Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

to kasy za nia nie nabierzesz 😛

Ale mogę Ci w gratisie dać. Chcesz?

1 godzinę temu, PRIMO napisał:

20231203_090746.jpg

Jeszcze nie wykupiłeś tej działki?

A wiosną miałeś chyba coś kupować. Jaki finał?

Opublikowano
23 minuty temu, bratrolnika napisał:

Tak się robi  (kurde, filmu nie mogę dodać 😒)

/

20231203_095448.JPG

Ale prawie fynd 

Opublikowano
33 minuty temu, Qwazi napisał:

Darek, ile ten Twój Fendt ma szerokości? Tura to byś do niego wystrugał🤔

103cm szerokości, spychacz 106cm 

Nad turem myślałem, ale nie mam pomysłu gdzie dać pompę hydrauliczną, nie mam jej jak fizycznie pod silnik podłączyć 

29 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Na jutuba wgraj

Aż tak to się nie ma czym chwalić 

Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

No to u mnie cywilizacja, mimo że droga boczna, to już spychacz w tamte i z powrotem już przejechał 

Gdybym nie wiedział że mieszkasz przy tej drodze to bym pewnie nie skręcił.

Wczoraj jak wracałem z roboty to drogi zawiane,tam gdzie częstszy ruch to ślady były,a na bocznych to masakra ale dobrze się jechało. Dzisiaj rano znajomy odsniezal na wsi,ręką złamana ale zobowiązania wobec gminy są do spełnienia

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

103cm szerokości, spychacz 106cm 

Nad turem myślałem, ale nie mam pomysłu gdzie dać pompę hydrauliczną, nie mam jej jak fizycznie pod silnik podłączyć 

No to już są dobre wymiaru do wąskich drzwi. A ma to jakiś alternator np?

Opublikowano
23 minuty temu, Agrest napisał:

Jeszcze nie wykupiłeś tej działki?

A wiosną miałeś chyba coś kupować. Jaki finał?

Kupiłem tą co dzierżawiłem. 

Tu tylko 3/4 udziałów do sprzedaży bo jak by było 100% to już bym tam robił czystki. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Qwazi napisał:

No to już są dobre wymiaru do wąskich drzwi. A ma to jakiś alternator np?

Ładowanie oczywiście jest, jest akumulator, rozrusznik jest elektryczny, podnośniki przód i tył są zasilane elektrycznie 

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
4 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Uuuuu.

Nie jest dobrze....

@extrabyk nie daj się!!!

a co z agrafka ?? dalej z nia jest ?? 

3 godziny temu, soltys48 napisał:

Tylko go nie pokazuj tu

a ten co gardlo pokazywal znowu na urlopie ??

dosypalo ladnie..

Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

Skoro do czeskich tz4k zakładają to i tu by pewnie coś się udało wyrzeźbić 

Na pewno...

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Ładowanie oczywiście jest, jest akumulator, podnośniki przód i tył są zasilane elektrycznie 

Chodziło mi bardziej o to, czy można by dać napęd pompy z koła pasowego. Do takiego ładowaczyka to i pompa niewielka potrzebna

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Jak przy twoim to tylko brać 

Przecież pisze że tylko 3/4 do sprzedaży. 

Jakby było 100 % to już by było moje. 

Nie wiem kto ma 1/4 .🤷‍♂️

Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał:

Chodziło mi bardziej o to, czy można by dać napęd pompy z koła pasowego. Do takiego ładowaczyka to i pompa niewielka potrzebna

Nie ma wyjścia koła pasowego. To jest silnik chiński, od motorka 125ccm, jest wyjście na łańcuch, ale to już jest za sprzęgłem. Gdybym pokombinował i zrobił sprzęgło w drugiej skrzyni, to w sumie może i by wypaliło, ale to za dużo przeróbek. 

To już prędzej jak to przerabiać to pokusilbym się zrobić miniladowarke 4x2, ze skrętną tylną osią, szerokość 90cm. Może i kiedyś zrobię, jak czasu znajdę trochę 

3 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Chodzi o to, że z jutuba wkleisz tutaj

Rozumiem co miałes na myśli. Nie dodaję filmów na YT 

Opublikowano
8 minut temu, bratrolnika napisał:

To już prędzej jak to przerabiać to pokusilbym się zrobić miniladowarke 4x2, ze skrętną tylną osią, szerokość 90cm. Może i kiedyś zrobię, jak czasu znajdę trochę 

To jakbyś się za coś takiego zabierał daj znać...

Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał:

To jakbyś się za coś takiego zabierał daj znać...

Chcesz być testerem???

6 minut temu, Bananek napisał:

możnaby elektrycznie napędzić pompę. jest mnóstwo takich rozwiązań. choćby pompa wspomagania od Zafiry A

Wiem, VAGi też mają takie pompy. Ale myślę że lepiej byłoby pompę zasilić normalnie z z silnika 

Opublikowano
21 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Kowalski, a jak zrobić by jakiś awatar wstawić?

Najczęściej nie chce mi przyjąć bo czegoś tam za dużo i odrzuca.

Dej tutaj Kowalski ci przytnie😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v