Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Łolek napisał:

Mają tempo skurczybyki 

IMG_20230227_143719.jpg

Chyba w bilonie że taka waga 

jak taka konkretna firma robi to aż miło się patrzy,  anie jak u niektórych, po taniości pana Stasia wezmą, i potem przez pół roku omijasz cały ten pierdolnik na podwórku, bo się panu Stasiu trochę dłużej zeszło...

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, bratrolnika napisał:

jak taka konkretna firma robi to aż miło się patrzy,  anie jak u niektórych, po taniości pana Stasia wezmą, i potem przez pół roku omijasz cały ten pierdolnik na podwórku, bo się panu Stasiu trochę dłużej zeszło...

9ciu ludzi 

Ja nie mam ani czasu ani ochoty na Pana Stasia 

42 minuty temu, radekz200 napisał:

Na zboże 😛

Na zboże 😛

Taka ilość to na hektar chyba 🤔

Edytowane przez Łolek
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Qwazi napisał:

Coś przytargał🤔

Nic specjalnego, jak trochę to ogarnę to jakieś zdjęcie wstawię 

11 minut temu, Belaruss820 napisał:

Ciekawe czy @Aktywnyrolnik7245 przyciagnie czy jednak stwierdzi ze na zdjeciach ładniej wyglądał.

@superfarmer02 pokaż co tam masz? Cos do zielonek?

Czemu akurat do zielonej?🤔 Do zielonej to można powiedzieć że cały zestaw maszyn niedawno wymieniony 

Edytowane przez superfarmer02
  • Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, konteno napisał:

bo mniejsza odpowiedzialność , pytanie czy i kasa mniejsza bo są tacy co dużo za dużo zarabiają za nic nie robienie

a ile dostał i za co siedział ? 

krótko ale intensywnie 

Przestraszył się trochę tam tylko alimenciarze byli. Po co my ich utrzymujemy.

Opublikowano (edytowane)
54 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Prawie 100km siuntka zrobione, nowy złom przytargany 

Kurna, a my na Deutza lawetę brali

Jak ty siuntką tyle żeś zrobił, to deutzem 120km to za dwa piwa i lizaka byś pojechał 😁 

Podeślij semesesa co żeś tam kupił jak tu się chwalić nie chcesz 

35 minut temu, Łolek napisał:

Golfa zadbanego 4ke wiem na handel w dieslu 

Elegancko sprzęt, miałem, bardzo dobrze wspominam 

Na dniach będzie dwa lata jak pojechał gdzieś pod Płońsk, czy w okolice Półdupska

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
51 minut temu, superfarmer02 napisał:

Nic specjalnego, jak trochę to ogarnę to jakieś zdjęcie wstawię 

Czemu akurat do zielonej?🤔 Do zielonej to można powiedzieć że cały zestaw maszyn niedawno wymieniony 

A tak jakoś😀 kosiarke pognales to myslalem ze cos wiekszego.

Opublikowano
21 minut temu, bratrolnika napisał:

Kurna, a my na Deutza lawetę brali

Jak ty siuntką tyle żeś zrobił, to deutzem 120km to za dwa piwa i lizaka byś pojechał 😁 

Podeślij semesesa co żeś tam kupił jak tu się chwalić nie chcesz 

Elegancko sprzęt, miałem, bardzo dobrze wspominam 

Na dniach będzie dwa lata jak pojechał gdzieś pod Płońsk, czy w okolice Półdupska

No tak by było😂 zdjęcie.mize.jutri bo dziś już nawet nie miałeś.sily ani czasu robić 

1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

A tak jakoś😀 kosiarke pognales to myslalem ze cos wiekszego.

Czeska jeszcze mam, jak się nie sprzeda to albo na części albo w ostatnią drogę 😶

• Like 1
Opublikowano
48 minut temu, Pomorzanin1222 napisał:

Jak usłyszałem cenę też wrosłem 22 tyś zł

było pytać czy to cena za oba

50 minut temu, malaczarna napisał:

tam tylko alimenciarze byli.

się uczę na życiowych błędach takich jak oni

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Mają tempo skurczybyki 

IMG_20230227_143719.jpg

Chyba w bilonie że taka waga 

Marek z dopłatą wymiana dachu ? Ładowarkę sobie pierdolłeś 🤔

1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

Ciekawe czy @Aktywnyrolnik7245 przyciagnie czy jednak stwierdzi ze na zdjeciach ładniej wyglądał.

@superfarmer02 pokaż co tam masz? Cos do zielonek?

Nie będzie jednak Ursusa 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v