Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, gregor1284 napisał:

Były jakieś prototypy z zupełnie innym zawieszeniem. Nawet takie atu 1.8 rover i każda z 3 sztuk miała inaczej rozwiązane zawieszenie z tyłu. 

No tu to masz blisko po nasienie, nawet z kanką polecisz 

To nie był prototyp. To był pierwszy seryjny. Wtedy mówili, że przygotowują się do premiery.

Nie potrzeba z kanką latać. Mam takiego "inseminatora"🤭, który na miejsce przywozi 😎

Opublikowano
16 minut temu, bratrolnika napisał:

V8 

Kawałek przodu jej brakuje 

Na części pójdzie 

Chłopaki u nas 2.8 z E39 do kompota wsadzili 

Manual? 2.8 to żaden wyczyn, znajomy w e30 miał tego m30b35 ale ręce mu się trzęsły jak przejechal się tym kantem którego tworzyłem. 160+ koni w ledwo tonowej budzie robiło robotę. 

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Manual? 2.8 to żaden wyczyn, znajomy w e30 miał tego m30b35 ale ręce mu się trzęsły jak przejechal się tym kantem którego tworzyłem. 160+ koni w ledwo tonowej budzie robiło robotę. 

Automat niestety 

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

pamietam jak 30 lat temu polonezem caro na niemieckich autostradach kasowalismy bmw i merce... dla kogos wychowanego w prl-u to dziwne bylo. ze stare dziadki czyms takim jezdzili po 100 na godzine..

on lubi ubijac ja jesc -wiec zacznij sie bac 😜

a las nazywal sie imienia- kolegow dyrektora..

ja mlodszy jestem pare lat, i  6 cm mniej , nawet teraz dlugo trzeba szukac xxxl w miare .

za te lata demokracji to z 10 cm spokojnie kazdemu mlodemu-wychowanemu na bebiko-przybylo ..gorzej tym co tylko  w pasie przybylo, to jest prawdziwa tragedia gdy dziecko 10 letnie ma wiekszy bandzior niz ja stary chlop..

podaj zrodlo.. 

hitler wygral wybory majac 34 % poparcia,, 

masz taka zielona ksiazeczke z ucietym rogiem ?? zostawiles osbie na pamiatke ?? jakie masz tam wojewodztwo wpisane ???

a drobna roznice miedzy kieleckim a swietokrzyskim znasz ???

Przedstawiciele Polski i Niemiec upamiętnią 50. rocznicę wizyty w Warszawie  Willy'ego Brandta

https://wiadomosci.wp.pl/beda-kontrole-pompy-ciepla-pod-lupa-6973260610791968a

Opublikowano

caly dzien nie padalo-cud jakis..

52 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Ku.....z miesiąc temu w Lübece zaitung było.Ty i twoje źródła.

a te niby niemieckie to moze w polsce produkowane, niedaleko jest niemiecka  firma ktora ma na stanie 900 osob i panele montuje z chinskich podzespolow..

wiec nie powtarzaj bredni ktore gazety pisza.jakis tam lokalny dziennikarzyna-albo sztuczna inteligencja-cos tam napisala a ty wierzysz .

42 minuty temu, Baks00 napisał:

Już mi kalesony zardzewiały 🤭

zelazne alesony -idealnie nadaja sie do smarzenia w piekarniku. nie trzeba brytfanny brudzic , od razu krolik w sosie wlasnym..

2 minuty temu, radekz200 napisał:

Zbyszek kupiłem se sweterek świąteczny 🎅

wczoraj mialem ubaw gdy zobaczyle pieska w swiatecznym sweterku.

Opublikowano

Wita co, jestem dzisiaj ofiarą znęcania...najpierw zostałem wielokrotnie oszukany i się dowiedziałem, że na kostce do gry występuje wartość 10, a dodatkowo ja nie potrafię liczyć. Ponadto kostka owa ma mnie nie lubić i każdorazowo przy moim rzucie pokazuje 1, nawet zanim rzucę to już jest 1. Skutkiem tej dyskredytacji mojej osoby, wielokrotnie przegrałem w grę planszowa o szumnej nazwie "Lewiatanki", co wpędziło mnie w kompleksy. Jakby tego nie było dość, sprawca tego stanu rzeczy, a jednocześnie moja oprawczyni, w wieku lat czterech, posadziła mnie na stołku z wyścieleniem w kształcie barana, przed niejaką "tololetką" po czym wykonała na mnie szereg zabiegów "kosmetycznych" potęgując, powstałą wcześniej, traumę. Na koniec całego procederu, triumfalnie dokonała koronacji, na skutek czego wyglądałem... następująco 👇🙆🤦😉🤭...

