Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
30 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Dodać ciekawe malowanie i ścigacz. 

Gdzie to turystyk....

Kierownica trochę podniesiona.

Ciekawe jak się siedzi na takim

mówisz o VFR??? brałem pod uwagę jak szukałem rok temu, powiem ci że to musi być turystyk, te modele mają największe przebiegi nabite, w nich 80-100tys.km to norma

Opublikowano
2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Pany zima na całego się zrobiła 

Sypie że świata nie widać🤔

Oby przyszlo do mnie,to bede jutro caly dzien sciemnial ze musze odsniezac w robocie😀

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Nie pamiętasz?

coś czuję w kościach że wkrótce czeka mnie znowu krótka wymiana zdań. 

może uda się ich podpuścić 🤔

Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie wolno tak 😁

no dobra. nie będę już się tak zachowywać. 

może im być potem psikro 🤭

Opublikowano

U mnie też pruszy. 🌨

No i pojechała kłaść kolejne hektary do nowego właściciela. 😃

20230203_145306.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Pany zima na całego się zrobiła 

Sypie że świata nie widać🤔

Coś takiego 

Siema co tu słychać, 🙋‍♂️

IMG_20230203_151710.jpg

1 godzinę temu, 6465 napisał:

@Łolek tylko się do Łodzi nie wybieraj, nie idzie jechać. Trudno ruszyć z miejsca.

IMG_20230203_143505.jpg

Teraz mi mówisz 

IMG_20230203_134255.jpg

• Like 1
Opublikowano
43 minuty temu, superfarmer02 napisał:

I dobrze, trzeba jakąś mamcie kupić 

Nie spiesz się. Trzy jałówki zacieliłem, a nie planuje brakowania krów na ten moment. Co do pozostałych jałówek to mam jeszcze że 2-3 miesiące na decyzję czy zacielać czy nie. Więc może jakąś na tą mamkę Ci mogę zorganizować😉

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
52 minuty temu, PRIMO napisał:

U mnie też pruszy. 🌨

No i pojechała kłaść kolejne hektary do nowego właściciela. 😃

20230203_145306.jpg

Już kogoś napasłeś 🤭

Ja też dzisiaj poszalałem,mogę się pochwalić kupiłem nowy traktor 🙄🤫

Edytowane przez Łolek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v