Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Sylwekx25 napisał:

W zimnej wodzie podobnież się kurczy to tym bardziej nie pomoże 🤔

No właśnie o to chodzi...dziewczyny się płoszą pewno, a tak, to nie będzie groźnie...wyglądało🤷🤭...

Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał:

przypon to u mnie pal na końcu łańcucha dla krowy, który trzyma ją na uwięzi

użyj wyobraźni , o jaki "pal" chodzi :D

Jedyny jaki mi przychodzi na myśl to sztywny pal azji

Opublikowano
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Ale nadal będzie młodsza. Ja sprawę stawiam jasno- Rok w tę, czy we w tę

Mało ,do 10 lat  różnicy można śmiało się dogadać

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

No właśnie o to chodzi...dziewczyny się płoszą pewno, a tak, to nie będzie groźnie...wyglądało🤷🤭...

A jak się płoszą dlatego, że nie widzą tam nic wartego uwagi ? 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Może tych skarpet nie zdejmuj. Zobaczą haluksy i uciekają

najgorzej jak się skarpety łamią przy ściąganiu

a może on z tych  onuckami ??

Przed chwilą, Kowalsky30 napisał:

Ja się z gówniarą dogadywał nie będę

życie to jest kompromis, a nie dyktatura

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Sylwekx25 napisał:

A jak się płoszą dlatego, że nie widzą tam nic wartego uwagi ? 🤔

W takim przypadku by się nie płoszyły, a w końcu ktoraś bardziej bezpośrednia, by go...wyśmiała...

Jeśli się tak nie zadziało to rozmiar musi być💪...przerażający🤭...

5 minut temu, Kowalsky30 napisał:

To w jakim celu takiej...pokazujesz🤔...żeby oglądała...

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

W takim przypadku by się nie płoszyły, a w końcu ktoraś bardziej bezpośrednia, by go...wyśmiała...

Nie zadaję się z gówniarami, a starsze są bardzo taktowne (przynajmniej w rozmowie)

2 minuty temu, Qwazi napisał:

To w jakim celu takiej...pokazujesz🤔...żeby oglądała...

Przecież pisze, że gówniarom nie pokazuję

Opublikowano
33 minuty temu, Karol6130 napisał:

Wiem, znam

Jest jeszcze walmet w Babicach 

Robią ładowacze i beczki 

Mają sprzęt używany

Mnie też naszło na jeżdżenie 

20231026_141059.jpg

Też bym musiał pojeździć, ale najpierw fundusze pozyskać muszę ☹️ 

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Spróbuj a zobaczysz

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, jahooo napisał:

najgorzej jak się skarpety łamią przy ściąganiu

a może on z tych  onuckami ??

życie to jest kompromis, a nie dyktatura

U mnie dziewczyna  musi mieć autorytet bo ja lubię być prowadzony za rękę od małego.

25 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Spróbuj a zobaczysz

Nie chce, źle się czuje w ich towarzystwie...Jak pedofil

Edytowane przez Kowalsky30
  • Confused 1
  • Sad 1
Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Też bym musiał pojeździć, ale najpierw fundusze pozyskać muszę ☹️ 

Może i ja pojadę 🤭 ale nic wam tym razem nie powiem 🤫

1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

U mnie dziewczyna  musi mieć autorytet bo ja lubię byf prowadzony za rękę od małego.

To ile Ty masz latek 🤔

Opublikowano (edytowane)

To se jaką mamuśkę musisz wziąć. Teraz październik, popołudniami różaniec w kościołach odprawiają, idź to może jaką wdówkę emerytkę poderwiesz.

U mnie dziewczyna  musi mieć autorytet bo ja lubię byf prowadzony za rękę od małego.

Edytowane przez Sylwekx25
Opublikowano
49 minut temu, Qwazi napisał:

Nie szukaj sobie kryterium wiekowego i nie wrzucaj wszystkich kobiet, z danego przedziału wiekowego, do jednego worka...to błąd, bo wszystko zależy od człowieka, a nie od tego ile ma lat...kobieta może być i starsza...jak to u mnie mawiają "psy o lata się nie gryzą"...

A wogóle, to zrób najpierw porządek w życiu, domu, podwórku i gospodarce...a kobiety nie będziesz musiał szukać bo wróci...jeśli nie zrobisz, to albo nie znajdziesz, a jeśli znajdziesz, to za chwilę też zwieje...tyle cierpliwości do Ciebie nie będzie miała 🤷...

Jeszcze, co do jeżdżenia taczką, to wydaje mi się, żeś Ty się w życiu już nią dość najeździł...i nie mam pewności czy nadal jeździsz, jeśli tak (czego nie wykluczam), toś głupi...

Mądrego to i warto posłuchać

• Thanks 1
Opublikowano

W wieku Chrystusowym prawie

To 10 lat młodsza w Twoim przypadku ma powyżej 20 lat , to już pasuje

Opublikowano
11 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Nie zadaję się z gówniarami, a starsze są bardzo taktowne (przynajmniej w rozmowie)

Przecież pisze, że gówniarom nie pokazuję

Te po 30 to tylko im dupcenie w głowie... wczoraj się fartem umówiłem do fryzjerki ale przy okazji i Merlin. Pytała ją tamta o bzykanie....

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Sylwekx25 napisał:

To se jaką mamuśkę musisz wziąć. Teraz październik, popołudniami różaniec w kościołach odprawiają, idź to może jaką wdówkę emerytkę poderwiesz.

Aż tak zdesperowany nie jestem. Nawet 14 emeryturą mnie nie przekona do siebie

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano
9 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Zapoznać Cię z kryśką pawłowicz ktoś musi 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v