Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Nie ale tam jakąś siuntkę, ciezķa serię czy bizona to idzie wyhaczyc. Jcb fajne kupił, manitkę. Mało już tam ogłoszeń jest 

Ja myślałem że już wersji papierowej nie ma

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, gregor1284 napisał:

Daj żyć 

No niestety ale za mnie nikt tego nie zrobi nawet w zwykłym dniu a co dopiero w Sylwestra 

6 minut temu, Karol6130 napisał:

Czas zacząć adwent 

Wasze zdrowie

20231203_192806.jpg

Na wódkę i na dupe postu nie ma, ani adwentu 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
25 minut temu, gregor1284 napisał:

Jakie ceny za wejściówkę na sylwestra w waszych stronach?

Tysiąca nas będzie kosztował sylwester plus dojazd 🤭 

No ale roczek chrześniaczki jest raz w życiu...

Opublikowano
5 minut temu, Baks00 napisał:

Też sobie podkreslales oferty dla ciebie by zadzwonić?

Nie 

U mnie to ojciec sporo tego przeglądał 

Tam na Bychawie i krasnymstawie można było sporo zarobić 

Nie trzeba było na wielkopolskie jeździć po złom z pgr

Opublikowano
8 minut temu, Łolek napisał:

No niestety ale za mnie nikt tego nie zrobi nawet w zwykłym dniu a co dopiero w Sylwestra 

Na wódkę i na dupe postu nie ma, ani adwentu 

Za mnie też nie. Do północy chyba nie będziesz w oborze siedział?

Opublikowano
32 minuty temu, gregor1284 napisał:

Jakie ceny za wejściówkę na sylwestra w waszych stronach?

580zl a wiochę dalej 750.Ale nie idziemy nigdzie.

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Nie 

U mnie to ojciec sporo tego przeglądał 

Tam na Bychawie i krasnymstawie można było sporo zarobić 

Nie trzeba było na wielkopolskie jeździć po złom z pgr

Do Bychawy mam rzut beretem,mieli się połączyć z ...(zapomniałem ) ale coś nie doszło do porozumienia

Mieli  również super ofertę na mleko przerzutowe,ale wylecieli by z rynku ze swoimi produktami

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Marcin ty z którą idziesz?

Ciebie planowałem poprosić o radę.Ty się znasz.A może byśmy razem zatańczyli?Tego Sylwestra byś do końca życia zapamiętał.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
gregor1284 napisał:

26 minut temu, slawek74 napisał:

różne lata i różnie to bywało sam duźo kupowałem więcej niż połowę a na koniec to co kupiłem w ostatnim roku wydzierżawilem i nawet na plus byłem

bywały lata że po1zł było a i po 10gr ...

Właśnie coś mi się kojarzyło że i do złotówki dobijało. Kiedyś w lokalnym tygodniku te ogłoszenia były 

mogło być i powyżej1 zł zalezało od regionu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v