Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Po masażu i akupunkturze. Wracać do domu. W poniedziałek poprawka

Ło panie jak ukraińcowi oddałem voucher dla dwóch osób w spa i poszedl z kobitą na masaż 😁 mowi ze lezy na stole i go ta pani masuje no i wymasowala mu nogi i idzie w gore a ten sie wzial i uruchomil 🤣

1 godzinę temu, Łolek napisał:

Stonoga też Zbigniew 

Ale najpierw Ryszard bez wazeliny im się wciskał a teraz by jebał normalnie tylko go do Sejmu 

@gregor1284myślisz że bym tak zrobił 🤔

Jak?

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Jak on tu cię ma za kolegę

nie żartuj.. już dawno zauważyłem jak mnie ocenia... no ale cieszyć się z tego że nie dostanę? nie łapię tego...

2 minuty temu, mf362 napisał:

Ja kupiłem siekierę do łupania za 280 zł aż chce się łupać , tacie się spodobało teraz . Żeby tylko było to drzewo do roboty 

nigdy nie próbowałem taka markową.

w sumie taka też lux idzie. świeże to tylko pyka. w sumie cały czas jedną ręka , bo drugą łupek .

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

nie żartuj.. już dawno zauważyłem jak mnie ocenia... no ale cieszyć się z tego że nie dostanę? nie łapię tego...

Bo jemu najwięcej radości sprawia czyjąś krzywda.

• Like 1
Opublikowano

no.      a zresztą tak czytam o czym mowa i skąd ta radość,  to jeszcze nic nie ustalone... się przedwcześnie raduje...

Opublikowano (edytowane)

ciekawe w jakim celu?  im ta informacja...

Edytowane przez Gość
Opublikowano
5 minut temu, 6465 napisał:

Arimr wydzwania i pyta czy rolnicy mają jeszcze zboże, czy już sprzedali🤔

Dzwonili do Ciebie 🤔

Opublikowano
33 minuty temu, ippon napisał:

Myślałem, że łuparką. Musi mieć Pan dużo siły, że tak rąbie. Pozdrawiam.

Bo Zbychu jest ciut starszy , i ma chłop pary 

1 minutę temu, lukasz20 napisał:

Aha ok. Ja kurna mam pełniutkiego Bina 20 pszenżyta i jak już przeliczyłem że wystarczy reszty do żniw i można pogonić to cena ło...

@Aktywnyrolnik7245 jest Ursus w galerii do sprzedania

Oznacz mnie tam

Opublikowano
32 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

nigdy nie próbowałem taka markową.

w sumie taka też lux idzie. świeże to tylko pyka. w sumie cały czas jedną ręka , bo drugą łupek .

Mam jeszcze taka po dziadku też w miarę łupie ale ta markowa z sekatym świetnie idzie nawet takie poskrecane. 

Opublikowano (edytowane)

trzeba będzie kiedyś sobie zafundować. jakiej marki masz i jaka waga ?

Edytowane przez Gość
Opublikowano
3 minuty temu, lukasz20 napisał:

Aha ok. Ja kurna mam pełniutkiego Bina 20 pszenżyta i jak już przeliczyłem że wystarczy reszty do żniw i można pogonić to cena ło...

@Aktywnyrolnik7245 jest Ursus w galerii do sprzedania

Też mam ze 20t i z 8 jęczmienia. Ale czekam na kasę 🌽🙄

Opublikowano (edytowane)

Bahco czy jakoś tak, trochę cenowo korzystnie wychodzi i jest cięższa i dłuższy ma stel . Wagi już nie pamiętam. 

5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

trzeba będzie kiedyś sobie zafundować. jakiej marki masz i jaka waga ?

Taki kształt tylko mam model większy. Nigdzie na internecie nie mogę takiej znałeśc. 

Screenshot_2023-01-25-17-44-13-159_com.android.chrome.jpg

Edytowane przez mf362
Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Jeszcze na początku stycznia po 1200 brutto było w cenniku w Leśniczowce dziś 1090 i nie wiem czy są jakiekolwiek szanse żeby chociaż trochę poszło w górę. Z kukurydzą trafiłem idealnie z ceną przy wilgotności 30% 13t z ogonem z ha.

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

To lux firma jak za kuku jeszcze nie zapłaciła 😉 

A jak mi tu doradzano wynajmuj tira i wozić gdzieś w Polskę moje zboże ...

Opublikowano

A już piszą kontrakty na ten rok. Ale może za wcześnie żeby pisać.

3 minuty temu, lukasz20 napisał:

Jeszcze na początku stycznia po 1200 brutto było w cenniku w Leśniczowce dziś 1090 i nie wiem czy są jakiekolwiek szanse żeby chociaż trochę poszło w górę. Z kukurydzą trafiłem idealnie z ceną przy wilgotności 30% 13t z ogonem z ha.

U mnie też średnia wyszła przeszło 13t. W tym roku zwiększe nie znacznie areał.

Opublikowano
10 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Po uja w Polskę niedaleko masz Michała wszystko pewnie by wziol 

Opublikowano
15 minut temu, mf362 napisał:

Bahco czy jakoś tak, trochę cenowo korzystnie wychodzi i jest cięższa i dłuższy ma stel . Wagi już nie pamiętam. 

Taki kształt tylko mam model większy. Nigdzie na internecie nie mogę takiej znałeśc. 

Screenshot_2023-01-25-17-44-13-159_com.android.chrome.jpg

tak patrzę że fislkarsy w tej cenie...

ciekawe czy jakieś marketówki coś warte. połowa ceny.

Opublikowano
11 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Pod nosem mam skup co 90 dni nawet termin możesz wziąć, cena wtedy lepsza. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v