Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, Qwazi napisał:

Sylwek, pytanie trochę niezbyt precyzyjnie zadane. Należałoby spytać, co Marcin olał i zlekceważył, pewnie też nie dostrzegł. Więc w zasadzie, czego nie zrobił...

Życzenie ma tu niewiele do rzeczy...staramy się wskazać mu pewne rzeczy, gdzie popełnił kardynalne błędy...rzetelna analiza i wyciągnięcie wniosków należy do niego🤷...

A takie podupcenie se, to, obawiam się, nie leży w Marcina naturze...

A ona za długo z nim wytrzymała...żeby mogła być tą złą...dziewczyna czekała na poprawę, aż w końcu czarka się przelała...dlatego mam wrażenie, że jak zobaczy tą poprawę i uwierzy, że to jest prawdziwe i trwałe, to wróci...

Wy z niego pantofla chcecie zrobić? Powinien sobie jak najszybciej znaleźć drugą a tamtą puścić w niepamięć. Ewentualnie gdyby drugą mu nie pasowała to z tą się zadać znów na chwilę, wydupcyc i zamknąć za sobą drzwi. 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Desperado napisał:

O to mi chodziło, ona też się już do niego przyzwyczaiła, no ale jak widzi że przyszłość z nim { przynajmniej tak jak się zachowywał} jest niepewna, do tego może rodzice jej dali  do myślenia by dała se spokój, no i odeszła. Ale uważam że nie wszystko stracone.

A to mojego sąsiada rodzice też tak ganili przed jego dziewczyną, bo nie chcieli takiej synowej. Że on taki i siaki a ona A ja go kocham😐

Edytowane przez Kowalsky30
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

W miłości najważniejsza jest zgoda bo jak mawiał klasyk zgoda buduje niezgoda nie buduje... i wiano

Srano nie wiano. 

@Łolekdziękuję za szczerość, ale kurde cicho z takimi tekstami. Jeszcze ona przeczyta i uświadomi sobie że nie jest jak mówię że lepszego nie znajdzie 🤣🤣

• Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Wy z niego pantofla chcecie zrobić? Powinien sobie jak najszybciej znaleźć drugą a tamtą puścić w niepamięć. Ewentualnie gdyby drugą mu nie pasowała to z tą się zadać znów na chwilę, wydupcyc i zamknąć za sobą drzwi. 

🙆😱...

Opublikowano
7 minut temu, bratrolnika napisał:

Chyba kolanem o nogę od stołu 

Ty chyba tego Marcina zbytnio nie lubisz, bo gdy mu dokuczają od razu się uaktywniasz. A powinieneś nas wspierać. Nas, bo mnie też

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Ty chyba tego Marcina zbytnio nie lubisz, bo gdy mu dokuczają od razu się uaktywniasz. A powinieneś nas wspierać. Nas, bo mnie też

Po co mam wspierać? Tak samo i on, po co?

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Już od dłuższego czasu jakieś skecze mu odstawiała, myślisz że to nie zamierzone 

Za przeproszeniem, mało która wytrzyma z takim, co ponad rok zastanawia się nad zakupem starego zetora ... To jakby chcieli dom budować, to z 10 lat minie zanim się namyśli ... A nad dziećmi to z 15 lat będzie myślał, a wtedy będzie już za późno, jak się namyśli ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
4 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Co ja powinienem to ja wiem najlepiej  

A jak potrzebujesz wsparcia to się do jakiego PCK zgłoś, albo innego WOŚPu

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Za przeproszeniem, mało która wytrzyma z takim, co ponad rok zastanawia się nad zakupem starego zetora ... To jakby chcieli dom budować, to z 10 lat minie zanim się namyśli ... A nad dziećmi to z 15 lat będzie myślał, a wtedy będzie już za późno, jak się namyśli ...

No i tu się ich drogi rozeszły i powinien sobie taką samą marzycielkę znaleźć. Taką żeby razem usiedli i ponarzekali na ceny mleka, niskie plony itp. 

• Haha 3
Opublikowano
23 minuty temu, Qwazi napisał:

Moim zdaniem to bardziej niż pewne...staram się nie wchodzić w szczegóły, bo to jest jego osobista sprawa, a nakierować go na to...

Osobista..... Setka ludzi może sobie o tym poczytać jakby się komuś chciało. Opisuje tą "telenowelę" dosyć dokładnie. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

No trzeba się wspierać tak po ludzku, solidaryzować...

Jak się solidaryzować z kimś kto po pierwsze wstydzi się napisać kim był tu wcześniej, a po drugie jak piszesz że kobieta ma wkoło Ciebie skakać, pięknie wyglądać, pracować i jeszcze oczywiście wiano wnieść bo biednej nie weźmiesz a sam boisz się być wyśmianym bo masz haluksy to sory ale ja tu nie widzę gruntu do solidaryzowania się 

• Like 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v