Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Qwazi napisał:

25 minut temu, Bananek napisał:

kurła, żeby mnie, biednego żuczka, po godzinach do szkoły wzywać bo zawór cieknie..... karygodne.

Po tym serduszku na samochodzie to Ty powinieneś jak na skrzydłach i z uśmiechem, a nie jeszcze marudzisz...wszak ciało wzywa...pedagogiczne😉🤭

taaaa, do pustej szkoły.

Opublikowano
15 minut temu, Qwazi napisał:

3p z turem, który jest na c360 do ludzi i jest uzupełnienie budżetu. Ale co ja wogóle🤦...po co 🤦...na co🤦

3p zostaje bo lux ciągnik 

Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Dej już spokój 

Marek ty razem z Mariuszem to kumple widzę że hoho 🙆 tylko sobie wzajemnie laikójeta 🙂

1 minutę temu, mf362 napisał:

Jak tu żyć, 

Normalnie

Opublikowano
konteno napisał:

2 minuty temu, Bananek napisał:

taaaa, do pustej szkoły.

skoro ktoś wzywał to nie pusta 

wzywał jak wychodził z budynku. A ja dopiero za pół godziny pojechał. Ale w trakcie naprawy przylazł palacz na nockę. Na szczęście awaria ogarnięta i leżę już w ciepłym łóżeczku w domu. 😉

Opublikowano

Jeszcze jest pomysł kupić ładowarkę a Zetora tura wymienić na większy traktor . 

2 minuty temu, Bananek napisał:

wzywał jak wychodził z budynku. A ja dopiero za pół godziny pojechał. Ale w trakcie naprawy przylazł palacz na nockę. Na szczęście awaria ogarnięta i leżę już w ciepłym łóżeczku w domu. 😉

W swoim łóżeczku czy cichej wielbicieli i autorki serduszka na szybie 

Opublikowano
1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Marek ty razem z Mariuszem to kumple widzę że hoho 🙆 tylko sobie wzajemnie laikójeta 🙂

No i z Anetą sypiamy 🤫

A tak na serio to co mam tobie lajkować skoro Ty dziwne rzeczy piszesz 

Nawet z Radkiem się dzisiaj zgodziłem  

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, mf362 napisał:

Jeszcze jest pomysł kupić ładowarkę

z pól i łąk nie powozi ładowarka tylko siuntką bedzie sie męczyć , ładowarka to tylko w obejściu do budynków przy takiej hodowli powinna być

do ciagania ciężarów na otwartej przestrzeni to duże musi być i mocne a do obejścia małe i zwrotne czyli dylematy same 

zostawiłbym zetor , jak obie siuntki sprzeda to będzie z czego dołożyć skoro ciapeł ma zostać 

Opublikowano
41 minut temu, Bananek napisał:

kurła, żeby mnie, biednego żuczka, po godzinach do szkoły wzywać bo zawór cieknie..... karygodne.

Mnie kiedyś wezwali w niedzielę rano bo panie w biurze nie wiedziały gdzie się światło włącza 

40 minut temu, konteno napisał:

e to hvj nie auto , myślałem że duże motory miały 6 skrzynie , instrukcję przeglądałem ale chyba o tym nie było ile biegów która wersja ma

6 skrzynia dobra na trasę, ale i z 5b był oszczędny, kiedyś pierwsza wycieczka na Podlasie tempo przelotowe 140-160/h, cztery osoby plus bagaż spalił 5,3l/100

40 minut temu, Agrest napisał:

Ceny mnie przeraziły i siedzę na doopie, zwłaszcza że tylko jedno auto do gustu mi przypadło, a tu ceny i utrzymanie kosmos.

A ja sobie ogłoszenia oglądam, moze coś mnie przekona do siebie na tyle żeby fiata sprzedać 

@mf362 szykuj kasę 

28 minut temu, Agrest napisał:

Ładny, ale kawał kolubryny

23 minuty temu, Bananek napisał:

edgem mój ojciec tydzień temu jeździł z Chicago do nowego Jorku. 15 godzin jazdy. a nu jeho. A Ciebie, Sławek, bardziej widziałbym w f150 albo rangerze.

IMG_20230227_195524.jpg

No ta, 80 na liczniku a lewym pasem jedzie 😉

21 minut temu, stempos1980 napisał:

Twój to pikuś 😁 

5 albo 6 sztuk się w okolicy pojawiło a jeden jest z 22r  tylko nowego że stanów sciagnoł😁 

https://m.olx.pl/d/oferta/dodge-ram-2500-6-4-ben-lpg-CID5-IDSBjnh.html

A na to C kategorii nie trzeba mieć przypadkiem???

18 minut temu, Agrest napisał:

No i na co mi pickup?

Kiedyś marzyła mi się toyota hilux. Szwagier odkupił od szefa we Francji.  Wsiadłem z tyłu to tragedia, ciasnota.

Pickup to jest fajny jako roboczy, a nie do codziennej jazdy, ani wygody, ani przyspieszenia, ani jakiejś mega trwałości 

12 minut temu, konteno napisał:

trochę przeskok na + względem tego co mam , niby tylko 20qni więcej ale pewnie niuta więcej i dynamika jazdy inna , 

coś większego to i owszem by się przydało , ogólnie najlepiej jakiś najmniejszy golf V lub polo IV  z dizlem 1,9 z sześciobiegową skrzynią , żałuję że astr gtc od śwagra nie kupiłem , kajtałby się człowiek częściej po kraju jakby było czym przycisnąć

Polo 1.9 z szóstką skrzynią to praktycznie niedostępne, tak samo jak wersja z 1.8T

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v