Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Roman176 napisał:

piszą tak jak by samolot wleciał

Nie masz potwierdzonej informacji to nie piszesz co to jest, chyba normalne ??

2 minuty temu, Roman176 napisał:

Czyli PiSowska propaganda wie lepiej niż rzecznik wojska lub MON, ciekawe, ciekawe xD 🤭

Zresztą, sam jako wierny słuchacz tej propagandy piszesz o rakiecie, potem o samolocie, plotki, zero informacji ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Zresztą, sam jako wierny słuchacz tej propagandy piszesz o rakiecie, potem o samolocie, plotki, zero informacji ...

o jakim samolocie pisałem ?  cały czas pisze ze spadła bombka ? 

Opublikowano
3 godziny temu, gregor1284 napisał:

Lis już się tłumaczył że z tego co zarabiał musiał opłacać kilku ludzi 🙄

Tylko że najmniej opłacani są pracownicy w terenie a najwięcej "gwiazda". Skoro to idzie z publicznej kasy to może czas zacząć podawać do informacji takie dane. O Kurskim jest głośno że zarabiał rocznie 1,5 mln zł a poprzedni prezesi ?

3 godziny temu, hubertuss napisał:

Co do Lisa i jego programu w tvp to może i dużo zarabiał ale program miał dużą oglądalność i zatrudniał go jak dobrze pamiętam ówczesny prezes tvp współpracownik Kaczyńskich nie jaki Łopiński. Ten co to ostatnio był prezesem tvp ze dwa dni.

To źle pamiętasz. Łopiński aż do tej pory nie był prezesem a Lisa utrącił Kurski. Jego program był za kadencji Szwedo, Brauna, Daszczyńskiego i chyba Urbańskiego. To są ci których pamiętam a było ich w tamtym czasie trochę więcej.

1 godzinę temu, witejus napisał:

Ale co pisałem, bo już tyle tego nabazgrałem, zacytuj

W skrócie że racyl nie myśli tylko stosuje zasadę kopiuj/wklej.

48 minut temu, GRZES1545 napisał:

,,Nad ranem od strony Ukrainy wleciał do Polski niezidentyfikowany obiekt powietrzny" .  Co dalej niewiadomo...

To sprawdzamy czas za ile Kosiniak to znajdzie 😛.

30 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Romek, wiem że mózg przepity, mało kumaty, ale chyba widzisz różnicę pomiędzy zwykła pensją a umową na sprzedaż gotowego programu ?? U Lisa te 160mln wynika z tego, że sprzedawał on gotowy program dla TVP, a nie jako pensja dla pracownika. 

Czyli jako producent i główny prowadzący ciągnął z tego grubą kasę.

19 minut temu, gregor1284 napisał:

No sprawdz sobie. Gorsza męcząca ta polityka niż robota na kopalni 

Fakt wystarczy popatrzeć choćby na Napieralskiego.

12 minut temu, Roman176 napisał:

tak jak komendant policji     zamieszany w tuszowanie czyścicieli kamienic gdy zrobiło o nim się głośno wysłali na przymusową emeryturę    

O tym mówisz ?

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/wycofanie-nominacji-gen-mariusza-dabka-na-szefa-policji-rzad-sie-wystraszyl/feds763

• Thanks 1
Opublikowano
Przed chwilą, tracker napisał:

Za Kaczorów że wlatywało coś to wiadomo, ale żeby za Super Donka coś wleciało ... niemożliwe 😮

nie powielaj propagandy to niemożliwe 🙄

Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

No tak, bo w tydzień się reformuje wszystkie systemy xD 

uzbrojenie się reformuje ? ustawą ? 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Roman176 napisał:

uzbrojenie się reformuje ? ustawą ? 

Na to potrzeba kilku miesięcy co najmniej, na razie zostały graty po rządach PiSu ...

Rozumiem że ty jak przejąłeś gospodarstwo to po tygodniu zmieniłeś profil produkcji, kupowałeś nowe maszyny itd xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
4 minuty temu, dsbh napisał:

W wiadomości opisano rzekomą aktywność zawodową Dąbka po jego przejściu na emeryturę w 2016 roku. Autor zarzucił mu współpracę z firmą deweloperską, której prezes usłyszał zarzuty korupcyjne. Stwierdził ponadto, że niedoszły komendant zajmował się "czyszczeniem kamienic z lokatorów" przy użyciu broni.

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Rozumiem że ty jak przejąłeś gospodarstwo to po tygodniu zmieniłeś profil produkcji, kupowałeś nowe maszyny itd xD 

mylisz inwestycje z ciągłością 

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

mylisz inwestycje z ciągłością 

Na razie mamy ciągłość po PiSie, to PiS zamawiał lub nie zamawiał systemy radarowe, antyrakietowe itp, więc jeżeli coś wlatuje to na razie wina PiSu a nie nowego rządu ...

Opublikowano

Ja się martwię że jeszcze i tych pożal się Boże stand uperow przyjdzie nam utrzymywać i artystów kabaretowych. Lewica wysoko zawiesiła poprzeczkę. Mnie bardziej śmieszy to co oni mówią niż te kabarety itp.

Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Na razie mamy ciągłość po PiSie, to PiS zamawiał lub nie zamawiał systemy radarowe, antyrakietowe itp, więc jeżeli coś wlatuje to na razie wina PiSu a nie nowego rządu ...

aha  ciekawe rzeczy piszesz ..zacytujesz mnie co pisałem ?  

8 minut temu, dsbh napisał:

W wiadomości opisano rzekomą aktywność zawodową Dąbka po jego przejściu na emeryturę w 2016 roku. Autor zarzucił mu współpracę z firmą deweloperską, której prezes usłyszał zarzuty korupcyjne. Stwierdził ponadto, że niedoszły komendant zajmował się "czyszczeniem kamienic z lokatorów" przy użyciu broni.

Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Na to potrzeba kilku miesięcy co najmniej, na razie zostały graty po rządach PiSu ...

A co zostawił Ryży 8 lat temu?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v