Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

Spodziewałem się innego adwokackiego głosu, a tu...Miecio😱...

Czyjego?

2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Stegsted

20230816_185933.jpg

Jaki pieniądz taki...

20231129_130636.jpg

Już popsuł? 

2 minuty temu, radekz200 napisał:

nie ma u was śniegu? 🤔

Ty tak na powaznie? 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, gregor1284 napisał:

Z tej połowy jeszcze 500. Przecie sprawa oczywista

4 minuty temu, superfarmer02 napisał:

No a ile byś chciał? 

No dobra...24x100:2-500, to wychodzi 700...temat zębów mamy załatwiony. Teraz możemy pogadać o ramie🤷...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

@slawek74 jak myślisz , teraz mam około 15l średnio od sztuki ze schładzalnika na samej sianokiszonce i śrucie ,  jak zacznę dawać kukurydze do tego zamówiłem śrutę rzepakową to chyba muszę dzwonić do dyspozytorka żeby samochód z przyczepą wysyłał na trase 🤔 oceń czy dobra 😜

IMG_20231129_104836_467_HDR.jpg

Ty już dzwoń ... 🙆‍♂️

Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał:

No dobra...24x100:2-500, to wychodzi 700...temat zębów mamy załatwiony. Teraz możemy pogadać o ramie🤷...

A Co Ci z samej ramy? I tak na złom byś wywalił a tak chlopak agregat zlozy i będzie pracował. Może jak Cię kiedy gdzie spotka to i rękę poda

• Haha 1
Opublikowano
gregor1284 napisał:

5 minut temu, Qwazi napisał:

@JakubC360_yt obejrzałem go dokładnie i do wymiany są tulejki na wałkach 6zł x8 szt i 5 redliczek po jakieś 15 zł ( chociaż te redliczki jeszcze mogą pracować ). Agregat ma 24 zęby, więc myślę, że po 100 PLN-ów za ząb powinno być uczciwie dla obu stron🤔. Tak, że teraz decyzja należy do Ciebie😉

Na te 5 do wymiany możesz mu po te 100 opuścić. Pomóż się chłopu rozwijać 

z czyjegoś portfela to się łato spuszcza....

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, Qwazi napisał:

Jak by to musi ulubieniec z FB powiedział

"😁😁😁😁😁Doby żart a teraz pokaż tego agregat uprawowo siewny za tą cenę 😁😁😁😁😁😁🤭🤭🤭

Opublikowano
40 minut temu, slawek74 napisał:

Ty już dzwoń ... 🙆‍♂️

Sławek a u Ciebie jaka jest wydajność od krowy?

Opublikowano
44 minuty temu, gregor1284 napisał:

A Co Ci z samej ramy? I tak na złom byś wywalił a tak chlopak agregat zlozy i będzie pracował. Może jak Cię kiedy gdzie spotka to i rękę poda

Mietek mielim handlować, a nie czynić...darowizny🤷...

39 minut temu, superfarmer02 napisał:

Jak by to musi ulubieniec z FB powiedział

"😁😁😁😁😁Doby żart a teraz pokaż tego agregat uprawowo siewny za tą cenę 😁😁😁😁😁😁🤭🤭🤭

Co tam uprawowo-siewny...Agro factory wyceniamy przecież🤭...

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

No spodziewałem się, że będzie "dobry kupiec daje pół"🤷🤭

Czyżbym został wywołany🤔, przykro mi nie mogę być tutaj stroną ale tak myślę że bym zaczął od 1855

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v