Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Oczywiście na tego też mu pożyczysz 🤭, jak rozumiem🤔

Ale to już na hipotekę wejdę bo ryzyko duże

Opublikowano
45 minut temu, Bananek napisał:

Ja do fryzjera zawsze z dzieciakami chodzę. Wtedy jak obsługuje dziecki to można ją z każdej strony obczaić. 😉 A fajniutka jest.

O to znaczy że jeszcze z tobą wszystko dobrze 

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Ciii.

Coś z głową chyba nie tak bo dwa ciągniki kombajn otrząsarka, stodoła...

Jeszcze rozsiewacz, kultywator...

Ty jak górale w czterdziestolatku, ciężko zaskoczyć ale jak już ruszą to chwila i zrobione 🤣 tak samo u Ciebie ze sprzedażą rupci 😉

Opublikowano

Pewnie jeszcze pieniążka gubi by I podwozie przylukać🤣

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Ciii.

Coś z głową chyba nie tak bo dwa ciągniki kombajn otrząsarka, stodoła...

Jeszcze rozsiewacz, kultywator...

Powiedz że jeszcze masz zabukowane bilety do Wietnamu albo Meksyku 

Opublikowano
Łolek napisał:

45 minut temu, Bananek napisał:

Ja do fryzjera zawsze z dzieciakami chodzę. Wtedy jak obsługuje dziecki to można ją z każdej strony obczaić. 😉 A fajniutka jest.

O to znaczy że jeszcze z tobą wszystko dobrze 

Miałeś wątpliwości?

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Ty jak górale w czterdziestolatku, ciężko zaskoczyć ale jak już ruszą to chwila i zrobione 🤣 tak samo u Ciebie ze sprzedażą rupci 😉

Może i tak.

Stary kombajn miał zostać na wypadek gdyby...

Ciągniki miały zostać, ale po zaliczkowaniu kolejnego przyszła refleksja  że wszystko się starzeje i bez sensu trzymać tyle. I tak poleciało.

A to chyba ostatni czas na dobrą sprzedaż bo ludzie już kasę ulokowali a perspektywy liche na przyszłość w całym rolnictwie.

Opublikowano
17 minut temu, Agrest napisał:

Standardowo 19% od odsetek.

Belka powinien na sygnalizatorze świetlnym na wlotówce do Warszawy wisiec za ten podatek ku przestrodze dla zachłannych polityków.

razem z tymi co przez tyle lat go nie zlikwidowali. 🤭

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Powiedz że jeszcze masz zabukowane bilety do Wietnamu albo Meksyku 

Jak coś się u szwagra w Szwecji zadekuję😜

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Może i tak.

Stary kombajn miał zostać na wypadek gdyby...

Ciągniki miały zostać, ale po zaliczkowaniu kolejnego przyszła refleksja  że wszystko się starzeje i bez sensu trzymać tyle. I tak poleciało.

A to chyba ostatni czas na dobrą sprzedaż bo ludzie już kasę ulokowali a perspektywy liche na przyszłość w całym rolnictwie.

Myślisz że zrobią maszynę "nowszy model" który będzie tańszy? 

Opublikowano
12 minut temu, Karol6130 napisał:

100 % komornik już za rogiem, i sprzedajesz 😉

Te te☝️...jak Ty tu do Pana Sławka...kultury trochę, to Cię może pod Bełchatów na egzekucje zabiorę🤣, zebyś troche zarobił i nie musiał tak dużo tego sera, w ramach ratowania mleczarni, kupować🙆...kreatywnym trza być a nie złośliwym🤷

• Haha 3
Opublikowano
6 godzin temu, Leszy napisał:

Po ciągu alkoholowym takie nagłe odstawienie daje dosyć spektakularny efekt. Na wsi mamy takiego delikwenta, nawet po rodzinie niestety, co  po odstawianiu rzuca się  po podłodze jak w jakiejś padaczce, plus jakieś krwawienia z nosa. Może jakby psami go spiął i nic nie dał, to samo przejdzie. Tak to jednak dają mu piwo, i się uspokaja.  

U sąsiada było to samo 4-5 tygodni cugu i nagle przerwał. Siny cały a lekarz do niego żeby na przyszłość tak szybko cugu nie kończył tylko jeszcze tydzień po 200ml przyjmował.

Zaczyna padać coś z powrotem -3. Trzeba wziąć się i wypisać zwrot akcyzy

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Te te☝️...jak Ty tu do Pana Sławka...kultury trochę, to Cię może pod Bełchatów na egzekucje zabiorę🤣, zebyś troche zarobił i nie musiał tak dużo tego sera, w ramach ratowania mleczarni, kupować🙆...kreatywnym trza być a nie złośliwym🤷

Karol w swoim poście pokazał mentalność lulków to nie miej mu za zle tego

• Haha 4
Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Kórniki mnie nie potrzebne 

A jak bym kupił kombajn do 5 krzaków porzeczki to by się wydało ile te krowiarze mają pieniądzów😉😂

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Dziś akcją bałwan chyba. Głupków nie brakuje.

Samochód za***any śniegiem że świateł nie widać.

Wycieraczką z szyby ściągnięte i jazda🤣

Jechałem za policją, z naprzeciwka właśnie taki jechał. Ci przyspieszyli, nawrotka i za nim.

Nie sądzę że na pouczeniu się skończyło.

Drugi patrol obrał sobie dobre miejsce na przyczajkę z przyuważką🤣🤣🤣

W krótkim czasie 4 takie bałwany widziałem

Widziałem zdjęcia jak chłop taką oblodzoną astrą zabił kobietę na przejściu dla pieszych. Dziura tylko wyskrobana jak wizjer w czolgu

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tyś chyba u fryzjera rowerzysty nie był 🙄

U fryzjera geja byłem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v