Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Już w minutach można liczyć pozostały czas rządu Pinokia ... Jeszcze pare minut, zmiotka i do kosza ...

Jeśli warte jest to Twego dobrego samopoczucia to tylko cię cieszyć🤣

Opublikowano

Już nie muszą tyle nawijać, co było źle. Jak było źle niech zrobią dobrze i alleluja i do przodu.

Jeszcze dobrze nie zaczęli a już wszystko zepsuli co było do zepsucia. To jest dopiero majstersztyk.

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, hubertuss napisał:

Dzisiaj nie jeden pisor nie zaśnie prędko bo mu gól skoczy jak Tusk zostanie premierem. Kaczyzm upadł.

Zauważ że nikt tu większej podniety od ciebie i Tomka nie czuje.

Większość wie że złe odchodzi a jeszcze gorsze nastaje. I ta większość żyje sobie swoim rytmem w doopie mając dzień dzisiejszy. Tu naprawdę nie ma co płakać że pis odchodzi, ale spuszczać się co parę chwil z powodu powrotu Tuska to już coś nie tak musi być. Gdyby to było nowe nieznane, napawało optymizmem, rokowało na przyszłość...🤣🤣🤣

Opublikowano
57 minut temu, hubertuss napisał:

Dzisiaj nie jeden pisor nie zaśnie prędko bo mu gól skoczy jak Tusk zostanie premierem. Kaczyzm upadł.

I bardzo dobrze bo nie można było już przesłuchać tej pisowskiej propagandy👍

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Agrest napisał:

Szampan się chłodzi, truskawki kupione?🤣

To na jutro przygotowane 🤣 lepiej nie będzie, ale może chociaż nie będą mi wmawiać jak mi się poprawiło ... Bo nie lubię jak ktoś mi wmawia kłamstwo na siłę... 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Teraz się zacznie jazda, będą walić nie w Donalda a w lewicę 

A lewica wiadomo w co

A to półrocze będzie dosyć ostre 

Będą marsze za życiem itd bo paliwo wyborcze musi być

Drugi raz pis ma szansę wygrać 

Trzecia droga jest podzielona 

Konfa skompromitowana 

Opublikowano
1 godzinę temu, sakala napisał:

Już nie muszą tyle nawijać, co było źle. Jak było źle niech zrobią dobrze i alleluja i do przodu.

Jeszcze dobrze nie zaczęli a już wszystko zepsuli co było do zepsucia. To jest dopiero majstersztyk.

Wszystko zepsuli? To znaczy co zepsuli? CO to jest to wszystko? Bo póki co to chyba tylko tobie głowa się popsuła. 

54 minuty temu, Agrest napisał:

Zauważ że nikt tu większej podniety od ciebie i Tomka nie czuje.

Większość wie że złe odchodzi a jeszcze gorsze nastaje. I ta większość żyje sobie swoim rytmem w doopie mając dzień dzisiejszy. Tu naprawdę nie ma co płakać że pis odchodzi, ale spuszczać się co parę chwil z powodu powrotu Tuska to już coś nie tak musi być. Gdyby to było nowe nieznane, napawało optymizmem, rokowało na przyszłość...🤣🤣🤣

Jaka większość? Ty dalej snujesz tu swoje wizje i projekcje rzeczywistości. Spałeś od 15 go października? Gorszego niż pis to już nic nastać nie może. A mi po prostu wesoło, że ludziom zaprogramowanym propagandowo jaki pis dobry a Tusk zły gól skacze. Jakie może być nowe nie znane? Na kogo było głosować. Na tych od stolika co sami sobie go wywrócili. Których to Petru człowiek od 6 króli zaorał w trymiga i założył sufit na 10 %. Na kogo miałem głosować. Kto ma rządzić? Myślisz, ze uprawiając tu malkontenctwo jesteś jakiś lepszy? Czy twój pesymizm coś wnosi? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v