Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, galan99 napisał:

To powiedz tu nam wszystkim , która to partia jest kryształowa .

Kto się wzbogacił na przemianach w Polsce 1990 roku .

Kim byli ludzie, co dokonywali tych zmian .

Nie ma kryształowej partii bo nie o partię tu chodzi a o ludzi którzy ją tworzą. 

Na przemianach wzbogacili sie ludzie którzy patrzyli szerzej, widzieli więcej, rozumieli jakie sa mozliwosci i podjęli ryzyko.

To nie ludzie dokonali zmian tylko bankructwo idiotycznego systemu centralnie sterowanej gospodarki ktora do tego była odizolowana od normalnych konkurencyjnych rynków. Ludzie to nie czynnik sprawczy tylko towarzyszący.

Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

Nie ma kryształowej partii bo nie o partię tu chodzi a o ludzi którzy ją tworzą. 

Na przemianach wzbogacili sie ludzie którzy patrzyli szerzej, widzieli więcej, rozumieli jakie sa mozliwosci i podjęli ryzyko.

To ja nie wiem dlaczego tyle hałasu o działki Morawieckiego.?😃

Opublikowano
6 minut temu, andrzej78 napisał:

To ja nie wiem dlaczego tyle hałasu o działki Morawieckiego.?😃

Poniósł ryzyko i kupił , wolno mu było .

Ludzie którzy patrzyli szerzej, widzieli więcej, rozumieli jakie sa mozliwosci i podjęli ryzyko.

Przed chwilą, mirro napisał:

Widać te śmieci to nie tylko do Polski zwożono?:lol:

Ludzi chodzi .

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v