Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 minut temu, galan99 napisał:

Szczęść Boże.

Będzie wigilia w Sejmie dla bezdomnych , ubogich , uchodźców . Po raz pierwszy  taką wigilię organizuje Marszałek Hołownia DOBRY CZŁOWIEK , TAKI UCZUCIOWY RELIGIJNY .

pierogów z wieprzowinka niech na gotują 🤣

Opublikowano (edytowane)

to na krawędzi stanie wiele firm świadczących wszelakie usługi w tym nawet ODR-y. Zapłatę dostaną bo są na opłatach Państwa 

Pieniądze z KPO dla Polski. "Polska wróciła na stronę wartości europejskich"
Polska wróciła na stronę wartości europejskich, jednoznacznie mówi, że takie wartości, jak rządy prawa, są dla Polski bardzo ważne - dodał. 
Tylko TUSK TAK POTRAFI .

Ursula von der Leyen

Czekaliśmy na ciebie 

Edytowane przez galan99
Opublikowano
3 godziny temu, Proxima84 napisał:

Ja tak samo jak ty  głosowałem na KO. 

Ja nie, wiec to ty nie będziesz mógł przez tą decyzje spać po nocach 😜  

3 godziny temu, Desperado napisał:

Oj szybko się przemalował, oj szybko.   xD

3 godziny temu, v11 napisał:

no i posłuchałem nie byłem na wyborach bo dzis bym był rozczarowany -a to akurat przewidziałem 

Oj bo żeście mnie źle zrozumieli. Poprzedni wpis się odnosił do głosowania na PiS i do tego była odpowiedź. Tej jednej konkretnej, a  nie w ogóle. 

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał:

W szczujni skowyt bo stoków żal. CI frustraci nie mogą się pogodzić z tym co sami po 2015 roku robili gdy uzyskali władzę.

MINĄ LATA  I TEŻ BĘDZIE . skowyt bo stoków żal . BĘDĄ PŁAKAĆ REWOLUCJA 15 PAŹDZIERNIKA.

Opublikowano

I pewnie kilka bardzo ważnych danych poszło w pi......du 🤣

zaraz jeszcze dbający o porządek będą dostawać myśli by zadyndac niczym bombka 🤣

Opublikowano
16 minut temu, galan99 napisał:

to na krawędzi stanie wiele firm świadczących wszelakie usługi w tym nawet ODR-y. Zapłatę dostaną bo są na opłatach Państwa 

Pieniądze z KPO dla Polski. "Polska wróciła na stronę wartości europejskich"
Polska wróciła na stronę wartości europejskich, jednoznacznie mówi, że takie wartości, jak rządy prawa, są dla Polski bardzo ważne - dodał. 
Tylko TUSK TAK POTRAFI .

Żadna ustawa ani nic nie zostało zmienione tylko "władza" i tu znalazła się praworządność? Masz tych chociaż trochę rozumu żeby takie coś publikować 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Żadna ustawa ani nic nie zostało zmienione tylko "władza" i tu znalazła się praworządność? 

Ponoć Morawiecki załatwił, więc i zmiana władzy nie była potrzebna ;) 

Opublikowano
6 minut temu, galan99 napisał:

MINĄ LATA  I TEŻ BĘDZIE . skowyt bo stoków żal . BĘDĄ PŁAKAĆ REWOLUCJA 15 PAŹDZIERNIKA.

Może miną w 2015 roku tak nie wyli tak się nie trzymali. Przegrali odeszli.

• Haha 1
Opublikowano

Będą dawać .

Od 1 stycznia 2024 r. można złożyć wniosek o dodatek osłonowy. Do 822,25 zł na konto. Jak? Przez Internet? Ile dodatków na rodzinę? Limit dochodów

Dodatek osłonowy wynosi od 228,8 zł do 822,25 zł. Wnioski od 1 stycznia do 30 kwietnia 2024 r. Także przez Internet i ePUAP. Wypłata do końca czerwca 2024 r. Ustawę podpisał prezydent A. Duda.

https://www.infor.pl/prawo/sprawy-rodzinne/6412911,od-1-stycznia-2024-r-mozna-zlozyc-wniosek-o-dodatek-oslonowy-do-82225-zl-na-konto-jak-przez-internet-ile-dodatkow-na-rodzine-limit-dochodow.html?fbclid=IwAR09u4jnckMNSDH12jhi8JIHTYZP-puKQ

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, gregor1284 napisał:

To na zbiory już nie będziesz jechał? Żeby Ci zęby nie omkły jak tym o 

20231219_142048.jpg

Będą jechał kto mi zabroni .

Co to ma, do czego ?.

Edytowane przez galan99
Opublikowano

nie ma granic. 

popatrz na najbogatszych tego świata. 

jest tylko granica za którą próbują się bawić w Boga. 

Opublikowano (edytowane)

200 tyś na rok na czysto mało ?.

Ile masz na czysto ?.

1% tego świata ma tyle co połowa świata .

nie ma granic. 

popatrz na najbogatszych tego świata. 

Tak się bawią klimatem , i innymi durnotami nie widać tego widać .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
2 minuty temu, HF86 napisał:

Od pokoleń każdy większy i mało zrozumiany rozwój tak określano. Przeszczepy i inne odkrycia medyczne, energia atomowa, robotyka i informatyka. Praktycznie wszystko. Wcześniej to pewnie i samoloty albo pociągi..... 

4 minuty temu, galan99 napisał:

1% tego świata ma tyle co połowa świata .

I jakie to ma znaczenie ile ten jeden uzbiera? Ważniejsze chyba na jakim poziomie pozwala żyć druga połowa zasobów, 99% ludności 

Opublikowano (edytowane)

Żeby ktoś mógł być bogaty obrzydliwie bogaty, to muszą być biedni ,miliardy biednych na nich pracować .

@Ulman Też jest tego zdania , tylko on i on ma mieć wszystko , reszta ludzi ma pracować za 1 grosz bo do tego służą ludzie biedni .

Edytowane przez galan99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v