Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo to cały prymek

1 minutę temu, Desperado napisał:

Czemu go obrażasz? 

Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Bo to cały prymek

I co w związku z tym?

Opublikowano
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A na co mnie to?

Nie wiem i nie obchodzi mnie to w sumie, abyś przyjechał... tania siła robocza się przyda. 

Połówkę berbeluchy do kolacji dostaniesz, dużo nie jjesz podobno to ze 3 kartofelki na obiad i szczaw. Na deser kompot z mirabelek. 

Nie pytaj skąd taka kompozycja 🙆

Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

Do byków wieś. a nie za politykę!!!  :P

Idź się umyj bo wali od ciebie. 🤢

Opublikowano

Wieśniaczek cwaniaczek, zaraz będzie pierdział i piszczał że źleeeeeee.    xD

To nie jak jęczałem że PISiorki przegrały tylko Ty i Rysiek. 

Opublikowano

Właśnie właśnie, od tych byków capi od ciebie.    :P

Tyle że smród bykówz siebie zmyje a Ty swojego smrodu nigdy się nie pozbędziesz. 

Opublikowano
pedro2 napisał:

6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A na co mnie to?

Nie wiem i nie obchodzi mnie to w sumie, abyś przyjechał... tania siła robocza się przyda. 

Połówkę berbeluchy do kolacji dostaniesz, dużo nie jjesz podobno to ze 3 kartofelki na obiad i szczaw. Na deser kompot z mirabelek. 

Nie pytaj skąd taka kompozycja 🙆

gęś jaką musisz upiec albo indora 😅

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Mi to polityka lotto chłopcze. 

Tak tak. 

Wyżeka się żaba błota. 😁

Opublikowano

No i limit de minimis wykorzystany w 100%.

Koniec płatności na ten rok.

Nie ma co szukać ziemi, chyba że na umowę przedwstępną🤭

Opublikowano
30 minut temu, PRIMO napisał:

Mariusz coś akurat Marek nie daje tu na forum znaku życia w momencie jak twoja szanowna małżonka do fryzjera czy gdzie tam się udała. 

image.png

Ty się śpiegostwym nie zajmuj, dzisiaj będzie mokra włoszka 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v