IMG_20231217_160139_285.jpg

• Like 1
  • Haha 10
  • Sad 1
Opublikowano
3 godziny temu, jahooo napisał:

nie mam na podorędziu, ale warto poczytać to

A ja to nie po to to pisałem żeby się z kimś wdawać w polemikę na temat jego poglądów. Czasem gdzieś wpadnę w temat i jak coś mi się rzuci w oczy, to odp. A akurat Twoja wypowiedź wydala mi się, co najmniej, mało prawdopodobna

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał:

Taki nowoczesny i cię takie coś bawi, dziwi? To nawet już u nas w miastach już to jest normalnością🙄

3 minuty temu, Qwazi napisał:

Wita co, jestem dzisiaj ofiarą znęcania...najpierw zostałem wielokrotnie oszukany i się dowiedziałem, że na kostce do gry występuje wartość 10, a dodatkowo ja nie potrafię liczyć. Ponadto kostka owa ma mnie nie lubić i każdorazowo przy moim rzucie pokazuje 1, nawet zanim rzucę to już jest 1. Skutkiem tej dyskredytacji mojej osoby, wielokrotnie przegrałem w grę planszowa o szumnej nazwie "Lewiatanki", co wpędziło mnie w kompleksy. Jakby tego nie było dość, sprawca tego stanu rzeczy, a jednocześnie moja oprawczyni, w wieku lat czterech, posadziła mnie na stołku z wyścieleniem w kształcie barana, przed niejaką "tololetką" po czym wykonała na mnie szereg zabiegów "kosmetycznych" potęgując, powstałą wcześniej, traumę. Na koniec całego procederu, triumfalnie dokonała koronacji, na skutek czego wyglądałem... następująco 👇🙆🤦😉🤭...

Ładne lustro 👍

• Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Bardzo twarzowe...albo czołowe...😆

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, jacus napisał:

caly dzien nie padalo-cud jakis..

a te niby niemieckie to moze w polsce produkowane, niedaleko jest niemiecka  firma ktora ma na stanie 900 osob i panele montuje z chinskich podzespolow..

wiec nie powtarzaj bredni ktore gazety pisza.jakis tam lokalny dziennikarzyna-albo sztuczna inteligencja-cos tam napisala a ty wierzysz .

zelazne alesony -idealnie nadaja sie do smarzenia w piekarniku. nie trzeba brytfanny brudzic , od razu krolik w sosie wlasnym..

Jacuś, to nie jest ważne w co ty wierzysz tylko faktem jest to że ludzie muszą to wymienić bo juz ze sztadamtu pisma dostali.Ty wszystko wiesz lepiej nawet to co w innych krajach się dzieje.Bogusia brakuje to zaczepki szukasz.Mnie nie uswiadamij bo akurat chyba nikt nie jest tutaj bardziej poinformowany o tym co tam się dzieje niż Ja.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
4 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Taki nowoczesny i cię takie coś bawi, dziwi? To nawet już u nas w miastach już to jest normalnością🙄

Ładne lustro 👍

Dziękuję Krzysiu, ale tak nie ma lustra...fotka zdobiona przednim aparatem🤷...sprawca niby widoczny, ale...zdążyła się skamiflowac cholera mała 🤭...

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

hitler wygral wybory majac 34 % poparcia,, 

I co w związku z tym? Zresztą ja na wybory nie chodzę, nie interesują mnie ich programy... A nawet jeśliby zainteresowały to co mi mogą zaoferować?

Opublikowano
24 minuty temu, radekz200 napisał:

Mnie się nie widzi. Jakiś taki mało ekscentryczny 

19 minut temu, Qwazi napisał:

Gdzieś zgubiłeś kodeks?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v