Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
40 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A co było 🤔 chłopie ja jestem fachowiec widzę co dzieje w maszynie 

I fachowo ładowania nie zmierzyłeś wtedy🤷...tylko, równie fachowo, porad szukałeś🤷...

Opublikowano
1 godzinę temu, Kowalsky30 napisał:

Za to przy mnie miałyby jak u Pana Boga... Wieczorem albo jutro wstawię ogłoszenie matrymonialne i żebyście mnie tam nie zaszczycili swoimi trolskimi komentarzami

Tego się spodziewaj :P

Wiesz Marcin, myślałam o tym, żeby cię zaprosić na swoje przyjęcie urodzinowe, ale się boję... – - A czego się boisz?- Że przyjdziesz

• Haha 3
Opublikowano
16 godzin temu, jacus napisał:

myszy mu lowisz ??

nie dość że głupi to i ślepy 

nie widzisz że klucze mu podaję i skrzynke narzędziową za nim noszę

4 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Że tak powiem - nie przeszkadza mi to. I nie czuję potrzeby aby się za to zabierać, chyba, że naprawdę muszę.

ja tak samo, tym bardziej że remontować nie mam za co , jak matka chce to niech rusza emeryturę z konta i coś robi ewentualnie kasę z dopłat/dzierżaw 

a jak tego będzie mało to niech sprzedaje ziemię choć jej na stare lata to już nic nie potrzebne

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Pewno młodą Helge  żeś zbałamucił

Zczerwieniała z zimna chyba 😉

Dwa miesiące wtedy już byłem zajęty 🤭 

Ale dużo nie brakowało żeby się na tym skończyło 🙄 zła była na mnie strasznie 

Opublikowano
Łolek napisał:

A u mnie się jeszcze gnój wozi i talerzu je i, będzie się orać aż nie zamarznie albo śniegu nie nasypie, o wapnowaniu bym zapomniał także nudno nie jest 

a podobno chłop śpi a mu samo rośnie 🤔🤪

Opublikowano
1 godzinę temu, PAN88 napisał:

To dużo  w listopadzie popadało? U mnie 9mm

32litry 

Opublikowano
2 godziny temu, Qwazi napisał:

I fachowo ładowania nie zmierzyłeś wtedy🤷...tylko, równie fachowo, porad szukałeś🤷...

Ale od razu postawiłem diagnozę że to alternator 🤷, tylko nie miałem potwierdzenia aparaturą , oczywiście przyznaje po waszych sugestiach i poradach nabyłem ów miernik i zmierzyłem 🙂 a teraz mam  i działam 

Opublikowano
Łolek napisał:

3 minuty temu, slawek74 napisał:

a podobno chłop śpi a mu samo rośnie 🤔🤪

Pod kołdrą chyba 

czasem 😜

Aktywnyrolnik7245 napisał:

2 godziny temu, Qwazi napisał:

Ale od razu postawiłem diagnozę że to alternator 🤷, tylko nie miałem potwierdzenia aparaturą , oczywiście przyznaje po waszych sugestiach i poradach nabyłem ów miernik i zmierzyłem 🙂 a teraz mam  i działam 

co mierzysz 🤔

Opublikowano
Leszy napisał:

2 godziny temu, Belaruss820 napisał:

Może i nie jest za***iście,ale przez zimę odleży i tak do maja czekać na siew

Moje też na zimę czeka. 😉

IMG_20231109_135547_315.jpg

podobno nie można wszystkiego zaorać na zimę trzeba zostawić 20%

Opublikowano
57 minut temu, pedro2 napisał:

Kaniec filma 🕺💃

IMG_20231109_150750_8.jpg 

Panie jaka pojemność tego pryskacza ? Ścieżki są 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, wojtal24 napisał:

podobno nie można wszystkiego zaorać na zimę trzeba zostawić 20%

Pług w tym roku jedynie do zaorania łąki , i już pszenica rośnie. 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

I bardzo dobrze👍...

6 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Panie jaka pojemność tego pryskacza ? Ścieżki są 🤔

To jest chyba to samo, co mój, tylko trochę młodszy 🤔...

@pedro2 to jest Promar🤔...

Edytowane przez Qwazi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v