Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Od razu zmielone 😉 

Jeszcze będziesz siał coś?

Ja nie 

52 minuty temu, 6465 napisał:

Nie mogłeś pod nim jakiej folii rozłożyć 🙆

Od miski ziarna nie zbiednieje a ptaszki też coś muszą jeść 

Opublikowano
10 minut temu, malaczarna napisał:

Załamka chłopaki. Myślałam że kolodziejczak jest stary a on jest w moim wieku. 

a co ja mam powiedzieć, dali nam w robocie praktykanta, pierwsza klasa zawodówki, myślę sobie że w końcu ktoś w podobnym wieku, a nie ciągle te stare dziadki, potem czytam jego papiery, a on się urodził jak ja ślub brałem🤦‍♂️

Opublikowano

ja mialem 5 mlodych praktykantek -w wieku mojej najmlodszej corki..

5 godzin temu, bratrolnika napisał:

tak na powaznie to wstyd -starszego czlowieka po operacji endoprotezy  kolana tak potraktowac.. mozna go nie lubic ale pewne zasady kultury powinny obowiazywac.

w zaciszu do slonka to nawet cieplo jest..piec zasypalem owsem i sie pali..

Opublikowano
2 godziny temu, PRIMO napisał:

Sianem handluje i nie ma czasu chłopina bo kasiorkę liczy. 

Właśnie od jego strony zapakowany zestaw przejechał koło mnie. 

Kto handluje słomą sianem ten nigdy nie będzie panem.  Kurde niby 10stopni a zimno

Opublikowano
16 minut temu, PAN88 napisał:

Kto handluje słomą sianem ten nigdy nie będzie panem.  Kurde niby 10stopni a zimno

No patrz Pan a Zbynio jakoś wychodzi na tym. 😎

To wleź w 💩 po 👂👂 to cię mróz nie ruszy. 🤭

Opublikowano
4 godziny temu, gregor1284 napisał:

Miałeś iść gnój wozić...

Toć żem woził...a co tutuj tak grzecznie, bez emocji🤔...nawet Jacuś się wykazał...kulturą i życzliwością ( i nie doszukuj się w tym podtekstów Jacuś, zgadzam się z Tobą, też bym ustąpił starszej osobie, bez względu na to czy ją lubię czy nie )😊...

...ja żem myślał, że tu ministerstwa będzieta obsadzać...

Opublikowano
25 minut temu, superfarmer02 napisał:

Ja tu myślę prasę czyścić a te dopiero trawy tną...🙄🙄

U mnie dopiero drugi pokos , będzie pod koniec miesiąca

Opublikowano

U Ciebie to lej obsusza jeszcze dodatkowo

Kurła, jakiś czas temu pożyczyłem młotowiertarkę nie jakąś tam super, taką za niecałe 3 stówki. Oddał, położyłem bo nie była potrzebna, dziś chce wiercić a ta ma bicie na dobry centymetr na końcu wiertła, co tam się mogło na tyle popierdzielić, że masz aż takie bicie? i jakim cudem😳

Opublikowano

Czerwona jak była lepiej szła 🤣🤣 nawet jakby napęd był to by wiele nie pomogło bo mnie 1224 dopiero jak w bok ostro pociągnął na długiej linie to wyciągnął...

7 minut temu, 6465 napisał:

Ło panie. Komin prosty a rady nie dała 🙆

Boje się pomyśleć jakby była na fabrycznych oponach jakby wpadła 🤭

Opublikowano
12 minut temu, szymon09875 napisał:

IMG_20231015_121309.jpg

Hmmm...maszyna gwiazda🤗...a dalej🤷...

32 minuty temu, gregor1284 napisał:

Dajta spokój o 5ha żem zapomniał. Aż sąsiad zadzwonił przypomniał 

No to iście po...dziadowsku😎...

Opublikowano (edytowane)

@QwaziŻebyś wiedział.... Bo mi się podbieracz topił i musiałem do tyłu patrzeć żeby go podnosić lekko, no i zapomniałem że jadę tym rzędem co to na końcu miałem wyjechać wcześniej i wziąć go później na pusto z drugiej strony, ale spojrzałem do przodu jak już się ciągnik zatrzymał 🤭

3 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Kratki nie ma bo się nie opłaca zakładać, i tak zaraz coś yebnie 🤭😂

Nie mogłem dostać... Moja zmasakrowana i nie założyłem, potem nie było czasu na to, a boczna straciłem po ostatnim dmuchaniu filtra... Położyłem ją na kole, filtr wydmuchalem, włożyłem no i wsiadłem i ruszyłem, dalej już nie muszę mówić co się stało 🫣

Edytowane przez szymon09875
  • Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Aż się stare czasy przypomniały 🤗

Ale obciążnik 👍

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v