Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

pier**lisz 

Wcale bym się na twoim miejscu nie zastanawiał 

Jak przeszkadza to ino roz koparką

Ojciec zawału dostanie i będzie miał halę...  

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Następny traktór 🤔😱

k**wa królu złoty sadze porzeczki 😐

Poczekaj, sprzedam Ci sadzonki jesienią🤣

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

Wiesz, mam go 3h i przejechałem 1km😁

Moc ta sama ale z innej pojemności i gabarytowo o klasę wyższy od mccormick x3.

Cichszy, obszerniejszy, większa elastyczność na biegach.

Jeszcze nic nie zrobił, a już jeść woła.

20230220_152121.jpg

Może i nie jeździj dziś bo nayebany jesteś 

Inaczej byś on do chłodnicy nie lał 😉😂

Gratulacje👍

Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

pier**lisz 

Wcale bym się na twoim miejscu nie zastanawiał 

Jak przeszkadza to ino roz koparką

Kosztuje, ale jak jest plan i ma on sens to warto 

A później będziesz se w brodę pluł

Nie, już postanowiłem się odsunąć na północ.

To ostatnia budowa, chyba że jeszcze kwaterę sobie wyszykuję.

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

To ostatnia budowa,

taaaa, jasne... w tym roku chiba.... 🤭

Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał:

Oj Radziu potwierdziłeś że echolokację masz opanowaną, ale wzrok to ni ch*ja. Gorszy od kreta.

To wolnostojący apartament dla gołębi wybudowany że 30 lat temu przez ojca🤣🤣🤣

Opublikowano
10 minut temu, soltys48 napisał:

I to zagramaniczny 🤣

No chłopie jakbym miał tyle pieniędzy to i zagraniczny mogę kupić 

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

To ostatnia budowa, chyba że jeszcze kwaterę sobie wyszykuję.

Ile ja od różnych ludzi takie rzeczy słyszałem, a potem rach-ciach, i kolejna inwestycja idzie. ;) 

Opublikowano
7 minut temu, szymon09875 napisał:

@Bananek teraz i tu pada deszcz i do tego wieje wiatr dość mocno.  Uważajcie tam na drogach bo od tego też jest ślisko ;)

IMG_20230220_161837.jpg

e tam ,jeżdże jak w każdy inny dzień z lepszą pogodą tylko inni mnie spowalniają co przy lepszej pogodzie zawsze kozaczą

15 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ale trupy , do tego bardzo ładnie  umalowane 🤭 , felgi to nie wiem chyba agregatem od bielenia opierdolił razem z oponami

bierz oba za 40 

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

Poczekaj, sprzedam Ci sadzonki jesienią🤣

Ale opryskiwacza nie mam do tego 

Opublikowano
6 minut temu, Karol6130 napisał:

Może i nie jeździj dziś bo nayebany jesteś 

Inaczej byś on do chłodnicy nie lał 😉😂

Gratulacje👍

Kurna, faktycznie po sekundzie pistolet odbił🤣 pomyliłem dziury🤭

Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał:

e tam ,jeżdże jak w każdy inny dzień z lepszą pogodą tylko inni mnie spowalniają co przy lepszej pogodzie zawsze kozaczą

bierz oba za 40 

No to tylko pogratulować umiejętności ;)

Opublikowano

gratulacje niech służy bezawaryjnie🙋

człowiek chodzi pół życia po gównach i jedyne na co mogę sobie pozwolić to stara 80 . Przestawić się na roślinność 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

@Agrest gratuluję, to kolejna nówka, czy jakiś delikatnie używany??? 

Taka obie myślę, jak tak u Agresta tak wygląda słaby sezon, to chciałbym kiedyś zobaczyć jak wygląda ten dobry 😁

@Agrest nigdzie nie głosił że to słaby sezon, twierdził nawet że to jeden z lepszych 

1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

gratulacje niech służy bezawaryjnie🙋

człowiek chodzi pół życia po gównach i jedyne na co mogę sobie pozwolić to stara 80 . Przestawić się na roślinność 🤔

Ty już nie narzekaj ;)

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

@Agrest gratuluję, to kolejna nówka, czy jakiś delikatnie używany??? 

Taka obie myślę, jak tak u Agresta tak wygląda słaby sezon, to chciałbym kiedyś zobaczyć jak wygląda ten dobry 😁

Grudzień 2021 540h. Z wykupioną gwarancją na rok. Taki popokazowy . Trochę po wystawach jeździł i po pokazach w gospodarstwach na Lubelszczyźnie. Gwarancja zadecydowała i to że po serwisie mf, od handlowca.

W innym wypadku bym nie ryzykował.

A ten sezon był najlepszy w życiu. Taki 3x dobry sezon.

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Ale to po sezonie, na początku każdego zawsze złorzeczy że bida będzie 

No wiadomo. Nie wolno chwalić dnia przed zachodem słońca.

Już się źle ten sezon zapowiada.

Trzeba zapasy na wznowienie produkcji zostawić.

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

Grudzień 2021 540h. Z wykupioną gwarancją na rok. Taki popokazowy . Trochę po wystawach jeździł i po pokazach w gospodarstwach na Lubelszczyźnie. Gwarancja zadecydowała i to że po serwisie mf, od handlowca.

W innym wypadku bym nie ryzykował.

A ten sezon był najlepszy w życiu. Taki 3x dobry sezon.

No wiadomo. Nie wolno chwalić dnia przed zachodem słońca.

Już się źle ten sezon zapowiada.

Trzeba zapasy na wznowienie produkcji zostawić.

540h to jeszcze można brać popokazowy, jak juz więcej to różnie to wygląda....

Opublikowano
8 minut temu, radekz200 napisał:

Gorzej jak w nocy pomylisz 😂😂😂😂

byle w gumce i zależy z której na którą przesiadka 😜

6 minut temu, Agrest napisał:

dużo taniej od surowej nówki z zerowym przebiegiem ? rozważałeś i wyceniałeś takiego przed zakupem mccormicka

Opublikowano
11 minut temu, radekz200 napisał:

Gorzej jak w nocy pomylisz 😂😂😂😂

Myślisz że się coś popsuje przy pomyłce?🤔🤔🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v