ty to sie martw z cego bedziesz zyl gdy unijne dotacje sie skoncza a nie dyskutuj o sprawach o ktorych nie masz zielonego pojecia..

przejdz sie po miescie i zobaczysz ile jest imigrantow..

ze wsi na zadupiu to niewiele widac ..

Opublikowano

o moje zrodla dochodu to sie nie boj , bo mam 3 lacznie z 250 ha gospodarstwem.  zastanawia mnie wasza ignorancja , krotkowzrocznosc .....    czemu nie dopuszczacie mysli ze jednak moga tu zjechac i mozemy miec druga francje szwecje ???    nie boj sie tez o to co widzialem i gdzie bylem  bo  zdobywajac wyksztalcenie musialem wyjechac daleko za wies a ty do szkoly zawodowej zapewne rowerem jezdziles

powtarzasz te same argumenty co kazdy jelop.  ze juz ich tylu jest ..... zawsze bylo, warszawa 25 lat temu byla pelna zoltych i czarnych ,  teraz w kazdym malym miescie po 2-3 arabskie kebabny .   ale to nie sa osiedle, to sa pojedyncze osoby ktore tu pracuja  ........   pokaz mi osiedle arabow ?  pokaz mi miejsce gdzie strach wyjsc bo jest arabskie getto ?  sa juz takie miejsca w polsce ???   nie ma ?    ale moga byc 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, masa24 napisał:

pokaz mi osiedle arabow ?  pokaz mi miejsce gdzie strach wyjsc bo jest arabskie getto ?  sa juz takie miejsca w polsce ???   nie ma ?    ale moga byc 

Jest już takie getto, Don Orleone je zbudował w Płocku ... Dla kolorowych pracowników Orlenu, PiS wmawiał w mediach tępej propagandy jedno, a robił drugie ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
23 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Jest już takie getto, Don Orleone je zbudował w Płocku ... Dla kolorowych pracowników Orlenu, PiS wmawiał w mediach tępej propagandy jedno, a robił drugie ...

uważasz ze to jest to samo co płacenie socjale i danie mieszkania ?  niż czasowy pozwolenie o prace i zarabiaj na siebie jak nie to wyp...   gratuluje ci  spostrzegawczości 

• Like 1
Opublikowano
59 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Wiesz, mniejsze mam obrzydzenie oglądając LGBT przez kilka minut, niż całodniowe plucie i szczucie na drugą stronę ...

Poczekaj, PiSowscy ministrowie też za chwilę będą mieli zarzuty, a jeden jest już nawet ukarany prawomocnym wyrokiem xD 

Tomek głupi chłop nie jesteś ale powinieneś wiedzieć że oni między sobą krzywdy sobie nie zrobią. 

56 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Jakubiak coś za mocno Ci wszedł ...

Ukropów zatrudniasz przy zbiorach?

33 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Tam to chyba z Chin mieli Ci niewolnicy przyjechać?

Opublikowano
9 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Zwiozo moherów autokarami ...poryczo trochi ,zawsze to rozrywka dziadom 🤣🤣🤣 

Seniorów będą narażać? 🤭 kilku zejdzie to zaraz jakis nowy wariant wymysla

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v