Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

dba się o elektorat. 

jednym harnas z krajową i udko, a drugiej stronie awokado, late w stabaksie i kanapka drwala w amerykańskim pasniku 🤣

szczyt sukcesu i dobrobytu 😁

Opublikowano
2 godziny temu, v11 napisał:

kolego z tym cesarzem to do psychiatry ale reszta prawdopodobna to włażenie do d*py Brukseli na każdy gwizdek jest żenujące -szczegółów pakietu migracyjnego nie znamy a to będzie przekleństwo na wieki -obym się mylił ale realizują się przepowiednie w które nigdy nie wierzyłem że to islam podbije Europę -tyle że nie militarnie a migracyjnie .Proste wyobrażenie że ilość  ciapatych dorówna ilość Ukraińców .Byłem już i lekarza Ukraińca nawet mnie zszywał było ok a byłem też u lekarza z pochodzenia  Hindus (miał dyżur) i wrażenia niezbyt komfortowe i jeszcze bariera językowa  

juz raz probowal i sie nie udalo.cywilizacja i do krajow islamskich dociera- antykoncepcja zrobi swoje. a afryka tojest bardzo mieszana -polnoc muuzlmanska,srodek mieszany poludnie chrzescijanskie..

2 godziny temu, Roman176 napisał:

tak piłem ze dzisiaj oddałem krew i mam 2 dni wolnego  wstydź się zmanipulowany katoliku 

zaraz tam pobicia lubi po prostu klapsy trochę za włosy pociągnął mają udany sex a zboku ktoś patrzał zobacz jak ją leje 

dokładnie 

ty zydek u cia bd zielona strefa jak ty chcesz tom 60 wyjechać w pole ?

jesli na trzezwo te glupoty piszesz to jeszcze gorzej..

jak wjade normalnie bocznymi-na bocznych nie stoja  🤣. do zoo zbieraja siano ze 3 km od wawelu,ale tam juz strefy nie bedzie. zakonnice maja laki i je dzierzawia rolnikom..

Opublikowano
6 minut temu, Mariusz2903 napisał:

To tylko nieliczny procencik agentury PRL , oczywiście wszyscy uwłaszczyli się na przemianach lat 90 min. na 100 milionach co Wałęsa mi obiecał a nie dał .

Ciekawe czemu kurdupel przez 8 lat nic z tym nie zrobił 

Opublikowano
43 minuty temu, jacus napisał:

jesli na trzezwo te glupoty piszesz to jeszcze gorzej..

dlaczego uważasz ze głupoty ? 

43 minuty temu, jacus napisał:

jak wjade normalnie bocznymi-na bocznych nie stoja  🤣. do zoo zbieraja siano ze 3 km od wawelu,ale tam juz strefy nie bedzie. zakonnice maja laki i je dzierzawia rolnikom..

ale sąsiedzi doniosą .. ale chyba ciągników i komunalki to nie bd dotyczyć   ?

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

PRL bis to Kaczyński zrobił 

jaki sposób ? 

Opublikowano
7 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Tak zależnych jak za PiS to nie było nigdy...

jesteś tego pewny 

Zbigniew Stonoga ujawnił akta afery podsłuchowej - Bankier.pl

ten co pan teraz to robi jest zamieszany obsadzanie w mediach ludzi sprzyjających PO  dlatego mamy Niemców i reszty 

https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/901021,afera-podsluchowa-tv-republika-publikuje-nowe-tasmy-kulczyk-i-politycy-po-nagrani.html

5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Kaczyńskiego zapytaj

ja ciebie pytam czy sprzedawanie pastwa przy wódce porównujesz do Kaczyńskiego 

Opublikowano

tusek mnie nie cieszy i jego przystawki. 

ale kaczafi był tak oblozony debilnymi pijawkami, że szok. 

niekompetencja to ich drugie imię. 

trochę tępy i mściwy wódz, dbał, by lepszych od niego nie było 🤭

Opublikowano

dla mnie to wszystko jest patologia jak i naród godząc się na głupotę, ludzie   głosują na ludzi skorumpowanych zamieszanych aferach takie rzeczy tylko w pl żadnych kraju  europejskim ...   a jeszcze większa pato jest urabianiem ludzi 120mld na wiatraki co tymczasowo lub chwilowo zasili 100tyś ludzi energią  

jakaś afera jest wczoraj w całej Polsce został zakłócany GPS  Polsat leci program Jankowski   

Opublikowano
18 minut temu, Roman176 napisał:

jesteś tego pewny 

Zbigniew Stonoga ujawnił akta afery podsłuchowej - Bankier.pl

ten co pan teraz to robi jest zamieszany obsadzanie w mediach ludzi sprzyjających PO  dlatego mamy Niemców i reszty 

https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/901021,afera-podsluchowa-tv-republika-publikuje-nowe-tasmy-kulczyk-i-politycy-po-nagrani.html

ja ciebie pytam czy sprzedawanie pastwa przy wódce porównujesz do Kaczyńskiego 

Ale to było i jest 

Opublikowano
7 minut temu, HF86 napisał:

tusek mnie nie cieszy i jego przystawki. 

ale kaczafi był tak oblozony debilnymi pijawkami, że szok. 

niekompetencja to ich drugie imię. 

trochę tępy i mściwy wódz, dbał, by lepszych od niego nie było 🤭

Po żydowsku znaczy

Opublikowano

Ale wam powiem że w piątek przed świętami byłem na Nowogródzkiej w siedzibie PiS i jedyny plus to że dwuch policjantów nie marznie przy drzwiach. Zlikwidowali posterunek🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v