Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Wystarczy już jeden co jest. I tak z nim kontaktów staram się nie utrzymywać a perspektywie paru lat ten kontakt zaniknie myślę, że całkowicie.

Ale to tylko będzie cierpieć twoja siostra 

skoro masz z nią dobry kontakt🤔

21 minut temu, Baks00 napisał:

Strach się wysr...ac w kapuście będzie 😬

No ty to musisz uważać żeby jaki śrut zabłąkany nie potargał ci futra🤭 

Opublikowano
2 minuty temu, stempos1980 napisał:

🤔

No ty to musisz uważać żeby jaki śrut zabłąkany nie potargał ci futra🤭 

Na mnie to już chyba pora,bo już co innego przeczytałem jeżeli chodzi o futro🤦

🙋

Opublikowano
2 godziny temu, Łolek napisał:

No niestety ale za mnie nikt tego nie zrobi nawet w zwykłym dniu a co dopiero w Sylwestra 

Z jakimś następcą nie współpracujesz tak by każdy się mógł gdzieś kiedyś wyrwać z domu? 

Opublikowano
konteno napisał:

4 minuty temu, wojtal24 napisał:

spełnił marzenie

coś więcej ? plutyczopodobny czy eksportowy 

krajowy a o czym marzył to wiele razy tu pisale

Chłoporobotnik napisał:

1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Jeszcze dziecko może mieć 

Tak, szwagier ma 50 i nie sądzę aby po prawie 15 latach małżeństwa się na to zdecydowali w tym wieku.

nowa władza invitro promuje

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Dadzą ci na chwilę dzieciaka potrzymać, a potem trzeba rower kupić, a i to dopiero początek wydatków 

Ja się z siostrą wymieniłem, więc na jedno wyjdzie. ;) 

1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

No to czas na kolacyjke 😛

Kto Ci to upiekł???? 

1 godzinę temu, Kowalsky30 napisał:

Eee muszę odmówić wszystkim panom- ja się z babką wybieram

Wie ona o tym? 

Opublikowano
6 minut temu, Leszy napisał:

Z jakimś następcą nie współpracujesz tak by każdy się mógł gdzieś kiedyś wyrwać z domu? 

Kiedyś tak, ale nie w Sylwestra młodzież 23 i 21 lat to wiesz że mają też swoje życie 

Raz kiedyś mogę się wyrwać, ale czasem wolę Zenka w tv i Szaze  w łóżku, drineczka i też można się odprężyć 

• Like 2
Opublikowano

Może coś pomożesz i Piotrek będzie miał siostrzeńca? ;) 

1 godzinę temu, konteno napisał:

ruchać się codziennie ........................ to nie ma sensu 

Kurde, ale jakiś sens w tym widzę :D 

51 minut temu, stempos1980 napisał:

I co tu się działo przez  cały dzień🤔 

Sodomia i gomoria normalnie.......

Faceci w ciąży, postęp, wolne związki itd.  

• Haha 1
Opublikowano
Leszy napisał:

Może coś pomożesz i Piotrek będzie miał siostrzeńca? ;) 

1 godzinę temu, konteno napisał:

ruchać się codziennie ........................ to nie ma sensu 

Kurde, ale jakiś sens w tym widzę :D 

Piotrka siostra za stara do @aktywnegorolnika

Opublikowano
1 godzinę temu, marcin19071980 napisał:

W moim życiu było mnóstwo takich lemikow i Kowalskich którym się wydawało że mogą ze mną tańczyć jak chcą ale na szczęście w 90% wypadków to Ja ich później wyru.... Dlatego kompletnie lata mi co ten gość pod różnymi nazwami będzie tu pisał.Juz dawno jestem zaszczepiony na takie choroby.

Już się tak nie rozczulaj. Dobranoc, śnij o mnie😘

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, wojtal24 napisał:

Piotrka siostra za stara do @aktywnegorolnika

na żone to i za stara ale żeby traktował ją jak ex to każda będzie dobra 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
5 godzin temu, soltys48 napisał:

Co jak co ale na tym się znasz😉

Oby nie to o co prosili go w cenach mleka🤭

Wydrukuje i zrobi zdjęcie bankowej  lokaty?

5 godzin temu, Leszy napisał:

Może się dobrze trzyma ;) 

@Krzysztof81 co Cię śmieszy? Płodna 40 lepsza niż jakieś obrazki w Internecie ;) 

A skąd wiesz że ona płodna? Gożej jak ma charakter podobny do Piotera.

Pewnie że lepsza, kwestia konserwacji. Jak mawiają starzy górale: kto wybrzydza ten nie rucha. Teraz bez znaczenia czy ma 20 lat, 30 czy 40 lat większośći tak ma najebane pod deklem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v