Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, Roman176 napisał:

dla mnie to wszystko jest patologia jak i naród godząc się na głupotę, ludzie   głosują na ludzi skorumpowanych zamieszanych aferach takie rzeczy tylko w pl żadnych kraju  europejskim ...   a jeszcze większa pato jest urabianiem ludzi 120mld na wiatraki co tymczasowo lub chwilowo zasili 100tyś ludzi energią  

jakaś afera jest wczoraj w całej Polsce został zakłócany GPS  Polsat leci program Jankowski   

Jak w żadnym innym kraju nie? Głowy parlamentu Eu zamieszane w korupcyjne afery i nikt ich nie ruszą 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

Ale wam powiem że w piątek przed świętami byłem na Nowogródzkiej w siedzibie PiS i jedyny plus to że dwuch policjantów nie marznie przy drzwiach. Zlikwidowali posterunek🤭

Dwa stanowiska pracy zlikwidowali a Ty się cieszysz? Z czego ich rodziny teraz będą żyły? 🤭

5 minut temu, Roman176 napisał:

ale ja to wiem bardziej ciekawi mnie co było z pozostałymi 700godzin nagrań 

No ktoś kto steruje tymi marionetkami napewno je w bezpiecznym suchym miejscu trzyma 

2 minuty temu, GABBER85 napisał:

JPRD poprostu, jak niektorych czytam

Nie naraziłem się chyba na krytykę?

• Haha 1
Opublikowano
38 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Petru chce całkowitej likwidacji mediów publicznych oraz nie uznawania veta prezydenta . Nowoczesna czy Ruch Palikota a teraz PL 2050 to partie wytworzone przez służby PRL .

Petru niech pakuje d*pę do samolotu i na wczasy ją kryć  a nie do polityki 

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Dwa stanowiska pracy zlikwidowali a Ty się cieszysz? Z czego ich rodziny teraz będą żyły? 🤭

Będą tam gdzie są potrzebni. Gdzieś słyszałem że brakuje coś koło 5000 funkcjonariuszy.

Opublikowano
1 minutę temu, v11 napisał:

Petru niech pakuje d*pę do samolotu i na wczasy ją kryć  a nie do polityki 

Z Ziobro niech się zamienią, z jego stanem zdrowia po Włochach się szwędać to nierozsądne 

Opublikowano
13 minut temu, 6465 napisał:

Ale wam powiem że w piątek przed świętami byłem na Nowogródzkiej w siedzibie PiS i jedyny plus to że dwuch policjantów nie marznie przy drzwiach. Zlikwidowali posterunek🤭

To było nadużywanie władzy i wpływów 

Ale jakoś cisza o tym

Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

Jak w żadnym innym kraju nie? Głowy parlamentu Eu zamieszane w korupcyjne afery i nikt ich nie ruszą 

to zobaczymy czy się dostaną   tusk też był zamieszany w panamapampers i co  zbawca narodu 

Opublikowano

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „AFRYKA ?!? Rozbilišmy się w AFRYCE ?? Nie, Nie... ..to NIEMCY”

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Nie sądzę 

dobrze zetorki ale ja zawsze życzę komuś dobrze tak mnie uczono w domu ..  życzę ci więcej kasy ode mnie  zdrowia i szczęścia  ... a ja bd robił swoje  

Opublikowano
44 minuty temu, Roman176 napisał:

dlaczego uważasz ze głupoty ? 

ale sąsiedzi doniosą .. ale chyba ciągników i komunalki to nie bd dotyczyć   ?

jaki sposób ? 

juz planuja ta strefe zmienic-wybory samorzadowe niedlugo...

21 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Z Kaczyńskiego zrobili chłopca do bicia a lemingi to łyknęli .

bije go cala opozycja  aon tylko niemca po kassku.

20 minut temu, Roman176 napisał:

dla mnie to wszystko jest patologia jak i naród godząc się na głupotę, ludzie   głosują na ludzi skorumpowanych zamieszanych aferach takie rzeczy tylko w pl żadnych kraju  europejskim ...   a jeszcze większa pato jest urabianiem ludzi 120mld na wiatraki co tymczasowo lub chwilowo zasili 100tyś ludzi energią  

jakaś afera jest wczoraj w całej Polsce został zakłócany GPS  Polsat leci program Jankowski   

120 miliardow na wiatraki ?? skad masz te dane ?? 100 tys ludzi ?? dziwne bo czasami juz te wybudowane zasilaja prawie polowe polski .

14 minut temu, GABBER85 napisał:

JPRD poprostu, jak niektorych czytam

jak czytam twoje ypociny to mam wrazenie ze cie ktos w glowe mlotkiem pierdolnal i to bardzo celnie....

Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

dobrze zetorki ale ja zawsze życzę komuś dobrze tak mnie uczono w domu ..  życzę ci więcej kasy ode mnie  zdrowia i szczęścia  ... a ja bd robił swoje

Pieniadze to nie wszystko..

Ale dzięki.

Już mam więcej😆

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

jak czytam twoje ypociny to mam wrazenie ze cie ktos w glowe mlotkiem pierdolnal i to bardzo celnie....

ja mam wrażenie ze cie w domu dojeżdżali  za młodu i jesteś nieszczęśliwy 

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

juz planuja ta strefe zmienic-wybory samorzadowe niedlugo...

dacie się wykiwać  jak 90% społeczeństwa polskiego .. rozszerzą strefę wy wyjdziecie na ulice i wrócą do tego  co teraz jest a wy bd się cieszyć ze wygraliście  .. jak rolników ograli teraz  

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Pieniadze to nie wszystko..

Ale dzięki.

Już mam więcej😆

kombajnu nie masz stary ciągnik masz mniej pola masz .. masz obligacje ? fundusze ? 

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

kombajnu nie masz stary ciągnik masz mniej pola masz .. masz obligacje ? fundusze ?

Pieniądz lubi ciszę, a po za tym zbyt skromny jestem by tu wszystkim się chwalić.

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał:

dacie się wykiwać  jak 90% społeczeństwa polskiego .. rozszerzą strefę wy wyjdziecie na ulice i wrócą do tego  co teraz jest a wy bd się cieszyć ze wygraliście  .. jak rolników ograli teraz  

Górnicy przecież też co i raz strajkowali. Co obiecali wam tym razem ze przychylnym okiem patrzycie na zamykanie kopalń?

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

120 miliardow na wiatraki ?? skad masz te dane ?? 100 tys ludzi ?? dziwne bo czasami juz te wybudowane zasilaja prawie polowe polski .

120 mld zł na zielone inwestycje budowy farmy Baltic Power

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Górnicy przecież też co i raz strajkowali. Co obiecali wam tym razem ze przychylnym okiem patrzycie na zamykanie kopalń?

ja pracuje na JSW mnie nie dotyczy energetyczny węgiel 

4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Pieniądz lubi ciszę, a po za tym zbyt skromny jestem by tu wszystkim się chwalić.

ja ci nie każe ci się chwalić sumami  tylko widzę co posiadasz  gospodarzysz na kompleksie Leśno sosnowym  masz tylko zboża przeżyta kosztują grosze hodowli nie ma 

Edytowane przez Roman176
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v