Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
30 minut temu, mirro napisał:

Taki artykuł pisany na zamówienie.

Nagle Tusku jest przeciwko imigrantom i za reparacjami 😛.

Dodaje, że polityczny życiorys Tuska oraz wzrost znaczenia Polski pozwalają też przypuszczać, że szczególnie wobec Niemiec będzie on bardziej twardy niż w latach 2007-2014, gdy po raz pierwszy był szefem rządu.

Ciekawe o jaki wzroście piszą 🤔 :ph34r: ?

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Nazwiska i adresy?

RODO :ph34r:.

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nazwiska i adresy?

Zacznij od stycznia 2023 czytać sam dowiesz kto tak pisał .

Zbierać jajka na Ministra Rolnictwa bo się  zbliża z nowego demokratycznego rządu .

Tiry blokują drogi to pojedzie wszystko do polski pociągami .

Tusku tez da na telewizję .

Media publiczne mogą liczyć nawet na 1,7 mld zł od rządu Tuska. Jest warunek

Szef sejmowej komisji kultury i środków przekazu Bogdan Zdrojewski poinformował, że w 2024 r. media publiczne będą mogły otrzymać wsparcie finansowe w wysokości od 900 mln do 1,7 mld zł. "To kwoty, które wynikają z rozmaitych zobowiązań mediów publicznych. Musi być jednak gwarancja, że telewizja się zmieni, wróci do dziennikarstwa, a nie pracy funkcjonariuszy partyjnych" — powiedział dla portalowi Wirtualnemedia.pl.

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
jahooo napisał:

Tak, chętnie by wrócili do granicy sprzed 1939, tak jak i my na wschodzie

a te 8km to czasem tak samo nierealne, jak 50

Jako odległość? Jest realna ale przeliźć to ja wolę przez przejście.

Opublikowano (edytowane)

Jak to powiadali z  KO  i inne gady że KRS to twór nie legalny , Unia każe likwidować . Tym czasie wybrali swoich i to jakich do tego brak słów . Co się stało WSZYSTKO JEST LEGALNE NIEMA ZAGROŻENIA , Praworządność NIE JEST ZAGROŻONA WYROKI BĘDĄ PRAWNE .

Nic się nie zmienia tylko inni ludzie do koryta się dorwali jak było tak będzie . Tylko więcej kasy za***ią inni .

https://www.facebook.com/reel/728901722468586

Jerzy Urban Brawo GIF - Jerzy Urban Brawo Clap GIFs

Edytowane przez galan99
  • Thanks 1
Opublikowano
mirro napisał:

2 minuty temu, jahooo napisał:

to inna sytuacja - bo tu realnie każdy rok to więcej kasy

No to trza rozmawiać o różnych sprawach. Ja gdym skorzystał dziś z propozycji kumpla i wrócil do służby na jeden kontrakt, teraz już etat majorowski miałbym po odejściu przeliczoną emkę po nowemu i byłaby na start 1500 PLN wyższa. Ale chyba nie skorzystam.

Aleee to raptem ze trzy miechy byś musiał się w robocie meldować... albo coś poknociłem...

hubertuss napisał:

13 minut temu, mirro napisał:

No tyle to nie. 

Uuuuuu to zmiana jakaś. Jak o repiratorowego dostawcę to pytali CBA, nie ABW. Taraz zapytali ABW i ZONK.Może ktos próbuje przyciąć paznokcie USA w związku ze zmianą władzy?

To może być. Za pisu byliśmy dojeni przez USA. Albo te reaktorki to jakiś wał się zapowiadał.

Czy wał to niewiem ale wciąż to było jakieś niedostosowane...

Opublikowano
41 minut temu, galan99 napisał:

Tusku tez da na telewizję .

Media publiczne mogą liczyć nawet na 1,7 mld zł od rządu Tuska. Jest warunek

Szef sejmowej komisji kultury i środków przekazu Bogdan Zdrojewski poinformował, że w 2024 r. media publiczne będą mogły otrzymać wsparcie finansowe w wysokości od 900 mln do 1,7 mld zł. "To kwoty, które wynikają z rozmaitych zobowiązań mediów publicznych. Musi być jednak gwarancja, że telewizja się zmieni, wróci do dziennikarstwa, a nie pracy funkcjonariuszy partyjnych" — powiedział dla portalowi Wirtualnemedia.pl.

Czyli wszystko się kręci wokół informacji, reszta jest nie ważna. Dobre to odpolitycznienie 🤣. Za tyle to można zapomnieć o sporcie czy dobrym filmie w TVP. Piractwo będzie kwitło na całego. Oby HBO wchłonęło Player, Viaplay się już zwija z rynku. Ciekawe kto następny ?

13 minut temu, DTaras napisał:

Aleee to raptem ze trzy miechy byś musiał się w robocie meldować... albo coś poknociłem...

Kontrakt to nie jest 5 lat ?

Opublikowano (edytowane)

Jak jest przewodnicząca komisji ds. pedofilii z lewicy to się za nich wezmą ;) A daleko szukać nie muszą, sam znam jednego, przenieśli go na inną parafię jak się wydało ... 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Czy dla biednych są kina , Teatry , salony .

śmietanka by chciała zasiadać z biedotą .

Czym różnią się bogaci od biednych?

Biedni uważają, że aby robić pieniądze, trzeba je najpierw mieć. Tymczasem bogaci wiedzą, że najlepiej robić użytek z cudzych pieniędzy. Dlatego fakt, że na coś ich w danym momencie nie stać, nie zniechęca ich, by do tego dążyć. Bogaci otaczają się ludźmi, którzy myślą podobnie.

LUKSUSOWE APARTMENTY Kto kupuje? Kto wynajmuje? 

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Ośmiu najbogatszych ludzi ma tyle, co połowa świata

Gdyby zsumować majątki ośmiu najbogatszych ludzi na świecie, to okazałoby się, że mają tyle, co 3,6 mld ludzi, stanowiących biedniejszą połowę mieszkańców globu - wyliczyła międzynarodowa organizacja humanitarna Oxfam w przeddzień Forum Ekonomicznego w Davos.

https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/najbogatsi-ludzie-na-swiecie-nierownosci,171,0,2236075.html

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v