Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Myślisz że te jedynki w okręgach itp to za uznanie się zdobywa?

Jak ktoś jest dobry towarzysz i oddany sprawie NKWDzista, to zawsze jedynka się należy,:lol:

Edytowane przez mirro
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

A wszyscy zainteresowani zostali powiadomieni?

zainteresowani

To znaczy kto ?. Kogo masz na myśli , Polska nie jest stroną by decydować .

Polska bez Pańska jak to powiadał Siergiej Ławrow.

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Sejm to szopka.

Ale co by nie mówić i pisać to Kołodziejczak już jest posłem rozpoznawalnym.  Czy poważnym czy śmiesznym to kwestia wyboru oceniającego ale ma już coś czego co najmniej 400stu posłów nigdy nie osiàgnie- czyli tą rozpoznawalność.

Jak nabierze wprawy u wyrachowania to różnie jego kariera potoczyć się może.

My choć go wyśmiewamy, winniśmy jednak za niego trzymać kciuki,  bo jest na te źle że powinno być tylko lepiej.

Kurna sam nie wierzę że taki tekst spłodziłem🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤭🤭🤭

też nie dowierzam 😂

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Wiem doskonale że pieniędzmi. Myślisz że te jedynki w okręgach itp to za uznanie się zdobywa?

Nie tylko za uznanie nie tylko za pieniądze. Gdyby liczyła się tylko kasa widzieli byśmy tam ludzi o których nikt nigdy nie słyszał. A że musiał wpłacić na kampanię no normalne.

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Jak ktoś jest dobry towarzysz i oddany sprawie NKWDzista, to zawsze jedynka się należy,:lol:

Wybita???🤭🤭🤭

Opublikowano

Lewica wchodzi do tego rządu, aby być gwarantem naszych lewicowych priorytetów programowych: świeckiego państwa, praw kobiet, budowy mieszkań na wynajem, usług publicznych, ochrony praw pracowniczych, renty wdowiej.

Lewica daje Donaldowi Tuskowi olbrzymi kredyt zaufania.

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „11.12.23 Sejm RP Lewica wchodzi do tego rządu, aby być gwarantem naszych lewicowych priorytetów pro- gramowych: świeckiego państwa, praw kobiet, budowy mieszkań na wynajem, usług publicznych, ochrony praw pracowniczych, renty wdowiej. Lewica daje Donaldowi Tuskowi olbrzymi kredyt zaufania. WŁODZIMIERZ CZARZASTY Wicemarszałek Sejmu LEWICA”

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Lewica wchodzi do tego rządu, aby być gwarantem naszych lewicowych priorytetów programowych: świeckiego państwa, praw kobiet, budowy mieszkań na wynajem, usług publicznych, ochrony praw pracowniczych, renty wdowiej.

Lewica daje Donaldowi Tuskowi olbrzymi kredyt zaufania.

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „11.12.23 Sejm RP Lewica wchodzi do tego rządu, aby być gwarantem naszych lewicowych priorytetów pro- gramowych: świeckiego państwa, praw kobiet, budowy mieszkań na wynajem, usług publicznych, ochrony praw pracowniczych, renty wdowiej. Lewica daje Donaldowi Tuskowi olbrzymi kredyt zaufania. WŁODZIMIERZ CZARZASTY Wicemarszałek Sejmu LEWICA”

Jak połączyć prawa kobiet z usługami publicznymi?

Zresztą wedle nich to śmiało i mężczyzn z usługami publicznymi łączyć można.

Żadna praca nie hańbi, a jak jeszcze prawnie jest usytuowana...🤭

Opublikowano
10 minut temu, hubertuss napisał:

Nie tylko za uznanie nie tylko za pieniądze. Gdyby liczyła się tylko kasa widzieli byśmy tam ludzi o których nikt nigdy nie słyszał. A że musiał wpłacić na kampanię no normalne.

