Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, witejus napisał:

Tylko to dotyczy arabów i murzynów z południa Europy a nie Ukraińców i Turków na kontraktach.

No to mogę ci dodać, że są tez kolesie z Bangladeszu i prowadza kebab. Jeden nawet miejscowej dzieciaka zrobić już zdążył. A żarcie ponoć mają dobre i w przystępnych cenach. Obajtek buduje pod Płockiem osiedle na 1500 osób też z krajów arabskich. Dla mnie murzyn czy żółty jeden czort aby pracował i grzeczny był. A pis ich tyle na te prawdziwe i lewe wizy sprowadził, że naprawdę już mi oni latają bo wszędzie ich widać. Kumpel pochodzi z Kępna  miasto w innej części Polski to Pakistan kebaby  prowadzi. A tam raczej też nie katolicy. Kto im dał pozwolenia na te kebaby? PIS.

Wyjedź ze wsi pojedź gdzieś do powiatu pokręć się dobrze a zobaczysz że jakichś arabów znajdziesz tyle ich pis nawpuszczał. O miastach wojewódzkich to już nawet nie mówię.

Co do UA to wcale nie byli to ludzie na kontraktach PL miała z nimi duży problem. Nawet na kolei był wielki chaos. Pamiętam bo jeździłem wtedy pociągami. Ty po prostu nie rozumiesz co się wtedy działo. A teraz może się okazać za jakiś czas, że to czego się tak boicie będzie nam pomocne bo np front się załamie i znowu będą uciekać.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Dla mnie murzyn czy żółty jeden czort aby pracował i grzeczny

Ale masz marzenia jak dzieciak co ma 3 lata.

Będą wam kobiety  uszczęśliwić .

Jeden nawet miejscowej dzieciaka zrobić już zdążył.

Tam gdzie będą mieszkać będą kobiety szczęśliwe zaspokojone .

Stale zapracowani w polu i nocami praca , to czarne będą mieli co robić , będą pracować dobre to .

Edytowane przez galan99
  • Like 1
Opublikowano

zima jest,nie macie co na wsi robic, wiec wybierzcie sie do duzego miasta,zrobcie spacerek po centrumi i wtedy zobaczycie ilu cudzoziemcow jest w polsce...

ukraincy dlugo mielie darmowe przejazdy pkp ,,wiec sobie jezdzili ta i z powrotem..nieraz trzeba bylo ich wyprosic z zarezerwowanego miejsca.

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

Dla mnie murzyn czy żółty jeden czort aby pracował i grzeczny

Ale masz marzenia jak dzieciak co ma 3 lata.

Będą wam kobiety  uszczęśliwić .

Jeden nawet miejscowej dzieciaka zrobić już zdążył.

Tam gdzie będą mieszkać będą kobiety szczęśliwe zaspokojone .

Stale zapracowani w polu i nocami praca , to czarne będą mieli co robić , będą pracować dobre to .

No skoro ty sam nie umiesz to inni muszą. Kobieta tez ma prawo do szczęścia. Tak jak gdyby wewnątrz społeczeństwa Polskiego jedni drugim na lewo żon czy mężów nie uszczęśliwiali. W pisie co i rusz słyszymy o takich praktykach ordo juris to samo.

Opublikowano (edytowane)

Nie zmieniaj tematu ,tam gdzie będą osadzenia dzikie z Afryki , wygłodniałe bardzo chętnie skorzystają z kobiet miejscowych .

