Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mx_racer napisał:

slawek74 napisał:

mx_racer napisał:

a propo handlarzy w okolicach Siedlec czyt. Zbuczyn których polecacie a których lepiej omijać? Mam zamiar na dniach się wybrać ale tyle tam tego że nie wiem gdzie zajechać a na których nie tracić czasu.

a to zsleżyvjak duży worek pieniędzy masz do wydania i na co 🤭

ciągnik 120-140 koni tak 00-05 rok do kwoty 130 tys brutto.

ciężki temat będzie

Opublikowano
9 godzin temu, mx_racer napisał:

130 brutto na ponad 20 letni ciągnik to mało? Interesują mnie Aresy Renault, Claas, MF 62xx Valtra T. Moze na JD czy Fendta to i mało.

Nie myślałeś o MF 4270 może nie jest tak wypasiony jak seria 62$$ . 

Opublikowano

nie myslałem bo byłem pewny że to 4 a czym on się różni od wersji 62xx? 62xx stoją do maks 125tys z tego co widzę Aresy podobnie wiec nie rozumiem czemu ma być aż tak ciężko w tej kwocie. Dobra lepiej powiedzcie gdzie mają coś sensownego a gdzie nie

Opublikowano
13 godzin temu, mx_racer napisał:

a propo handlarzy w okolicach Siedlec czyt. Zbuczyn których polecacie a których lepiej omijać? Mam zamiar na dniach się wybrać ale tyle tam tego że nie wiem gdzie zajechać a na których nie tracić czasu.

Byłem tam kilka lat temu, strata czasu.

Opublikowano

A daj link gdzie tak solidna firma

1 minutę temu, Neveragain napisał:

Kupiłem kilka maszyn w Białej Podlaskiej. Nie były tanie ale z ręką na sercu mogę polecić bo chodzą jak narazie bez żadnych niespodzianek.

Opublikowano

To nie miejsce na takie reklamy wydaje mi się. Wpisz John Deere biała podlaska tylko jedna jest spora firma w okolicach.

Z Dziewul też kupiłem jeden ciągnik, jeden ze zbuczyna. Jednak najmniej ,,namotane" było w tych z BP. No i warunek... Jak ktoś chce ciągnik który chodzi po 100 tys kupić za 70 niech nie oczekuje igły. Zawsze dużo wymagałem jako klient no ale ceny maszyn nie były niskie. 

• Like 3
Opublikowano
3 godziny temu, Neveragain napisał:

Kupiłem kilka maszyn w Białej Podlaskiej. Nie były tanie ale z ręką na sercu mogę polecić bo chodzą jak narazie bez żadnych niespodzianek.

Tanie  to zawsze  coś  do poprawy. Tylko ludzie tego nie rozumieją 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Uziu92 napisał:

ja napiszę tylko tak, u każdego można trafić dobra maszyne tak samo jak i zła.

W dziewulach kazdego złoma lepią i sprzedają jako igłę. Więc tam prawdopodobieństwo ulepa jest większe. W BP przy oglądaniu powiedzial mi chłopak ten jest tańszy ale po diagnostyce wstępnej wyszło że trzeba zajrzeć do wtrysków itd itd. To jest ważne.  

Edytowane przez Neveragain
Opublikowano
4 godziny temu, Neveragain napisał:

RafRol koleżka chwali. Drogawo ale i sprzęty bez większych zastrzeżeń

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v