Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to, że niemieckie (windfarm, rwe, enertrag,), które płaciły w bieżącym roku a nie będą płacić w przyszłym oznacza, że wszystkie, które nie będą płacić są niemieckie?? 

Opublikowano

W twojej PISowskiej jaźni pewnie niemal wszystko jest niemieckie🤣 

A tak na poważnie - umiesz wymienić jakąkolwiek polską firmę która zostanie zdradziecko opodatkowana tak jak Orlen?  A może jest tak że tylko orlen wydoją a cała reszta polskich, niemieckich , francuskich, amerykańskich czy japońskich firm na tym zyska bo się od nich odpieprzą? No i na koniec - gdyby nie było socjalnej lewicowej patologii rozdawniczej to nikt by sie do Orlenu nie czepił.

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

No i na koniec - gdyby nie było socjalnej lewicowej patologii rozdawniczej to nikt by sie do Orlenu nie czepił.

taką sobie wybrałeś :D

z zemsty w przyszłym roku tylko orlen (chociaż widzę, że chciałbyś więcej); żadna niemiecka nie

------------------------------------------------------

gdy prezes nbp mówił w kwietniu, że pod koniec roku inflacja będzie około 7% to się z niego śmiali i nazywali go idiotą; politycy po i ich przedstawicielka w rpp chcieli, żeby stopy procentowe podnieść do poziomu 15-20%

teraz gdy się okazało, że prezes nbp miał rację i wyszli na idiotów to chcą z zemsty postawić go przed ts - mogą go cmoknąć :D 

chorzy z nienawiści, niebezpieczni zamordyści przez swoje zachowanie osłabiają zaufanie do złotego

• Like 2
Opublikowano

Na lewicowe PISopatolstwo nigdy nie oddałem głosu

Piszesz że żadna niemiecka nie. Może więc  jakaś polska, francuska , żydowska, hamerykańska, ruska lub choćby upadlińska albo najlepiej jakakolwiek?  Może choć jedna taka się znajdzie? Ty tu obsesyjnie o niemcach a zaraz się okaże że nikt oprócz orlenu nie zapłaci i urojeń o faworyzowaniu niemiec nie da się uzasadnić😆 

Opublikowano

On po nocach bije Niemca po kasku...to jedyne co Niemcom może zrobić

1 godzinę temu, Roman176 napisał:

żyd bd tam cicho daleko od cracowi mieszkasz ? 

Teraz to jestem niecały kilometr

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Motocykl to albo na BP albo Shellu, a samochody mam w Dieslu to najczęściej z dystrybutora na podwórku, a jak trzeba w trasie dotankować to na wymienionych wcześniej stacjach.

A oni jakie paliwo maja?

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Motocykl to albo na BP albo Shellu, a samochody mam w Dieslu to najczęściej z dystrybutora na podwórku, a jak trzeba w trasie dotankować to na wymienionych wcześniej stacjach.

czyli tankujesz na orlenie 😆 nawet vpovery i reszta wszystko Orlen produkuje sam tankuje na shelu 

22 minuty temu, jacus napisał:

Teraz to jestem niecały kilometr

czyli te wioski żydowskie ? 

57 minut temu, Ulman napisał:

A tak na poważnie - umiesz wymienić jakąkolwiek polską firmę która zostanie zdradziecko opodatkowana tak jak Orlen? 

jsw png 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
46 minut temu, Ulman napisał:

Może więc  jakaś polska, francuska , żydowska, hamerykańska, ruska lub choćby upadlińska albo najlepiej jakakolwiek?

masz problemy ze wzrokiem czy z czytaniem?

1 godzinę temu, nie napisał:

z zemsty w przyszłym roku tylko orlen

Opublikowano

Właśnie takiego potwierdzenia potrzebowałem. To oznacza że rzekome  preferencje dla niemieckich firm to jedynie propagandowa  bajka dla PISowskiej ciemnoty i kontynuacja schizofrenicznej narracji dla tej sekty. Na czas pobytu w opozycji wszystko co się wydarzy będzie sPISkiem z Niemcami, ruskimi UE, postkomuną,  spekulantami, obcym kapitałem, masonami, Żydami albo z jakims nieokreślonym układem. 