Masz już stracha będziesz trzymał kobietę w piwnicy .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

To może i lwy przywiozą i żyrafy z Afryki? Fajnie będzie. A tak na poważnie ty masz kobietę? Bo zdanie widzę o nich to nie najlepsze. Ale kobieta to nie krowa w rui jak jest szczęśliwa z konkretnym facetem to tak sobie do murzyna nie poleci. A jak pisałem w takich Siemiatyczach są Turcy są Bangladesze i nikogo jeszcze nie zgwałcili. A Turcy na kontrakty bez kobiet przyjechali po mieście chodzić mogą. Bangladesze to nie wiem czy kobiety mają nikt nie widział.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Szykuj dom. Już przecież każdy z nas je robaki zamiast mięsa które opozycja dawna dzisiaj rząd wprowadziła za chwilę każdy będzie w domu miał uchodźców. Oj ludzie niby dorośli a jak dzieci. Właśnie po to przejęli tę tv by więcej fermentu wam w głowach nie robić

Nie mam telewizora i wrazie czego to jest czym się bronić 

Opublikowano

Znakomite wystąpienie wiceprzewodniczącego Klubu Konfederacji: Michal Wawer ws. KRS:

Uchwała Sejmu nie jest w Polsce źródłem prawa powszechnie obowiązującego! Jest to w tej Konstytucji, na którą się powołujecie! Odsyłam państwa do lekcji WOSu! 

To, co robicie, to jest psucie państwa i prawa, i zawróćcie z tej drogi zanim przyjmiecie uchwałę, która już bez waszej woli, wiedzy i bez jakiejkolwiek kontroli nad tym wywoła kompletny chaos w polskim sądownictwie.

Image

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

@galan99 ale pie🤬 farmazony. 🤦‍♂️

Większej dziczy jak sami Polacy to na obecną chwilę u nas nie ma i nie będzie. 

Jeden drugiego w łyżce wody by utopił taki zawistny mamy naród. 😩

Opublikowano
1 godzinę temu, PawelWlkp napisał:

Czego nie rozumiecie?  Właśnie wymyślili perpetum mobile. Pis byl obsmiewany za to ale kuzwa mieli racje. Im więcej rozdadzą tym większy wzrost.

Jakby tu zapchać, dziurę budżetową, no jakby ją zatkać? No trza zwiększyć wpływy.

Opublikowano
7 minut temu, PRIMO napisał:

@galan99 ale pie🤬 farmazony. 🤦‍♂️

Większej dziczy jak sami Polacy to na obecną chwilę u nas nie ma i nie będzie. 

Jeden drugiego w łyżce wody by utopił taki zawistny mamy naród. 😩

Prawdę powiadasz prawdę .Jeden drugiego w łyżce wody by utopił taki zawistny mamy naród

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Prawdę powiadasz prawdę .Jeden drugiego w łyżce wody by utopił taki zawistny mamy naród

To czego straszycie ciapatymi?🤨

Przyjadą rozejrzą się i zobaczą jaki tu jest pop🤬 naród i będą wracać na zachód sami bez przymusu. 🤷‍♂️

Opublikowano
6 minut temu, galan99 napisał:

Jak wygląda dziura  budżetowa ?.

image.png.75d413fccea84eb38acd5bf89bdba6a3.png

Opublikowano
Przed chwilą, PRIMO napisał:

Panie, bo łone, te ciapate to nawet krowie nie przepuszczom. A PiS filmy pokazywał i ostrzegał.:lol:

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

Przyjadą rozejrzą się i zobaczą jaki tu jest pop🤬 naród i będą wracać na zachód sami bez przymusu. 🤷‍♂️

Tusk da im na konto 5 tyś na osobę i mieszkanie darmowe to będą siedzieć .

1 minutę temu, PRIMO napisał:

Ludzie a dziury nie widać nadal ?.

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Panie, bo łone, te ciapate to nawet krowie nie przepuszczom. A PiS filmy pokazywał i ostrzegał.:lol:

Przynajmniej animalsy nie będa na chłopa najeżdżać bo krowy gwałci. 🤪

Jakiś plus tych ciapatych. 🤣

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Ludzie a dziury nie widać nadal ?.

Jak to kuźwa nie?🤨

A to co?!

image.png.c087303b102a8c050f0e54a7a58191f9.png

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

Bąkiewicz - to sławny jest , może by się zapisał do jego organizacji i będą , miliony wiernych Polsce .

Startowal w wyborach z mojego okręgu to dostał raptem jakiś tam odsetek głosów. 🤷‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v