Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

dwie wśród najdurniejszych bab polskiej sceny politycznej wdało się w dyskusję na temat którego nikt rozsądny akurat teraz nie powinien podnosić i nikt nie podnosił.
obydwie się samozdefiniowały. Kto toto wybiera do parlamentu?

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/slowa-kai-godek-wywolaly-oburzenie-chodzi-o-sytuacje-na-granicy/4821lkp

co do Godek to od dawna wiadomo że to... no właśnie wiadomo kto ale ta druga czy zdaje sobie sprawę jak durną bzdurę palnęła? przecież właśnie niemal zacytowała putina

czym ono jedno z drugim myśli?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Pani Godek jak zwykle w formie. Chyba pole antyaborcyjne już za małe dla tej Pani, teraz zajmie się rewizjonizmem. 

9 minut temu, dysydent napisał:

przecież właśnie niemal zacytowała putina

Ooooo Władimir Władimirowicz niejednokrotnie zachwycał nas swoimi przemyśleniami. Choć do momentu rozpętania wojny na Ukrainie rozgrywał nas też jak chciał.

• Haha 1
Opublikowano
19 minut temu, mirro napisał:

Ooooo Władimir Władimirowicz niejednokrotnie zachwycał nas swoimi przemyśleniami. Choć do momentu rozpętania wojny na Ukrainie rozgrywał nas też jak chciał.

kultowym filmem proosadniczym sponsorowanym przez moskwe jest "Nie ma mocnych" a teraz sami sobie piszemy scenariusz na  obraz polskiej polityki z tytułem - Nie ma mądrych
putin nie musi się wysilać, wystarczy że czyta gotowca

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

A co zrobił?

popedy ma pedofilskie 

1 minutę temu, Pablos_1970 napisał:

Jak  mocno  trzeba  mieć  ryj przyspawany do  koryta  aby  ciągnąć taką szopkę  to  już  poniżej  jakichkolwiek  norm  moralnych pisuary    gnoją się  do  końca .

chamy czystej postaci biedny donek 

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

popedy ma pedofilskie 

chamy czystej postaci biedny donek 

Jesteś  fanatykiem  tej bandy gnid   dyskusja  z  tobą jest bezcelowa  tyko  pamiętaj  że od fanatyzmu do  radykalizmu  bardzo  blisko  ,   szczere  wyrazy  ubolewania  nad  wypranym  mózgiem .

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Pablos_1970 napisał:

Jak  mocno  trzeba  mieć  ryj przyspawany do  koryta  aby  ciągnąć taką szopkę  to  już  poniżej  jakichkolwiek  norm  moralnych pisuary    gnoją się  do  końca .

przykro mi muszę cie rozczarować, nowy/stary system jest dokładnie taki sam, w pewnych aspektach lepszy w pewnych gorszy od pisu, ale ogólnie poziom jakości lub bardziej jej braku jest taki sam.

BTW w PSLu jeszcze niżej i tylko koalicja z hołownią i samorządowe za pół roku wiażą bandzie kosiniaka rączki

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Pablos_1970 napisał:

Jak  mocno  trzeba  mieć  ryj przyspawany do  koryta  aby  ciągnąć taką szopkę 

Ale jak dobrze będzie potem w CV wyglądał wpis -minister w rządzie Mateusza Morawieckiego.:lol:

A reszta PiSowców w duchy modli się aby sejm uwalił ten rząd, bo inaczej będzie szkoda że się ministrem nie zostało.:lol:

Edytowane przez mirro
Opublikowano
16 minut temu, Pablos_1970 napisał:

Jesteś  fanatykiem  tej bandy gnid   dyskusja  z  tobą jest bezcelowa  tyko  pamiętaj  że od fanatyzmu do  radykalizmu  bardzo  blisko  ,   szczere  wyrazy  ubolewania  nad  wypranym  mózgiem

a dziękuje czytam wyborczą bo to prawdziwe źródło informacji  ...... najlepsze ...   poezja słowa jak ostatnio 1000 imigrantów to 1000 klientów 1k sprzedanych butów  

Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, Takeda napisał:

koalicja z hołownią i samorządowe za pół roku wiażą bandzie kosiniaka rączki

no właśnie nie wiem
PSL w terenie czuje się bardzo dobrze i ma wielu swoich "śpiochów" tak że mogą uznać że Hołownia bardziej im przeszkadza niż pomaga i do samorządowych mogą spokojnie pójść osobno
Antypisowskie nastroje tak szybko nie wygasną i na to licząc PSL zechce odzyskać tylko dla siebie schedę utraconą kiedyś na rzecz PiSu a nie dzielić się z jakimiś Hołowniami

oczywiście są to tylko moje dywagacje ale politycy to w sumie prymitywne osobniki i względnie łatwo odtworzyć ich tok myślenia a czy tym razem trafnie to zobaczymy
Tak czy inaczej PSL już nie musi siedzieć w tej .. tym tworze, no może jeszcze z miesiąc zanim się kocioł z tymi rządami nie skończy

Edytowane przez dysydent
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v