Będą budować drogę- sPISek bo kruszywo  wożą tam  niemieckimi ciężarówkami a powinni polskimi🤔😆.Basf wprowadził nowy produkt- pewnie UE jest w zmowie że dopuściła substancję. W Castoramie jest promocja na narzędzia Bosch - Niemcy chcą zdom8n9wac nasz rynek,😁 Takie tematy będą na porządku dziennym

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, Ulman napisał:

W Castoramie jest promocja na narzędzia Bosch - Niemcy chcą zdom8n9wac nasz rynek,😁 Takie tematy będą na porządku dziennym

Eeee tam, na razie w TVP Info Klarenbach od rana kręci wiatrakiem. :boxi:

• Haha 1
Opublikowano

Może coś się zacznie dziać w dobrym kierunku aby jedni tego dokonali .

Wielka Brytania walczy z nielegalną migracją. "Dość tego"

Nowy brytyjski minister spraw wewnętrznych James Cleverly przedstawił w poniedziałek pięciopunktowy plan, który ma znacząco ograniczyć legalną imigrację do Wielkiej Brytanii. Jego najważniejsze punkty to podniesienie minimalnej pensji wymaganej do otrzymania wizy pracowniczej i zniesienie możliwości ściągania członków rodzin przez pracowników opieki.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/wielka-brytania-walczy-z-nielegalna-migracja-dosc-tego/zyk9kb7,79cfc278

Opublikowano
48 minut temu, galan99 napisał:

Znowu narozrabiali transportowcy z rolnikami na granicy z Ukrainą .

Rolnicy rozrabiają a Rząd RP pracuje w pocie czoła nad rozwiązaniem problemu,:lol:

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Wielka Brytania walczy z nielegalną migracją. "Dość tego"

Nowy brytyjski minister spraw wewnętrznych James Cleverly przedstawił w poniedziałek pięciopunktowy plan, który ma znacząco ograniczyć legalną imigrację do

Yyyy Galan czy aby wszystko OK?:lol:

• Haha 1
Opublikowano
10 godzin temu, jacus napisał:

Wasze ulice,nasze kamienice

jak to szło "Trzymajcie pałace i mennice, niech tłuszcza bierze resztę"

3 godziny temu, Ulman napisał:

Niemcy chcą zdom8n9wac nasz rynek,😁 Takie tematy będą na porządku dziennym

już na PR 24 i radiu Marysia są informacje, że te niemieckie produkty nie są już synonimem jakości, ba stają się tym co kiedys mówiono o chińskich podróbkach i po co Polacy kupują takie barachło

14 godzin temu, mirro napisał:

A Ty wiesz, że jak słyszę niemiecki to żadna wódka mi nie smakuje?:lol:

A jak słyszysz rosyjski czy jidisz to już ok?

Opublikowano
4 godziny temu, Ulman napisał:

Właśnie takiego potwierdzenia potrzebowałem. To oznacza że rzekome  preferencje dla niemieckich firm to jedynie propagandowa  bajka dla PISowskiej ciemnoty i kontynuacja schizofrenicznej narracji dla tej sekty. Na czas pobytu w opozycji wszystko co się wydarzy będzie sPISkiem z Niemcami, ruskimi UE, postkomuną,  spekulantami, obcym kapitałem, masonami, Żydami albo z jakims nieokreślonym układem. 

Będą budować drogę- sPISek bo kruszywo  wożą tam  niemieckimi ciężarówkami a powinni polskimi🤔😆.Basf wprowadził nowy produkt- pewnie UE jest w zmowie że dopuściła substancję. W Castoramie jest promocja na narzędzia Bosch - Niemcy chcą zdom8n9wac nasz rynek,😁 Takie tematy będą na porządku dziennym

za mądry to ty nie jesteś; nikt nie będzie wymieniał wszystkich firm; mówiąc niemieckie (bo tych jest najwięcej) chodzi o symbol, że nie dbają o polskie tylko o zagraniczne

nawet rotacyjny rząd nie jest tak głupi żeby zwolnić z podatku tylko niemieckie, więc odpuścili wszystkim a dołożyli tylko orlenowi, który traktują jako pisowski

czytając twoje fantasmagorie to obawiam się o twoje zdrowie, zalecam wizytę u specjalisty

4 godziny temu, Ulman napisał:

Na czas pobytu w opozycji wszystko co się wydarzy będzie sPISkiem z Niemcami, ruskimi UE, postkomuną,  spekulantami, obcym kapitałem, masonami, Żydami albo z jakims nieokreślonym układem. 

mówi człowiek, który wszędzie widzi ukrainców i żydów  :D  

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v