Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, szwagier24 napisał:

Żeby do tego węża się dostać to chyba grubsze rozbieranie się szykuje.

W sumie nie ma dużo do rozbierania odkręcasz sprzęgiełko później osłonę plastikową przykręcona na chyba trzy śruby i masz juz pompę na wierzchu, ona na dwie śruby mocowana jest jak dobrze pamiętam.

Opublikowano
6 minut temu, bratrolnika napisał:

Po paru latach od postawienia hali wymienialiśmy uszkodzone panele ścienne, da się zamówić z identycznym przetłoczeniem, kolor to wiadomo, zależy jak wypalony ten co już na ścianie jest

da się wszystko. 

niedaleko jest tego fabryczka. szwagier przy produkcji tego robi. 

nawet zmiana rolki od tego samego producenta jest np po zakończeniu ściany. 

Opublikowano
3 godziny temu, Qwazi napisał:

Jo nic nie kręcę 🤭...o to zdjęcie Ci chodzi🤔...taki tam maluszek😜

IMG_20230211_140226_343.jpg

Nie godzi się żeby germaniec był w zestawie z polkami...

Opublikowano
16 minut temu, Qwazi napisał:

Dajta spokój, bo się Karol zacietrzewi i zaraz będę się musiał oganiać🤦

co tam w kronikach zapisano dziś? tak chwilę mnie nie było...

Opublikowano
22 minuty temu, lukasz20 napisał:

jeden z moich ulubionych odcinków 

no za***iście gość streścił i podsumował.

takich się wspiera najbardziej... takich z reportażu...

Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

no za***iście gość streścił i podsumował.

takich się wspiera najbardziej... takich z reportażu...

gościu wymiata w fajny sposób. ma dzieciak talent. 

Opublikowano
7 minut temu, mf362 napisał:

Ceny szok 

Screenshot_2023-02-11-18-14-26-485_com.facebook.katana.jpg

W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie, trafi się pewnie napaleniec  kupi do siuntki

9 minut temu, Łolek napisał:

Mój starszy jest stałym słuchaczem 

Szopki czy sprawy?

Opublikowano
30 minut temu, Pafnucy12 napisał:

co tam w kronikach zapisano dziś? tak chwilę mnie nie było...

A przyjechał chłopak, busa zabrał i ma przyprowadzić w poniedziałek wieczorem😄

Opublikowano
12 minut temu, HF86 napisał:

W nowy rok bodajże wrzucił godzinny stand up myślałem, że jebne ze śmiechu. Jakoś nie przepadam za stand upem ale Midasa fajnie się słucha.

Opublikowano
3 minuty temu, lukasz20 napisał:

W nowy rok bodajże wrzucił godzinny stand up myślałem, że jebne ze śmiechu. Jakoś nie przepadam za stand upem ale Midasa fajnie się słucha.

od czasu smartfona i nie limitowanego internetu, wszystkie standapy i ciekawe programy i audycje są wysłuchane podczas prac gospodarskich. 

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, MonteChristo napisał:

W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie, trafi się pewnie napaleniec  kupi do siuntki

Szopki czy sprawy?

Szopki 

Starszy syn 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
18 minut temu, HF86 napisał:

48 minut temu, lukasz20 napisał:

jeden z moich ulubionych odcinków 

Gościu podj*bał content od niekrytego krytyka gdzie niekryty już z 10 lat temu nagrywał takie filmiki z takim "prześmiewczym komentarzem".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v