Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, MonteChristo napisał:

szwagra wujek trochę taki specjalnej troski, do wróżki sobie wydzwaniał nastukał na około 10k

Lepiej nie raz się zadłużyć ale podejmować odpowiednie kroki 🤔

Opublikowano
14 minut temu, 6465 napisał:

Też w to nie gram i według mnie powinno tego nie być. Tak jak tych głupich SMS. Kuzyna 8 letnie dziecko nabiło tel. Rachunek 870zł.

Nic. Parę lat temu wysłałem kilka SMS do RMF. UJ z tego było tylko straciłem 30zl. A i w technikum w totolotka czasami zagrałem bo idąc na autobus przechodziłem koło kiosku co zbierali zakłady. Raz trafilem trójkę 

ide na przystanek kolo sts- sporo ludzi w srodku, przewaznie mezczyzni w srednim + wieku.

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

No i dlaczego grałeś? Boże broń nikt Cię nie zmuszał do tego?

Bo byłem.mlody i głupi. Teraz zmądrzałem i nie gram. A ono żerują właśnie na głupich. A nie powinno się wykorzystywać czyjejś głupoty do zarabiania pieniędzy.

Opublikowano
8 minut temu, Łolek napisał:

Za komuny było kurna super my mali 3 nas było jeden kaleką był, ojciec tylko pracował matka w domu chalupniczo trochę szyła bo innego wyjścia nie było, ziemi 2ha stary rower i zarwane budy bo na takie było ich stać żeby kupić 

Ojciec po godzinach dorabiał w domu gościem był, żyło się biednie, matka portki uszyła jaką świnie ubili i z głodu nikt nie przymierał, po kilo cukru się k**wa w kolejce stało, a chleb z piekarni przez płot dawali bo na sklepie brakowało, a tu niektórzy się rozpisują o dobrobycie, jedyny plus to szkoła za darmo  była i książki, ludziom w tej chwili się vw d*pach przewraca ale poczekamy zobaczymy teraz na sali obrad widziałem te same gęby co ponad 30 lat temu władzą się dzielili, idzie ku lepszemu 

U Żydów też książki za darmo są, mało tego całe uposażenie dla dzieciaka do szkoły jest darmowe. Ale tylko dla chłopców. Skórka za wyprawkę to się nazywa 

8 minut temu, Agrest napisał:

Wczoraj w RMF podali że pewien obywatel lat 71 z lubelskiego poznał na portalu dupeczkę z Ghany. Obiecała przywieść 15kg złota ale nie ma na bilet.

Dziadziusia internetowa znajomość kosztowała ponad 0,5mln złotych🤣

Ale go nie zmusiła. Czyli znów łatwy pieniądz skusił... na pieniądzach powinien być wizerunek diabła...

Opublikowano
10 minut temu, jacus napisał:

wloska ?? wlosy w niej byly ?? gdyby to pokazac wlochowi to watpie zeby sie tknal.

kiedys bardziej mi podchodzily ale i dzisiaj pare na rok zjem..

to nie komuna to mlodosc... dla dziecka piekne czasy..ci co pamietaja lata 40-50 wymieraja..

ojciec drzewo do masarni wozil - zawsze cos w gumofilcach wyniesli.

myslaem ze to odeszlo wprzeszlosc z gieldami i tandetami.

a  w tamty roku grali  w  kolobrzegu i za pare dni inni w ustroniu morskim -

tam bylem swiadkiem od poczatku do przyjazdu policji. 9 ich bylo -paru naganiaczy co wygrywali, obstawa i jeden sprytny. szybko przyjechal radiowoz , od razu gdy widac ich bylo to sie zwineli -jeden tylko 100 przegral. 

astry w gliwicach skladali 

gdybys znal podstawy statystyki to bys wiedzial ze zadne oszustwo nie jest potrzebne i tak zawsze lotto wygrywa i paru szczesliwcow.

pula  dzieli sie na wszystkich wygrywajacyh  i zadne kombinacje nie sa potrzebne.

No właśnie coś mi świtało że i w Polsce je składali

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

U Żydów też książki za darmo są, mało tego całe uposażenie dla dzieciaka do szkoły jest darmowe. Ale tylko dla chłopców. Skórka za wyprawkę to się nazywa 

Ale go nie zmusiła. Czyli znów łatwy pieniądz skusił... na pieniądzach powinien być wizerunek diabła...

Tylko jaki, jak nikt diabła nie widział.

Dla jednego to Tusk, dla innego Kaczyński,  a dla Piotera goła baba.  

Gdzie kompromis,🤣

Opublikowano
9 minut temu, jacus napisał:

wloska ?? wlosy w niej byly ?? gdyby to pokazac wlochowi to watpie zeby sie tknal.

kiedys bardziej mi podchodzily ale i dzisiaj pare na rok zjem..

Oj Jacus Jacus...

Co ty byś zrobił beze mnie.

Wszystko jak dziecku trzeba...

Otóż nazywa się włoska, bo z włoszczyzną, a nie dlatego że z Italii...

Nie ma za co...

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

Bo byłem.mlody i głupi. Teraz zmądrzałem i nie gram. A ono żerują właśnie na głupich. A nie powinno się wykorzystywać czyjejś głupoty do zarabiania pieniędzy.

Wcześniej chciałeś hazard likwidować a teraz już i kościół?

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

@Chłoporobotnik Piotrek jesteś?  Chciałem ci się pochwalić że moja żona upiekła chleb z twojego przepisu. Smakuje całkiem nie źle i skóra miękka.

Jestem ale nie tu. To i dobre, ja się kupnego już nie chwycę.

1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Podzielisz się przepisem, jak Piotr pozwoli oczywiscie?

Tu pisałem, w poniedziałek czy wtorek to nie znikło. 

• Thanks 1
Opublikowano
26 minut temu, gregor1284 napisał:

No Toć bym Ci płacił bo bym miał z czego ale Maniek już mi się wycofuje

Znowu erystyka...nigdzie się nie wycofuję...muszę mieć pozostałe formy stadialne, aż do dokonania lub co najmniej usiłowania...nie wiem, jak działa proceder, dlatego prosiłem o modus operandi 🤭😉...

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Wyłoni się w konkursie 

Mlaskający Tusk z gołą d*pą?🤭

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Znowu erystyka...nigdzie się nie wycofuję...muszę mieć pozostałe formy stadialne, aż do dokonania lub co najmniej usiłowania...nie wiem, jak działa proceder, dlatego prosiłem o modus operandi 🤭😉...

Tylko czy usiłowanie będzie jak sam kupię los?

Opublikowano
12 minut temu, gregor1284 napisał:

Musisz bardziej nakreślić mi czego potrzebujesz bo coś co z reguły wydaje się proste w tym przypadku takie proste nie jest 

Modus operandi to mechanizm działania przestępczego, czyli konkretnie na czym by to ma polegać 🤷

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tylko czy usiłowanie będzie jak sam kupię los?

Nie. Formy stadialne nie dotyczą działania pokrzywdzonego, tylko działania sprawcy🤷...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

I co tu się działo przez cały dzień 🤔

Gruppen sex.

W wolnym tłumaczeniu pierd.lenie

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Modus operandi to mechanizm działania przestępczego, czyli konkretnie na czym by to ma polegać 🤷

Na czym by miało polegać to że lotto mnie oszukało czy na czym polega gra w lotto?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v