Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

był dzisiaj.

a nie. źle przeczytałem... 🤦‍♂️

Edytowane przez Gość
Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Gdzie części do tego się kupuje ?

Oryginalne chyba wiadomo gdzie oprócz tego można w intercars, sklepach rolniczych, allegro itp. Nie jest to problemem, nawet na Podkarpaciu. 

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Cisną mi się na usta słowa Seniora,

dajesz!

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Cisną mi się na usta słowa Seniora, jak oglądał zdjęcia z mojej studniówki...

Jak skrytykował taki widok to powiedz mu że ma mocno wypaczony gust i coś nie tak z poczuciem piękna. 

• Like 2
Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

dajesz!

"Ja myślałem, że jakieś fajne jałówy tam będą a tam same krowy", wszystko u nas tak zmalowane i wystrojone było, że wyglądały na 10 lat więcej. U niego określenie na panny "jałówy" wzięło się z młodości. Dużo by opowiadać, kiedyś pisałem o tym, teraz jak za każdym razem słyszę słowo "studniówka" to sobie przypominam go jak te słowa wypowiadał.

Przed chwilą, hubertb napisał:

Jak skrytykował taki widok to powiedz mu że ma mocno wypaczony gust i coś nie tak z poczuciem piękna. 

Wręcz przeciwnie. Mi się tak samo takie coś nie podobało. Nie było wtedy na co nawet spojrzeć.

Opublikowano

"Ja myślałem, że jakieś fajne jałówy tam będą a tam same krowy", wszystko u nas tak zmalowane i wystrojone było, że wyglądały na 10 lat więcej. U niego określenie na panny "jałówy" wzięło się z młodości. Dużo by opowiadać, kiedyś pisałem o tym, teraz jak za każdym razem słyszę słowo "studniówka" to sobie przypominam go jak te słowa wypowiadał.

Wręcz przeciwnie. Mi się tak samo takie coś nie podobało. Nie było wtedy na co nawet spojrzeć.

Nie wiem czy wiesz ale ona na sobie ma aż tusz do rzęs i pewnie błyszczyk. 

• Like 1
Opublikowano

no to się nie dziwie że masz lekko spaczone poglądy na temat kobiet jak takie idiotyzmy masz wpajane.

Azor ma bardzo ładną córkę.

Opublikowano
9 minut temu, Azor07 napisał:

Tak

8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Cisną mi się na usta słowa Seniora, jak oglądał zdjęcia z mojej studniówki...

Piotrze startuj 😉, widzisz teścia będziesz miał takiego 💪

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

To już kwestia indywidualna. Ważniejsze to co w głowie. 

Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Piotrze startuj 😉, widzisz teścia będziesz miał takiego 💪

Nie widzi mnie się.

Opublikowano
19 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Gdzie części do tego się kupuje ?

Kisiel sprzedaje. W Greene też kupisz.

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Ważniejsze to co w głowie. 

jedno nie przeszkadza drugiemu.

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Oj tak tak. Mniam😜🥰🥰🥰

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v