Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ważniejsze to co w głowie. 

No przecież to Ty opisywałeś tu kobietę jako bezmyślnie poddaną wiec co ma mieć w głowie bo z tego co pamiętam najlepiej żeby nie zapomniała jak się oddycha i znała 5 przepisów na obiad. 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie widzi mnie się.

🤦‍♂️

Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

No przecież to Ty opisywałeś tu kobietę jako bezmyślnie poddaną wiec co ma mieć w głowie bo z tego co pamiętam najlepiej żeby nie zapomniała jak się oddycha i znała 5 przepisów na obiad. 

Właśnie to żeby nie rozmyślać. 

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Oj tak tak. Mniam😜🥰🥰🥰

eeee, Ty juz w podeszłym wieku, Ty nie mniamaj tu... 😄

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Widać wzroku nie stracił. A jak wiadomo oko męskie na kształty piękne ostrzy lepiej niż Nikon. 

• Like 2
Opublikowano

A Ty straciłeś apetyt?

Jestem bardzo wrażliwy na piękno😁

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

A Ty straciłeś apetyt?

tego się chyba nie traci... mam nadzieję... 😄

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

A Ty straciłeś apetyt?

Jestem bardzo wrażliwy na piękno😁

To tylko pioter od urodzenia nie trawi kobiet . 

Jak to się mówi mieć w sypialni Penelope Cruz a spać na kanapie w salonie 

Opublikowano
14 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Piotrze startuj 😉, widzisz teścia będziesz miał takiego 💪

A ty nie chciał byś mieć takiej ładnej żony?

Opublikowano

tego się chyba nie traci... mam nadzieję... 😄

Dziadek od strony taty mawiał że jak mężczyzna straci wzrok i piękna nie widzi to czas się zbierać z tego świata ;) 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano

mądry człowiek.

nie da się nie obejrzeć za piękna kobietą...

1 minutę temu, hubertb napisał:

Dziadek od strony taty mawiał że jak mężczyzna straci wzrok i piękna nie widzi to czas się zbierać z tego świata ;) 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, debrzyna napisał:

Rok mojego ślubu

Moi rodzice w 70.O kurde sory że to napisze ale ty to faktycznie w podeszłym wieku. Z ty młodzieży to by nikt takiego soku z gumijagód nie uważył😋

Edytowane przez 6465
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, mf362 napisał:

To tylko pioter od urodzenia nie trawi kobiet . 

Owszem, cierpię na niestrawność. Z rodzaju żeńskiego to lubię ale "trzydziestkę" i "flaszkę" i nie pojawia się tam słowo "kobieta". Właśnie sobie spożywam. A jutro do somsiada, trzeba gar z sitem do topienia wosku oddać a jak pożyczone to flaszkę trzeba wypić bo on ostatnio stawiał.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
4 godziny temu, gregor1284 napisał:

Poeba..em gdzies to stolica okolice były bo do ciotki dzwoniłem, wszyscy mówią Ożarów a to nie Ożarów 

Jak śnieg jest to i przy wchodzeniu do ciągnika śniegu ci się nasypie, przy pryzmach itp. 

Ożarów Mazowiecki to koło błonia gdzieś 10km do stolicy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v