Nie na kampanie ale to nie jest gadka na forum publiczne 

3 minuty temu, galan99 napisał:

Ale kraj przed 4 lata , wyniosą na wyżyny Europy i świata . 

Mamy wspaniały rząd, samych wybitnych specjalistów, gospodarka nam się będzie jeszcze bardziej rozwijać no i ludziom się będzie żyło jeszcze dostatniej! W przyszłym roku to już na zbiory chyba nie będziesz jechał?

Opublikowano
5 minut temu, Karol6130 napisał:

Wymrą śmiercią naturalną 

Polityk powoli staje się zawodem dziedzicznym. A czym skorupka z młodu nasiąknie... A taki gòwniarz idàcy na plecach rodzica będzie jeszcze gorszy bo nigdy nie zaznał realnego dla 90% ludności życia. To coś będzie miało jeszcze gorszy pogląd na rzeczywistość od rodziców.

Opublikowano
7 minut temu, galan99 napisał:

Ale kraj przed 4 lata , wyniosą na wyżyny Europy i świata . 

No co Ty, Przecież 8 lat nie starczyło żeby wstać z kolan, to 4 maja starczyć na wyżyny Europy?:lol:

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Oglądając myślałem że to spot opisujący ostatnie 8 lat władzy PiSu, na koniec się zdziwiłem xD 

Jak aż taki problem ze zrozumieniem to może I na karcie pomyliłeś krzyżyk?🤭

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Polityk powoli staje się zawodem dziedzicznym. A czym skorupka z młodu nasiąknie... A taki gòwniarz idàcy na plecach rodzica będzie jeszcze gorszy bo nigdy nie zaznał realnego dla 90% ludności życia. To coś będzie miało jeszcze gorszy pogląd na rzeczywistość od rodziców.

Teraz iść w to od zera to się można zniechęcić jeśli idziesz dla idei a nie dla pieniędzy. Ci co dziedziczą to już mają wpojone pewne wzorce

Opublikowano (edytowane)

Jak aż taki problem ze zrozumieniem

Nie, po prostu PiS mówił "wystarczy nie kraść" i się sami na tym wyłozyli, te wille+, covidowe dla BayerFull, respiratory od handlarza bronią itp. itd. Tak na prawdę w tym spocie galana wstawić inne nazwiska i w ostatnich wyborach mógłby to być spot KO ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

No co Ty, Przecież 8 lat nie starczyło żeby wstać z kolan, to 4 maja starczyć na wyżyny Europy?:lol:

My wstajemy , oni idą w bagno. 

Jest opcja że nasz wypięty tyłek podczas wstawania będzie dla Europy wyżyną do lizania🤭😜

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

A ciekawe czy to jednak nie choroba przenoszona drogą płciową?:lol:

To Jacusia pytać. U nich dziedziczenie jest chyba ściśle określone. Zdaje się po mieczu. Czyli tata pejs to i dziecko pejs. W politykę iść może😜

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Nie, po prostu PiS mówił "wystarczy nie kraść" i się sami na tym wyłozyli, te wille+, covidowe dla BayerFull, respiratory od handlarza bronią itp. itd. Tak na prawdę w tym spocie galana wstawić inne nazwiska i w ostatnich wyborach mógłby to być spot KO ...

Czego nie rozumiesz ,Polityka to dziś jest biznes .

Opublikowano
Przed chwilą, mirro napisał:

@Agrest coś dziś nie w humorze? Jakoś tak wydaje mi się.:lol:

No gdzie?

Jak mi się japa cieszy jak kolejne komentarze dodaję🤣

Opublikowano

To Jacusia pytać.

Nie wiem, nie znam się . Siedzę tu na swoim dzikim wschodzie i kto  z kim sypia w Krakowie wolę nie wiedzieć.:lol:

Jak mi się japa cieszy jak kolejne komentarze dodaję🤣

A faktycznie, tylko u mnie kwadraciki wyświetla.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v