Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, Karol6130 napisał:

Co się urodziło? 

Szkoda słów cieliczka taka 4 tyg  ś, p i parę jeszcze takich  tam 

j**ana hodowla 🤬🤬🤬

Edytowane przez Łolek
  • Sad 3
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, DANDYS napisał:

przecież czaly czas jej powtarzam że mlody podrośnie i wynocha 😄

Jak krowy umie doić to jakieś odstępne Ci dam 😉

Edytowane przez Karol6130
Opublikowano
Karol6130 napisał:

6 minut temu, DANDYS napisał:

przecież czaly czas jej powtarzam że mlody podrośnie i wynocha 😄

Jak krowy umie doić to jakieś dostępne Ci dam 😉

może nie ale traktorem jeździ ,

• Like 1
Opublikowano
57 minut temu, Bananek napisał:

Nie grzesz, Twojej Ance też nic nie brakuje.

Dyndas, widzisz jakie złoto chce ci oddać 😁

55 minut temu, damianos95 napisał:

Ja bym dołożył rower i kwintal pszenicy 

O patrz, i mnie przebili...😒

55 minut temu, witejus napisał:

Ramę i koło to się zgodzi.

Aż tak szaleć???

55 minut temu, lukasz20 napisał:

Dorzuć spawarkę co ostatnio pisałeś to może szybciej się skusi🤭😄

Moja się pyta co się tak głupio śmieje do tego telefonu, to jej mówię że łatwie wymianę żeby ją na młodszą wymienić, i że koło od roweru dokładam, to mi mówi że jakby mnie chciała wydać to by musiała z pół majątku dołożyć żeby kto się skusił 🤦‍♂️

• Haha 9
Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

Szkoda słów cieliczka taka 4 tyg  ś, p i parę jeszcze takich  tam 

j**ana hodowla 🤬🤬🤬

To porażka, zaraz będzie sukces 

Grunt że sukcesów ciągle więcej 

• Like 2
Opublikowano
17 minut temu, mf362 napisał:

Lata 90 te pies został wywieziony , wtedy była moda na zabijanie. Za takie . Darowane miał życie . 

moj dostal wyrok- gdy mnie pogryzl-ale przezyl i trzeba go bylo dobic

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Nie chcesz się jej pozbyć??? Albo wymienić na starszą??? Dołożę koło od rowera

59 minut temu, damianos95 napisał:

Ja bym dołożył rower i kwintal pszenicy 

juz zapomnieliscie co wypisywal o niej z rok temu ????

58 minut temu, DANDYS napisał:

gdzie to takie małe ,a pyskate , byście oddali szybko

wiecej zlosci niz kosci-tak u nas mowia na takie.

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Moja się pyta co się tak głupio śmieje do tego telefonu, to jej mówię że łatwie wymianę żeby ją na młodszą wymienić, i że koło od roweru dokładam, to mi mówi że jakby mnie chciała wydać to by musiała z pół majątku dołożyć żeby kto się skusił 🤦‍♂️

Czyli materialistka 🙆‍♂️

Opublikowano
42 minuty temu, Łolek napisał:

Kto ma chęć się dzisiaj wieczorem napić alkoholu bo kurna nie wytrzymam,aż mnie kurwica trzęsie 

Chodź ;) u mnie już polane... Kobita wyjechała na tydzień do stolicy to trza smutki utopić...

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

jakby mnie chciała wydać to by musiała z pół majątku dołożyć żeby kto się skusił 🤦‍♂️

W technikum jedna mi powiedziała, że musiałbym słono dopłacić żeby mnie jakaś chciała. Pewnie miała sporo racji.

Opublikowano

A tak na poważnie, to swojej czasem mówię że jak w przyszłym roku będzie miała 36 lat, to zamieniam ją za te dwie bliźniaczki z sąsiedztwa, akurat 18 lat będą miały, to równanie prostej i rachunek się zgadza, dwie osiemnastki zamiast jednej 36

• Haha 4
Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Z ciekawości - na czym to "wychowanie" ma polegać?

Dalej wieje i pada.

ktoredy do karniowic jechales -kolo mnie  ?? dobrze ze pogoda barowa i caly dzien w domu siedzialem , moglbys mnie rozjechac 😂🤣

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Bananek napisał:

To co tam robi toyota z mojego powiatu?

Szwagier . To ty jesteś podlaskie ? Dąbrowa Białostocka 

Edytowane przez mf362
Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

A tak na poważnie, to swojej czasem mówię że jak w przyszłym roku będzie miała 36 lat, to zamieniam ją za te dwie bliźniaczki z sąsiedztwa, akurat 18 lat będą miały, to równanie prostej i rachunek się zgadza, dwie osiemnastki zamiast jednej 36

Ta, tylko później one cały czas starsze, a ty z podkulonym ogonem byś szukał powrotu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v