Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Żeby nie było chłop zaszczypany, może go przeprogramowali?

Nie poruszaj tego tematu🤭

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

PiSowcy podobno wezwali małpoluda do pomocy w obronie TVP xD 

Giertycha?

Nie wierzę, przecież to ich wróg 

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Dziś jeden zmienił narrację. "A co urła za tego pisu to tak dobrze było?!" Wcześniej gadał ze lepszej władzy to jeszcze nie było, myślałem że się zleje. Żeby nie było chłop zaszczypany, może go przeprogramowali?

Który to? Ktoś z TVPis? 

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Dziś jeden zmienił narrację. "A co urła za tego pisu to tak dobrze było?!" Wcześniej gadał ze lepszej władzy to jeszcze nie było, myślałem że się zleje. Żeby nie było chłop zaszczypany, może go przeprogramowali?

Punkt widzenia zależy o punktu siedzenia...

Tak jest z każdym.

Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał:

nie no żartuje ja nie oglądam ale przez to co dzisiaj zrobili to aż się boję jechać drugiego dnia świąt do teściów na obiad 😂😂😂

Agresywni bez przekazu?

Opublikowano
28 minut temu, Agrest napisał:

Dzisiejszy dzień i fala komentarzy pokazały wiernych telewidzów tvp.

A tak się zarzekali, oj palę ale się nie zaciągam,  włączony telewizor, ale nie oglądam🤣🤣🤣

I co teraz będzie , kogo krytykować jak kurz opadnie? Tuska nie wypada, bo i za te komentarze z czasem się weźmie🤭

Ja nawet tv nie mam ale wiem że z tego nic dobrego nie wyjdzie co oni tam robią

25 minut temu, Ulman napisał:

Który to? Ktoś z TVPis? 

Niemądra spominac 

25 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

Punkt widzenia zależy o punktu siedzenia...

Tak jest z każdym.

Nie. Chociaż wielu takich jest, przez to jednego kolegę mi ubyło. Coś w podobie do Kukiza zrobił 

Opublikowano
35 minut temu, Agrest napisał:

.

🤣🤣🤣

I co teraz będzie , kogo krytykować jak kurz opadnie? Tuska nie wypada, bo i za te komentarze z czasem się weźmie🤭

Jeszcze jest sporo.. unię, Żydów, Niemców...

Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał:

Niemądra spominac 

Nie. Chociaż wielu takich jest, przez to jednego kolegę mi ubyło. Coś w podobie do Kukiza zrobił 

Jest wiele osób takich. Nawet u mnie w bliskim otoczeniu

Opublikowano
25 minut temu, gregor1284 napisał:

Jeszcze go nie zawinęli za alimenta?

Mogą bidni nie wiedzieć co myśleć 

nie znam typa, ale znaczy że menda niesamowita, żeby zydzic na własne dzieci. 

każdy alimenciarz ukrywający się do przymusowej ✂️

Opublikowano

Coś ten masowy wielki protest w obronie TVPis słabo wychodzi. ok 10 flag, pewnie ze sto osób i drugie tyle  gapiów i prasy. Ciekawe ile będzie na tych protestach według pisowkiej rzeczywistości😆  Prezes jak była zadyma to siedział pod kołdrą więc może elektorat wziął z niego przykład🤣 

Opublikowano
29 minut temu, gregor1284 napisał:

Oj tam. Chwilo trwaj 🤭

Było wyrywanie laptopów, jest wyłączanie kanałów, będzie... Ale kto by się tym teraz martwił.

21 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Jeszcze jest sporo.. unię, Żydów, Niemców...

No zobaczymy. Wymieniłeś wszystkich, których krytykować nie wolno, a dzisiejsze wydarzenia jak i gaśnica day pokazują kierunek przyszłych działań...

Opublikowano
1 godzinę temu, Roki212 napisał:

Jakie portrety wiszą na holu przed biurem prezesa TVP xD

Bez tytułu.jpg

Zara, zara, zara. A to przypadkiem nie towarzysz Gierek gdzieś na początku lat 70-tych ubiegłego wieku, zabronił wieszać po instytucjach państwowych portretów przywódców na ścianach? Trza się dobrze przyjrzeć to może jeszcze w TVP się Gomułkę i Cyrankiewicza na ścianie dojrzy?:???::lol:

7 minut temu, cinek1808 napisał:

Kołodziejczak zapowiada że zamknie do więzienia ministra rolnictwa 

Niech wstrzyma konie, bo na razie trza Panów Kamińskiego i Wąsika gdzieś zakwaterować.:lol:

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Przez kilka dni lub tygodni elektorat  PIS będzie  doszczętnie ogłupiały. Skąd oni będą wiedzieli jaką mają mieć opinię i co myśleć?  Kto im to powie jak zły jest Tusk , jak zagraża im UE i czego maja sie w danym momencie bać. Jak teraz wyznawcy Polskiej Zjednoczonej Prawicy Robotniczej będą funkcjonować? 

Masz rację. Ale równię dobrze można by to napisać o elektoracie PO jakby zablokowali TVN, newswek, wyborcza itd.  Patologia jest to że ludzie wybierają dwie władze na zmianę. Dla której najważniejsze jest koryto i niszczenie kraju 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v